35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
efcia wrote:ogłoszenie !
odkupie bromergan
Halo halo ale pierwsze by pasilo spr jaki masz poziom prolaktyny a nie tak na pałe.U mnie tu byl problem nie wiadomo jaki u ciebieWiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 16:47
stara.krycha, efcia, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Wyszykowana jestem. Z fryzurą się uporalam, naczynia czekają, ciepłej wody nadal brak.
Ruszam w rundę po mieście, mam dzisiaj trzy miejsca do odwiedzenia. W tym grajeksi ju lejter.
moremi, macduska, kkisia, dorbie, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Dotarłam do domu. Doczytałam. Przykro czytać o stratach. Kurcze, a przecież się zdarzają...
Oby jak najmniej. Smutno mi...macduska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A jak mi..Tym bardziej ,ze tygodniami szla identycznie jak ja.No i tak sie cieszyla ze bedzie miec synka i coreczke.Corcia zyla 20minut a synek kilka godzin.Wczoraj rano sie urodzily.eehhh Wiem ,ze u niej skracala sie szyjka juz kolo 20tego tygodnia ciazy.
Przez pomyłkę lubię...
Wiem, ja się szwendałam na zwolnieniu po róznych wątkach...kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Zgadzam sie z Toba, mnie przytlacza ilosc tego typu historii, nawet jesli nie mam z nimi zwiazku emocjonalnego.
kapturnica, moremi, Aasiula, macduska, kkisia, efcia, ComeToMeBaby, stara.krycha, Sabina lubią tę wiadomość
-
Na pocieszenie proszeni przeczytajcie wiersz użytkowniczki z sąsiedniego wątku. Strona 109.
A ja idę poczytać coś bez rymów, bo czkawke mam
Ps. Tam są dwa wiersze tej samej autorki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:39
kkisia, Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
milka1 napisała:
She Wolf kochana z okazji urodzin,
życzę Tobie zdrowia, szczęścia, miłości i z życia radości!
Aby Twe marzenia wszystkie się spełniały,
te duże i małe i każde w życiu zmiany,
na lepsze były i uśmiech na Twej buzi tworzyły!
to ??Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2015, 18:43