X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • moremi Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    milka1 napisała:
    She Wolf kochana z okazji urodzin,
    życzę Tobie zdrowia, szczęścia, miłości i z życia radości!
    Aby Twe marzenia wszystkie się spełniały,
    te duże i małe i każde w życiu zmiany,
    na lepsze były i uśmiech na Twej buzi tworzyły! to ??
    Nie. Na stronie 109! Budyń :-P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:45

efcia lubi tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 18:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przeczytalam..i dochodze do wnisoku ze milka jest slodka i czasem jak jej za duzo to mdli 8) =D

Heretyczka, macduska, moremi, kkisia, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • gosia7122 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam kobiety.
    U mnie zimno i leje a ja jestem niewyspana trzecią noc ,Marysi wychodzą górne jedynki i daje czadu,ryk i noszenie całe noce.
    Slash pytałaś o spanie z maluchem ,moja spała z nami od początku bo pierś traktowała jak smoczek z czasem to się unormowało nie miałam kłopotu z przeniesieniem do łóżeczka do tej pory lubi zasypiać z cycem ale jak zaśnie to daję jej smoczek i przenoszę do łóżeczka nawet nie wie kiedy.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie potrzebujące.

iwcia77, moremi, paszczakin, kkisia, efcia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

201408184765.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    gosia7122 wrote:
    Witam kobiety.
    U mnie zimno i leje a ja jestem niewyspana trzecią noc ,Marysi wychodzą górne jedynki i daje czadu,ryk i noszenie całe noce.
    Slash pytałaś o spanie z maluchem ,moja spała z nami od początku bo pierś traktowała jak smoczek z czasem to się unormowało nie miałam kłopotu z przeniesieniem do łóżeczka do tej pory lubi zasypiać z cycem ale jak zaśnie to daję jej smoczek i przenoszę do łóżeczka nawet nie wie kiedy.
    Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie potrzebujące.
    Gosiu duzo sily ci zycze :)

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Przeczytalam..i dochodze do wnisoku ze milka jest slodka i czasem jak jej za duzo to mdli 8) =D
    A Ja nie moge szukam I nie widze
    Dzie to ???

• Reni Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ja ją
    Hotel Kazimierz mhmmmm
    macduska wrote:
    Czy któraś z was była w Kazimierzu Dolnym? Szukam fajnego hotelu na nocleg.

iwcia77, macduska, Simba lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    melduje sie uff, jak wy to robicie , ze ogarniacie wasze rodziny i macie czas na forum? ...kurde ja ledwie wyrabiam na zakrecie :(

ivo przespal cala noc w kolysce :) zasnal o 11.30 obudzil sie ok 4 na cycka, potem o 7 i o 9 byl wyspany...ze mna gorzej...mialam tryb "czuwania" zalaczony w typie: czy ma kolderke?, czy oddycha, czy smoczek wyplul?...wogole zrobil sie kumaty i cwany...najlepiej go nosic i wogole gadac z nim.. egocentryk maly sie zrobil ;D, nie mam jak do wc isc bo ryczy jak tylko zobaczy moje plecy :( normalnie juz korbe mam :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 19:48

moremi, macduska, Aasiula, kkisia, gosia7122, efcia, ania.g, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość

• paszczakin Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Paszcza - starszy nigdy tak nie miał - nigdy się nie dławił ani nie krztusił. ten ma tak co chwilę - i mlekiem i jedzeniem i nawet własną śliną. Obstawiam jak gretka - że to osobnicze, choc miałam nadzieję, że mu minie, że dojrzeje czy coś..ale nie mija....zapytam jeszcze pediatrę przy okazji - może są na to jakieś ćwiczenia?
    To plis podziel się wiedzą później, ok?
    U mnie na podstawie dedukcji i odejmowanie czynników podejrzanych problem powoduje.. smoczek! Było lepiej, wczoraj na spacerze była syrena i dostał smoczek i noc znowu do kasacji. Potem już ani na chwilę i jest bezproblemowo, ksztuszenia nic, a i charczy mniej.
    Tylko kurde lipa tak nie mieć uspokajacza w razie potrzeby. Ale na razie na smoczek jest ban. Dziś przy kąpieli prawie mi uszy odpadły, ale się nie złamałam..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:02

moremi, Simba lubią tę wiadomość

Jeśli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można
    4u3Dp2.png eGmlp2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja ja ją
    Hotel Kazimierz mhmmmm

Dzięki! :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heloł dziewczęta :)
    uwielbiam was czytać i robię to regularnie ,ale prawdę mówiąc energii brak na pisanie,
    ciągle coś a to robota ,a to dom trza do porządku doprowadzić a to Nadia ,a to połówek,a to remont u mojej mamy który sama organizuje i to na odległość.Tak więc muszę się wykazać niezłym zorganizowaniem by wszystko ogarnąć
    nie wspomnę juz o moich koleżankach które totalnie zaniedbuję,do niektórych miesiącami nie dzwoniłam bo wiem ze albo gadałybyśmy godzinę przez telefon,a nie mam na to energii
    albo wypadałoby się umówić,na co tez energii brakuje

najbardziej lubie takie chwile gdy jestem sama w domu i mam czas tylko dla siebie :)

malgos741, moremi, iwcia77, SolarPolar, Zofia8, Aasiula, kkisia, gosia7122, dorbie, efcia, ania.g, Magdala, megan8, Arwena, Simba, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie zawsze ściska jak czytam takie historie... Mam nadzieje ze zycie wynagrodzi jej tą wielką stratę.

Byłam u gina. Młode rośnie, podgonilo tydzień. wszystko jest bardzo dobrze. Pokazać sie za bardzo nie chciało wiec o płci nie było mowy. Mam bardzo uważać na siebie, za miesiac gin bedzie decydował czy zakłada szew na szyjkę.

iwcia77, macduska, malgos741, paszczakin, kapturnica, moremi, Magda*, Zofia8, Aasiula, kkisia, gosia7122, dorbie, efcia, Mega, ania.g, Magdala, Arwena, Simba, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hej Iwcia :) jak ty radośnie brzmisz :) i jak w gdańsku było?te dwa tygodnie to w sam raz czy za krótko?
    wiesz ,szkoda ze sie z wami nie widziałam ,ale słyszałam ze w lipcu byc moze bedziesz w gd.to prawda?

iwcia77, Zofia8, Aasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaaa..
    Wszystkie tylko czytać by chciały,
    To kto będzie pisał, się pytam???

Przez dwie godziny - 20 postów raptem.
    Forum nam zamiera.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:15

iwcia77, malgos741, Aasiula, kkisia, gosia7122, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka :) fajnie ze małe rośnie :) a czemu to szew na szyjke?

Natka_79, Aasiula lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 20 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć macduśka :) jak tam nastroje? :)

macduska lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Mnie zawsze ściska jak czytam takie historie... Mam nadzieje ze zycie wynagrodzi jej tą wielką stratę.

Byłam u gina. Młode rośnie, podgonilo tydzień. wszystko jest bardzo dobrze. Pokazać sie za bardzo nie chciało wiec o płci nie było mowy. Mam bardzo uważać na siebie, za miesiac gin bedzie decydował czy zakłada szew na szyjkę.
    no to super ! oby tak dalej :)

Natka_79 lubi tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ..a ja ogldam thermomix tm5...musze zaczac odkladac kase na to urzadzenie..zadowole sie modelem poprzednim czyli tm31 :)

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Taaaaa..
    Wszystkie tylko czutać by chciały,
    To kto będzie pisał, się pytam???

Przez dwie godziny - 20 postów raptem.
    Forum nam zamiera.
    fakt, jak ja mam troszke czasu i chce popisac to nie ma z kim :)

malgos741, macduska, Aasiula, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smaku mi narobiłyście te truskawki ;)

iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 20 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda* wrote:
    hej Iwcia :) jak ty radośnie brzmisz :) i jak w gdańsku było?te dwa tygodnie to w sam raz czy za krótko?
    wiesz ,szkoda ze sie z wami nie widziałam ,ale słyszałam ze w lipcu byc moze bedziesz w gd.to prawda?
    postaram sie bardzo a to ze wzgledu na to , ze bedzie tez dziobak :) i moja psiapsiolka z Norge :) oni tam maja jakos ferie inaczej :)

Magda*, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, megan8, Simba lubią tę wiadomość

‹‹ 9428 9429 9430 9431 9432 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ