35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Sabina wrote:Zaczynam się złościć. Wczoraj próbowałam się poklocic z mężem, on mnie przeprosił. Zero zrozumienia, ja tak chciałam się wyżyć, bo czekam na @ a ten mi tak. Zero zrozumienia!
anna maria, efcia, caffe, paszczakin lubią tę wiadomość
-
dopiero weszłam do domu, zjadłam i zasiadam do was
Efcia jej jak mi przykro z całego sercatulę
Asiula fajny rudzieleckkisia, efcia, Aasiula, Sabina, stara.krycha lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
anna maria wrote:Jak sie czujesz ?
chyba dobrze, troszke poplakalam mezusiowi w ramie, staram sie byc "twarda" i wierzę ze jeszcze bede kiedys tulic swoje malenstwoSabina, ComeToMeBaby, anna maria, Heretyczka, Magda*, Natka_79, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:chyba dobrze, troszke poplakalam mezusiowi w ramie, staram sie byc "twarda" i wierzę ze jeszcze bede kiedys tulic swoje malenstwo
Ewus trzymaj się kochana
anna maria, efcia, Aasiula, Magda*, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Doczytalam. Ech!
Tez juz nie wiem do czego sie odniesc.
Efcia - bije od Ciebie spokoj i madroscTrzymaj sie bejbe!
Mandra - fajnie, ze sie odezwalasWitaj w klubie gigantow. Wczoraj bylismy na kolejnych szczepieniach i pomiarach - Max wazy 8kg
Lekarz mu napisal w ksiazeczce: grand format
Mandra a czy Ty Nutramigen masz przepisywany? Ile on w pl kosztuje? Tutaj 20 eur za puszke 400 gr.
Co ja tam mialam jeszcze?
Aaaa Natka super! Kapta super! Matka nie super!
Jesli chodzi o oddanie zarodkow do adopcji. Nie moglabym. Chyba ze na przyklad Rence albo komus kogo znam i wiem ze dzieci beda szczesliwe, ale niestety tak sie nie da. Nie mialabym spokoju nie wiedzac co sie dzieje z moim dzieckiemCzasami ludzie sa zdeterminowani zeby miec dziecko przez opinie publiczna, lans, co ludzie powiedza a nie potrzeba serca
Sabina, kkisia, efcia, Aasiula, macduska, gretka, mandragora, Natka_79, stara.krycha, Mega, ania.g, Reni, megan8 lubią tę wiadomość