35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi, stara.krycha, Simba, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ale patyk nie utuli Cię do snu
paszczakin wrote:oj tam misie dla dzieci..
patyk moje drogie, patyk!moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Ok wstawiłam suwak-tylko taki umiem, mam nadzieje że za 2 tyg nie będę musiała go usuwać.
Mam nadzieję, że ja sobie taki jutro wstawię.
megan8, efcia, kapturnica, paszczakin, moremi, ola_35, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Zosia, nie jesteś ewenementem. Tutaj muszę przyznać rację Herze - niestety wiek działa na naszą niekorzyść i takie ciąże chybione (taką mam diagnozę) zdarzają się częściej i wynika to właśnie ze słabej jakości owulacji. Wiem, że tego zupełnie nie przyjmujesz do wiadomości, bo masz już swoje typy, ale tak jest.
efcia, kkisia, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:ale patyk nie utuli Cię do snu
misiem chcesz dziecie utulic? chuj nie matka..
przy okazji- wczoraj rozlozylm mate edukacyjna tylko po to, zeby sie dowiedziec, ze Kartofel nie jest jeszcze zainteresowany (ale na robaki zawieszone nad lozkiem juz paczy). dziecko jest ewidentnie za male na mate, na teraz musi mu wystarczac matka edukacyjna
moremi, ComeToMeBaby, efcia, Reni, kkisia, Simba, caffe, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Ja przeżyłam właśnie survival.
Ja tu mokra od potu zasuwam pod prysznic, a tu zimna woda...
Wkurzyłam się. Musiałam wodę zagrzać w czajniku i umyć się w misce. Kuźwa no. Grrr.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:21
efcia, stara.krycha, ola_35, kkisia, Aasiula, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Narobiłyscie mi smaka na tort z truskawkami. Tez zrobię w łikent.
Efcia, spoznione najlepszekapturnica, efcia, ola_35, kkisia, Simba, Zofia8, moremi, Aasiula, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
stara.krycha wrote:Dziekuje wszystkim za wspieranie w diecie bzcukrowej
Efcia, spoznione najlepsze
krycha ale jest na to rada ja uzywam ksylitol ( cukier brzozowy) zamiast cukru, nawet do wypiekow go stosuje
uwaga nie nadaje sie do ciacha drożdżowego, bo drożdże nie rosnastara.krycha, Reni, kkisia, Aasiula, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:krycha ale jest na to rada ja uzywam ksylitol ( cukier brzozowy) zamiast cukru, nawet do wypiekow go stosuje
uwaga nie nadaje sie do ciacha drożdżowego, bo drożdże nie rosnakapturnica, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Fajny taki maly bryka po dywanie. Slinil swojej mamy bose stopy. Calowal w sensie. Potem przypelzal do moich tez bosych z tym samym zamiarem. Zabralam swoje nogi rzecz jasna to zdziwiony patrzyl i skarzyl mamie
efcia, Reni, Simba, kkisia, moremi, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam tak w ogole. Dzien dobry nawet. Kolejny dzien scigania sie z autobusem uwazam za zamkniety. Waga mowi: lubie to! I pokazuje kolejne pol kilo mniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 14:33
ComeToMeBaby, kapturnica, kkisia, efcia, Dziobak, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Zofia8 wrote:Olu, jak sie czujesz? Bylas juz na usg?
Edit: usg za 2 tygodnieTak przynajmniej zrozumialam
U mnie wszystko ok, tak wizyta kolejna za 2 tygodnie. Męczy mnie tylko tak jak napisałam bardzo praca, te trasy, plany coraz większe itd., nie mam tyle energii na to wszystko.....kkisia, dorbie, moremi, Magda* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Jak dla mnie to mamusia lekko dupnięta. Mój też łazi po dywanie i wszystko chce brac do buzi. Nie wyobrażam sobie, żebym pozwoliła mu grzebac buzią w moich stopach.....wariatka jakaś....
To zart, nie
Nie musisz we mnie olowkiem celowac
moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
mówiłam
dziecko zdziczało
to chyba dziki tak bobrują w ziemi ryłemBozia3 wrote:Jak dla mnie to mamusia lekko dupnięta. Mój też łazi po dywanie i wszystko chce brac do buzi. Nie wyobrażam sobie, żebym pozwoliła mu grzebac buzią w moich stopach.....wariatka jakaś....stara.krycha, kkisia, Simba, Bozia3, moremi, Aasiula lubią tę wiadomość