35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:milka1 napisała:
She Wolf kochana z okazji urodzin,
życzę Tobie zdrowia, szczęścia, miłości i z życia radości!
Aby Twe marzenia wszystkie się spełniały,
te duże i małe i każde w życiu zmiany,
na lepsze były i uśmiech na Twej buzi tworzyły! to ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:45
efcia lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Witam kobiety.
U mnie zimno i leje a ja jestem niewyspana trzecią noc ,Marysi wychodzą górne jedynki i daje czadu,ryk i noszenie całe noce.
Slash pytałaś o spanie z maluchem ,moja spała z nami od początku bo pierś traktowała jak smoczek z czasem to się unormowało nie miałam kłopotu z przeniesieniem do łóżeczka do tej pory lubi zasypiać z cycem ale jak zaśnie to daję jej smoczek i przenoszę do łóżeczka nawet nie wie kiedy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie potrzebujące.iwcia77, moremi, paszczakin, kkisia, efcia, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
gosia7122 wrote:Witam kobiety.
U mnie zimno i leje a ja jestem niewyspana trzecią noc ,Marysi wychodzą górne jedynki i daje czadu,ryk i noszenie całe noce.
Slash pytałaś o spanie z maluchem ,moja spała z nami od początku bo pierś traktowała jak smoczek z czasem to się unormowało nie miałam kłopotu z przeniesieniem do łóżeczka do tej pory lubi zasypiać z cycem ale jak zaśnie to daję jej smoczek i przenoszę do łóżeczka nawet nie wie kiedy.
Pozdrawiam i trzymam kciuki za Wszystkie potrzebujące.
-
melduje sie uff, jak wy to robicie , ze ogarniacie wasze rodziny i macie czas na forum? ...kurde ja ledwie wyrabiam na zakrecie
ivo przespal cala noc w kolyscezasnal o 11.30 obudzil sie ok 4 na cycka, potem o 7 i o 9 byl wyspany...ze mna gorzej...mialam tryb "czuwania" zalaczony w typie: czy ma kolderke?, czy oddycha, czy smoczek wyplul?...wogole zrobil sie kumaty i cwany...najlepiej go nosic i wogole gadac z nim.. egocentryk maly sie zrobil
, nie mam jak do wc isc bo ryczy jak tylko zobaczy moje plecy
normalnie juz korbe mam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 19:48
moremi, macduska, Aasiula, kkisia, gosia7122, efcia, ania.g, Magdala, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Paszcza - starszy nigdy tak nie miał - nigdy się nie dławił ani nie krztusił. ten ma tak co chwilę - i mlekiem i jedzeniem i nawet własną śliną. Obstawiam jak gretka - że to osobnicze, choc miałam nadzieję, że mu minie, że dojrzeje czy coś..ale nie mija....zapytam jeszcze pediatrę przy okazji - może są na to jakieś ćwiczenia?
U mnie na podstawie dedukcji i odejmowanie czynników podejrzanych problem powoduje.. smoczek! Było lepiej, wczoraj na spacerze była syrena i dostał smoczek i noc znowu do kasacji. Potem już ani na chwilę i jest bezproblemowo, ksztuszenia nic, a i charczy mniej.
Tylko kurde lipa tak nie mieć uspokajacza w razie potrzeby. Ale na razie na smoczek jest ban. Dziś przy kąpieli prawie mi uszy odpadły, ale się nie złamałam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:02
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyheloł dziewczęta
uwielbiam was czytać i robię to regularnie ,ale prawdę mówiąc energii brak na pisanie,
ciągle coś a to robota ,a to dom trza do porządku doprowadzić a to Nadia ,a to połówek,a to remont u mojej mamy który sama organizuje i to na odległość.Tak więc muszę się wykazać niezłym zorganizowaniem by wszystko ogarnąć
nie wspomnę juz o moich koleżankach które totalnie zaniedbuję,do niektórych miesiącami nie dzwoniłam bo wiem ze albo gadałybyśmy godzinę przez telefon,a nie mam na to energii
albo wypadałoby się umówić,na co tez energii brakuje
najbardziej lubie takie chwile gdy jestem sama w domu i mam czas tylko dla siebiemalgos741, moremi, iwcia77, SolarPolar, Zofia8, Aasiula, kkisia, gosia7122, dorbie, efcia, ania.g, Magdala, megan8, Arwena, Simba, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mnie zawsze ściska jak czytam takie historie... Mam nadzieje ze zycie wynagrodzi jej tą wielką stratę.
Byłam u gina. Młode rośnie, podgonilo tydzień. wszystko jest bardzo dobrze. Pokazać sie za bardzo nie chciało wiec o płci nie było mowy. Mam bardzo uważać na siebie, za miesiac gin bedzie decydował czy zakłada szew na szyjkę.iwcia77, macduska, malgos741, paszczakin, kapturnica, moremi, Magda*, Zofia8, Aasiula, kkisia, gosia7122, dorbie, efcia, Mega, ania.g, Magdala, Arwena, Simba, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhej Iwcia
jak ty radośnie brzmisz
i jak w gdańsku było?te dwa tygodnie to w sam raz czy za krótko?
wiesz ,szkoda ze sie z wami nie widziałam ,ale słyszałam ze w lipcu byc moze bedziesz w gd.to prawda?iwcia77, Zofia8, Aasiula, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTaaaaa..
Wszystkie tylko czytać by chciały,
To kto będzie pisał, się pytam???
Przez dwie godziny - 20 postów raptem.
Forum nam zamiera.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 20:15
iwcia77, malgos741, Aasiula, kkisia, gosia7122, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Natka_79 wrote:Mnie zawsze ściska jak czytam takie historie... Mam nadzieje ze zycie wynagrodzi jej tą wielką stratę.
Byłam u gina. Młode rośnie, podgonilo tydzień. wszystko jest bardzo dobrze. Pokazać sie za bardzo nie chciało wiec o płci nie było mowy. Mam bardzo uważać na siebie, za miesiac gin bedzie decydował czy zakłada szew na szyjkę.Natka_79 lubi tę wiadomość
-
macduska wrote:Taaaaa..
Wszystkie tylko czutać by chciały,
To kto będzie pisał, się pytam???
Przez dwie godziny - 20 postów raptem.
Forum nam zamiera.malgos741, macduska, Aasiula, efcia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Smaku mi narobiłyście te truskawki
iwcia77, moremi, Aasiula, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Magda* wrote:hej Iwcia
jak ty radośnie brzmisz
i jak w gdańsku było?te dwa tygodnie to w sam raz czy za krótko?
wiesz ,szkoda ze sie z wami nie widziałam ,ale słyszałam ze w lipcu byc moze bedziesz w gd.to prawda?i moja psiapsiolka z Norge
oni tam maja jakos ferie inaczej
Magda*, moremi, macduska, Aasiula, kkisia, megan8, Simba lubią tę wiadomość