35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywłasnie doczytałam ze Morek ma łozysko z przodu i tak mi się przypomniało ze mi tez na usg spec. powiedziała ze mam lozysko na przodzie ,ale nie komentowala a ja nie dopytałam,w sumie nie wiem to tak ciężko wyłapac w innym języku róznicę między łożyskiem na przedniej ścianie a łozyskiem przodującym
powiedziała mi ze na przedniej ścianie ,ale nie wiem jak jak po holendersku jest ''przodujące'' w sumie mój E też nie wie
iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyiwcia77 wrote:Magda- ja wogole to jestem raczej radosna
nie licze tylko babyblusa poporodowego gdzie zagrozone bylo zycie Alojza
no i ja do optymistek się zaliczam,tak jakoś łatwiej przez zycieiwcia77, Aasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:Magda- ja wogole to jestem raczej radosna
nie licze tylko babyblusa poporodowego gdzie zagrozone bylo zycie Alojza
Słucha się?moremi, Aasiula, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda* wrote:a czemu termomix? co najbardziej chciałabyś w nim robić?
a w gdansku bylo oczywiscie zajebiscie, moj rodzice oszaleli na punkcie Ivo, plakali jak wyjezdzalismyMagda*, malgos741, Zofia8, moremi, Aasiula, caffe, kkisia, gosia7122, efcia, ComeToMeBaby, megan8, Bozia3, Simba lubią tę wiadomość
-
Magda* wrote:Natka
fajnie ze małe rośnie
a czemu to szew na szyjke?
iwcia77, moremi, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Ej gupkowe pytanie, ale zadam
Czy szew na szyjkę zakładają na żywca? Czy to boli? A potem przecinają czy jak?efcia lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:własnie doczytałam ze Morek ma łozysko z przodu i tak mi się przypomniało ze mi tez na usg spec. powiedziała ze mam lozysko na przodzie ,ale nie komentowala a ja nie dopytałam,w sumie nie wiem to tak ciężko wyłapac w innym języku róznicę między łożyskiem na przedniej ścianie a łozyskiem przodującym
powiedziała mi ze na przedniej ścianie ,ale nie wiem jak jak po holendersku jest ''przodujące'' w sumie mój E też nie wiekapturnica, moremi, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Dzień strasznie pracowity, a tu jeszcze nie koniec. Z wyjazdu do ZOO jutro nici, bo leje, więc musimy iść do jakiejś sali zabaw. Ale może to i lepiej, bo wrócimy do domu na drzemkę, ja dokończę "tort", który zacznę dzisiaj, pójdziemy do moich rodziców, a potem M zawozi mamę na wieś.
Byłam u ginki. Przy tej kombinacji leków (euthyr+metform+bromerg) ovitrelle działa. Niestety ten cykl na straty, choć tak wyczekany ( w zeszłym były dwa pęcherzyki, więc odpuścilam trochę). Za dużo się dzieje teraz, jestem strzępkiem nerwów i rozwiodłam się akurat na te 3 dni owuAle starania kontynuujemy
Odnowiliśmy śluby
Pogadałam z ginką, powiedziałam, że będę chodziła do niej co cykl na moni, dawała sobie ovitrelle i próbowała. No nie do końca życia, ale jakiś bliżej nieokreślony czas. To wszystko, co mogę. A myślę sobie, że w naszym wieku nie zachodzi się ot tak w pierwszym lepszym cyklu. Muszę uzbroić się w cierpliwość.
Potem gince włączył się tryb "genekolog-gawędziarz", co tylko utwierdziło mnie w przekonaniu, że muszę spokojnie poczekać na tym, co biorę. Na jej opowieści lepiej spuścić zasłonę milczenia...
Chyba oleję klasyczne torty. Mam truskawki świeże, kupiłam bardzo zacną śmietanę kremówkę. Zrobię Pavlową. Świeczki wbiję w wielką truskawę. Pavlowa nie jest bardzo słodka i nie ma mąkiDzisiaj piekę bezę.
moremi, macduska, kkisia, caffe, dorbie, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:Ej gupkowe pytanie, ale zadam
Czy szew na szyjkę zakładają na żywca? Czy to boli? A potem przecinają czy jak? -
Natka_79 wrote:Przodujące to nie jest czasem przy szyjce?? Mi na wypisie ze szpitala napisali ze mam na dnie macicy i sie wystraszyłam a okazało sie ze tzn ze jest u góry
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:A Ja nie moge szukam I nie widze
Dzie to ???Aasiula, kapturnica, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!