35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie no rozowego bym mlodemu nie ubrala .Wozka w takim kolorze rowniez nie ..A niebieski sliczny tez kolor ale nie ma sensu robic z niego przewodniego koloru
Chodzi mi, ze w sklepach czesto tylko te dwa do wyboru maja. Jak kupowalam siostrze mojego to zauwazylam, ze ta srednia polka i niska tez ma maly wybor. Roz, niebieski i bialy. Czasem zolty. Niekazdego stac na frywolne wydatki. Zreszta dziecko szybko rosnie. Lubie niebieski ale lubie tez zielony, pomaranczowy, fioletowy. Moze malo widzialam.kapturnica, moremi, kkisia, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Super!!!
Dorbie ale wiadomosci dobre.A nie mowilam ???
Tylko sie oszczedzaj bo krwiaki to cholerstwo i w 1szym trymestrze lubia sie robic wiec lepiej chuchac na zimne i poobijac kilka tygodni
Wiekie gratki!!kapturnica, gretka, Mala79, moremi, efcia, kkisia, peppapig, iwcia77, Zofia8, caffe, Aasiula, malgos741, Mega, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Juz troche luzuje z zakupami.Teraz tylko bede jakies perełki wyszukiwac
kapturnica, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Kapta, taki wózek miałam jak Hubi był mały, tylko rączka była połaczona, super, tylko miałam zielone khaki z szarymi wstawkami. Fajny jest
Juz zatrybiłam...No khaki mam ten drugi wozek z duyzymi kołami w sam raz na werdepykoło domu a ten chicco bedzie do miasta bo male kołaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:43
iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jest osobnik, jeden!
Akcja serca 156' wielkośc odpowiada 6t6d, czyli ok.
Nie ma krwiaka, nie mam sie martwić
Trochę uff, ale spokojna będę za kilka tygodni
I masz pjerdziocha do tegokapturnica, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
kapturnica wrote:Ja za mlodego mialam jakis odciagasz reczny ale chujowy i konczylo sie na wyciskaniu cyckow prosto do zlewu przed karmieniem bo nawał pokarmu miałam ,ze mlody sie dławił bardzo i po troche tez jak nie oproznial piersi..Mysle ,ze nie bede kupowac nic takiego obeszlam sie bez tego..Ale moze cos sie trafi fajnego.
No i poluje na jakas dobra elektrroniczna nianie ale to juz sobie upatrzyc musze..ja poprzednio miałam elektryczny laktator z awentu i był cacy, ale sprzedałam
teraz tez wezmę używkę.
Kapta, masz gdzieś blisko Tesco?? Bo chyba teraz jest -30% na ciuchy f&f a moim zdaniem ich bodziaki i pajace są super za te pieniądzesama bym cos kupiła ale jeszcze sie boje. Moze jak juz bedzie leciała druga połówka ciazy to sie odważę...
moremi, kapturnica, kkisia, peppapig, iwcia77, Aasiula, Mala79 lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Całkiem fajne rzeczy
ja poprzednio miałam elektryczny laktator z awentu i był cacy, ale sprzedałam
teraz tez wezmę używkę.
Kapta, masz gdzieś blisko Tesco?? Bo chyba teraz jest -30% na ciuchy f&f a moim zdaniem ich bodziaki i pajace są super za te pieniądzesama bym cos kupiła ale jeszcze sie boje. Moze jak juz bedzie leciała druga połówka ciazy to sie odważę...
Widzisz ja tez sie balam wczesneij cokolwiek kupowac i obiecalam sobie ,ze po polowkowym 4D po potwierdzeniu płci na 100% i badaniu malucha sobie dopiero pozwole...No i zaczelam kurde dzis 24tydzien jeszcze 10 i bede szczesliwa i spokojniejsza o maluchaWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 17:59
peppapig, iwcia77, Aasiula lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Jest osobnik, jeden!
Akcja serca 156' wielkośc odpowiada 6t6d, czyli ok.
Nie ma krwiaka, nie mam sie martwić
Trochę uff, ale spokojna będę za kilka tygodni
żadne troche uff, prosze sie teraz cieszyc kazdym dniem tej ciąży, nawet jak beda mdlosci
dorbiebardzo, ale to bardzo sie ciesze
no i jest suwakkapturnica, moremi, kkisia, beates, peppapig, Zofia8, iwcia77, Aasiula, dorbie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Simba, ja myślałam że mi jakoś podziękujesz za tego 30000 lajka...
a Ty nic...efcia, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, iwcia77, macduska, Aasiula, Mala79, SolarPolar lubią tę wiadomość