35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
A co Wy się Bisce dziwicie? Ja pierdziu.....Jeśli wiadomo, że beta przyrasta i sprawdzać to mozna co dwa dni - to ja bym latała na badania jak Ty Bisca..albo i częsciej....
Wspieram Cię myślami - oby wszystko poszło dobrze....caffe, Reni, BISCA, kkisia, ania.g, stara.krycha, moremi, Sabina, Mega, macduska, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
Krakonka wrote:A ja od 2 godzin mam przytulanki z muszlą
Nie skarżyłabym się, gdyby to była ciążaale albo zatrułam się paskudnie albo to nerwy. A wizyta u ginki za godzinę (+ jescze dojechać muszę)...
stara.krycha, caffe, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:A co Wy się Bisce dziwicie? Ja pierdziu.....Jeśli wiadomo, że beta przyrasta i sprawdzać to mozna co dwa dni - to ja bym latała na badania jak Ty Bisca..albo i częsciej....
Wspieram Cię myślami - oby wszystko poszło dobrze....
dziwie sie tylko manii suwakowejstara.krycha, BISCA, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Beta 70
Wg BELLY, ponize normy
Nie wiem co myslec
1. Belly to chala, nie wlaz tam.
2. Nie minelo 48 godzin, wiec taka powtorka bety to o kant dupy roztluc.
3. Nie swiruj, oddychaj.
4. Jestem z TobaZofia8 lubi tę wiadomość
-
otwieram fejsa, a tam co??..
Mama trójki dzieci umieściła swoje nagie zdjęcie na Facebooku.
Czytaj dalej na: http://www.popularnie.pl/nagie-zdjecie/?fryz
ale to chyba nie nasza matka odeszła robić karierę do fejsbóka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 maja 2015, 15:33
stara.krycha, moremi, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Za 4 tygodnie dowiem się, czy będę miała gdzie mieszkać. Za 2 tygodnie pierwszy etap, kolejne 2 i drugi.
Dla mnie dach nad głową to podstawa życiowa. I jedyna możliwość, żeby oboje moich dzieci mieszkało ze mną.
Do tego od roku mam przesrane finansowo-prawnie.
Starania to dotakowy stres, ale bez tego w ogóle bym nie miała chcęci do życia i działania na rzecz przyszłości. O tym, że ma być jeszcze jedno wiedziałam od razu, jak urodziłam Małgosię.
Kumuluje mi się, leków nie mogę brać przy zachodzeniu, więc mój terapeuta (na którego chwilowo mnie nie stać) powiedział, że może mnie uratować tylko ruch.
Za miesiąc będę wiedziała najważniejsze. Nawet, jak się nie uda to lepsze, niż czekanie, bo można działać.
Mnie wykańcza bezsilność i brak możliwości aktywnej zmiany sytuacji.
I rzeczywiście, te ostatnie dwa tygodnie to jakiś koszmar nerwowy.
Ale pomaga mi Wasze towarzystwoNaprawdę
BISCA, Zofia8, anna maria, Bozia3, moremi, kkisia, SolarPolar, Aasiula, Sabina, Arwena, gosia7122, ania.g, megan8, malgos741, macduska, efcia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Znowu powiesz, ze sie na Ciebie dre, no ale znowu nie myslisz logicznie.
1. Belly to chala, nie wlaz tam.
2. Nie minelo 48 godzin, wiec taka powtorka bety to o kant dupy roztluc.
3. Nie swiruj, oddychaj.
4. Jestem z Toba
Ok, wiec :
1. minelo dokladnie 48H (pirwsza beta w srode o 8H40 a dzisiejsza o 8H30)
2. Pokrzycz jeszcze
3.
stara.krycha, Zofia8, moremi, kkisia, Sabina, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:otwieram fejsa, a tam co??..
Mama trójki dzieci umieściła swoje nagie zdjęcie na Facebooku.
Czytaj dalej na: http://www.popularnie.pl/nagie-zdjecie/?fryz
ale to chyba nie nasza matka odeszła robić karierę do fejsbóka?
Ja mam spory problem z zaakceptowaniem swojej fizyczności po Małgosi. Przez 40 lat życie nie miałam nawet 1cm brzucha, zawsze w biodra i uda mi szłoA teraz brzuch mam od 3 lat prawie, nie mogę przywyknąć i kombinuję, jak go wyciąć
Po tej ciąży zgubię, oddam albo zlicytuję - na pewno się pozbędę
Bozia3, moremi, kkisia, Sabina, paszczakin, megan8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
czyli nie minęło!
zabrakło 10 min!BISCA wrote:Ok, wiec :
stara.krycha, BISCA, moremi, kkisia, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:ja sie nie dziwie
dziwie sie tylko manii suwakowej
Wiem,ze wiekszosc nie lubi, zeby nie zapeszac. A dla mnie to jest takie symboliczne : jest ciza, jest suwak. Nalezy mi sie.
Mam nadzieje i glebokie przekonanie, ze to nie od suwaka beta rosnie powoliReni, stara.krycha, ola_35, Zofia8, Bozia3, moremi, kkisia, Aasiula, Sabina, Arwena, paszczakin, kapturnica, Dziobak, macduska, beates, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ok, wiec :
2. Pokrzycz jeszcze
3.
Sabina, ania.g, macduska lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:To nie 48 godzin tylko 47 i 50 minut, a hcg wyrzucane jest falami. Czy bredze? Zaufaj lekarzom z kliniki, maja chyba wiecej pojecia niz jakies Belly?
Dobra, dobra. Masz racje. À le juz przestan krzyczec, dobrze?stara.krycha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny