35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo tam? Impreza? Torty!
Spełnienia marzeń!efcia
Ja zdrowieje a mi chłop leży z temperaturą w domu.
Pisze mi smsa czy mu przyjadę herbatę zrobić?
Odpisałam jak szybko wyzdrowiejesz przyjadę zrobię ci loda. No i już zdrowy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 13:03
efcia, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, caffe, Reni, kapturnica, ania.g, megan8, dorbie, Zofia8, Bozia3, stara.krycha, kkisia, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Co tam? Impreza? Torty!
Spełnienia marzeń!
Ją zdrowieje a mi chłop leży z temperaturą..
Pisze mi smsa czy mu przyjadę herbatę zrobić?
Odpisałam jak szybko wyzdrowiejesz przyjadę zrobię ci loda. No i już zdrowy!
o pepcia musze zapamiętac ten patent z lodempeppapig, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Przerwa na lunch.
Efcia spoznione ale szczere happy birtday. Moja babcia mowila ze jak w obrebie tygodnia zlozone zyczenia to zaliczone
Moremi kiedy dasz powtorke zdjecia? Pls
Ola wszystko bedzie dobrze i nic nie bedziesz usuwacto sie tyczy do wszystkuch przy nadziei!
Powiem wam cos ciekawego. W weekend odwiedzalismy znajomych po drodze od siostry P i oni maja rocznego syna. Maja w pokoju rozlozony taki maly ortalionowy namiocik w ksztalcie stojacej beczki i maly uwielbia w nim przesiadywac. Male to jest i wypelnione pluszakami. Ma tez tam ksiazeczki. Spedza tam w ciszy godzine lub i wiecej. Mama zachwycona.peppapig, caffe, efcia, moremi, Simba, ola_35, megan8, Zofia8, macduska, stara.krycha, kkisia, iwcia77, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
może zdziczał?
Magdala wrote:Powiem wam cos ciekawego. W weekend odwiedzalismy znajomych po drodze od siostry P i oni maja rocznego syna. Maja w pokoju rozlozony taki maly ortalionowy namiocik w ksztalcie stojacej beczki i maly uwielbia w nim przesiadywac. Male to jest i wypelnione pluszakami. Ma tez tam ksiazeczki. Spedza tam w ciszy godzine lub i wiecej. Mama zachwycona.efcia, paszczakin, kapturnica, moremi, Simba, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
Fajny taki maly bryka po dywanie. Slinil swojej mamy bose stopy. Calowal w sensie. Potem przypelzal do moich tez bosych z tym samym zamiarem. Zabralam swoje nogi rzecz jasna to zdziwiony patrzyl i skarzyl mamie
caffe, efcia, moremi, Zofia8, stara.krycha, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
Efcia, ode mnie tez spoznione, ale najlepsze zyczenia. Zgubienia talii i kaloryfera na 9 m-cy!
Wkrecilyscie mi ciasto z truskawkami. Za normalnym biszkoptem nie przepadam, kremowe torty tez nienie, ale taki sernik na zimno z truskawkami? Bedzie!
tu moje miniserniczki z musem truskawkowym:
czeba jechac po truskawki..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 13:21
caffe, Reni, peppapig, Magdala, kapturnica, efcia, moremi, ania.g, Simba, megan8, ComeToMeBaby, Zofia8, macduska, stara.krycha, Bozia3, kkisia, Aasiula, iwcia77, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Jak u mnie jest zimno ja pier.ole!!!
Drukarka sie nie swieci. Wszystko podlaczone. Prad jest. Nie pracuje. Wczoraj bylo ok. Ktos moze sluzyc rada?
nie ma tuszu?
probowalas wylaczyc z pradu i wlaczyc?peppapig, Magdala, Simba, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
w gniazdku prąd jest? sprawdzałaś? włóż dwa gwoździeMagdala wrote:Jak u mnie jest zimno ja pier.ole!!!
Drukarka sie nie swieci. Wszystko podlaczone. Prad jest. Nie pracuje. Wczoraj bylo ok. Ktos moze sluzyc rada?kapturnica, moremi, Simba, Magdala, paszczakin, efcia, caffe, peppapig, Zofia8, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Renek jak napisalas o tych gwozdziach to przypomnialo mi sie ,ze moj starszy brat wsadzil gwozdzia w gniazdko jak byl maly.Tak go pierdolnelo ,ze wyladowal w drugim pokoju.I podobno na kilka godzin zamilkl , nic nie mowil..Ale nic mu sie nie stalo !!(znaczy sie mi sie wydaje ,ze widac skutki uposledzenia czasem
)
moremi, Magdala, Simba, paszczakin, efcia, caffe, Zofia8, kkisia, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:przez 10 lat miałam nokię (tel) i jak nokia wprowadziła własnie ten syfny system przerzuciłam się na androida
teściowa kupiła sobie lapka z 8 i szału dostaję jak go używam
Teraz mam nowego lapka, wlasnie z 8 i dalej siedze na komorce, tak mnie ten windiws wkurza...
moremi, Reni, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Trzy. Trzy gwozdzie.
Bardzo bardzo odzywcza kanapka dla potrzebujacych bialka na szybko i moj lunch.
Na dobrym chlebie:
Hummus
Soczewica z torebki lub puszki, albo wczesniej ugotowana.
Awokado
Na wierzch jakis pomidor, papryka, ogorek czy kto co chce.Simba, moremi, paszczakin, Dziobak, Zofia8, kkisia lubią tę wiadomość
paszczakin wrote:Wkrecilyscie mi ciasto z truskawkami. Za normalnym biszkoptem nie przepadam, kremowe torty tez nienie, ale taki sernik na zimno z truskawkami? Bedzie!
tu moje miniserniczki z musem truskawkowym:
czeba jechac po truskawki..już mam język do pasa
efcia, moremi, Reni, kapturnica, Zofia8, kkisia, Aasiula, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4