35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Pfff, moj ulubiony temat powrocil widze. Coz, ide gotowac w zwiazku z tym...
stara.krycha, iwcia77, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Byłam na polsko-włoskim. O 19 Włosi zbierali się do hotelu. Na ludzi tańczących patrzyli z niesmakiem
iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Byłam na polsko-włoskim. O 19 Włosi zbierali się do hotelu. Na ludzi tańczących patrzyli z niesmakiem
Moi rodzice wybrali się raz na wesele do Drezna.
Tata mówi, ze w zyciu nie był taki głodny.
kapturnica, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnystara.krycha wrote:Bo tam bida panie w tym bylym NRD. Mur runal, ale roznice do tej pory widoczne.
Bida chyba nie, tylko porcje mikroskopijne...
I rodzina się po weselu nie poczuwała zeby gosci z zagranicy nakarmić.
iwcia77, efcia, kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Bida chyba nie, tylko porcje mikroskopijne...
I rodzina się po weselu nie poczuwała zeby gosci z zagranicy nakarmić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:12
iwcia77, efcia, macduska, Heretyczka, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyefcia wrote:no no poprostu wymarzony urlop
i Nowenne za mnie odklepac
Bo ja niepraktykujaca...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:23
efcia, kapturnica, iwcia77, Aasiula, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWy tu o rosołach to zgłodłam i nie uwierzycie zamówiłam małą pizzeryjke hawajską.
Dwa dni prawie nic nie jadłam przez to gardło to cza było nadrobić. Idę herbatą popić gorącą bo zimno. Istna jesień!kapturnica, efcia, moremi, kkisia, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
peppapig wrote:Kapcia co tam u Cię?
Mam ciaga zakupowego na allegro od kilku dni.
Powiem tyle ,ze łóżeczko , częśc ciuszków i 2komplety wózków juz mam
Magdala, efcia, iwcia77, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, kkisia, peppapig, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:E tam goście. Ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad. Codziennie ziemniaki pieczone i pomidory w smietanie. Bokiem mi juz wychodzą. Dodam, ze nie może to być nic pracochlonnego i nie moze mieć mięsa. Za to warzywa surowe koniecznie.
Myslałam o jakiejś kaszy, ale kuzwa gryczana odpada, bo księciu się nią dławi. Jakaś biała? Ale musi być sos do tego, bo na sucho u mnie nie przejdzie.
Ugotuj kasze taka co mu wchodzi. Osobno warzywa z cebula na oliwie i wymieszaj. Zrob do tego te swoje pomidory w smietanie i juz.
Stop. Wy pewnie juz po obiedzieiwcia77, moremi, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualny