35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:No kurde wlaasnie ,ze nie mam tesco u siebie buu Najblizsze kurde 40kilosow ode mnie ...
Widzisz ja tez sie balam wczesneij cokolwiek kupowac i obiecalam sobie ,ze po polowkowym 4D po potwierdzeniu płci na 100% i badaniu malucha sobie dopiero pozwole...No i zaczelam kurde dzis 24tydzien jeszcze 10 i bede szczesliwa i spokojniejsza o maluchaw styczniu gdy szykowałam prezent dla synka przyjaciółki to aż mnie w ręce paliły bodziaki a teraz sie nie moge doczekać na wielkie pranie i prasowanie
kapturnica lubi tę wiadomość
-
moremi wrote:To teraz tylko wieści od Beates i Mega ma zdać relację co do jajek
kkisia, efcia, kapturnica, moremi, Zofia8, iwcia77, macduska, gretka, Aasiula, Mala79, malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, Simba lubią tę wiadomość
-
Doczytam was w domu na spokojnie, ale mignelo mi ze u Dorbie ok wszystko, to super, bardzo sie cieszę
nuuudnych 9 miesięcy
efcia, moremi, iwcia77, kkisia, gretka, Aasiula, malgos741, dorbie, Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:dorbie, Mega, beates odzywać sie bo kciuki mi odpadna
Dzięki za kciuki !
Na tą chwilę jest 6 zarodków.
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomością
Magda*, peppapig, ania.g, Zofia8, moremi, iwcia77, kapturnica, Mega, kkisia, caffe, Natka_79, gosia7122, macduska, gretka, Aasiula, Mala79, efcia, malgos741, ComeToMeBaby, mama78, Simba, SolarPolar, stara.krycha, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Nie czytam, nie nadrabiam, wpadłam tylko żeby się odmeldować.
Niania póki co super! Uwielbia Wojtka, on ją zresztą też. Cały czas się z nim bawi, mówi do niego, dużo spacerują, a poza tym jest punktualna i dyspozycyjna.
Ja mam sporo pracy, bo mocno zmieniły mi się obowiązki i muszę się wdrożyćbeates, peppapig, moremi, iwcia77, kapturnica, kkisia, caffe, gosia7122, ania.g, Mala79, efcia, malgos741, Simba, stara.krycha, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzięki za kciuki !
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomościąbeates, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
kapturnica wrote:Juz zatrybiłam...No khaki mam ten drugi wozek z duyzymi kołami w sam raz na werdepykoło domu a ten chicco bedzie do miasta bo male koła
na wertepy, spacery po lesie, dziurawe polskie chodniki i jezdnie sie nie nadaja...wiem z autopsji z ostatniej podrozy ...moj wozeczek wloski nie zdal egzaminu za to ten wozek co go na olx kupilam ( tako-natalie) z pompowanymi kolami spisal sie na medal - wielka landara, niezbyt piekny ale taran sam jechal po dziurach ...
kapturnica, moremi, kkisia, caffe, megan8, macduska, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOo czyli dobrze się dzieje ja ciągle kciuki trzymam
No ja tez na allegro kupiłam koszulki gatki body nowe ale tanie polskie, do tego pieluchy flanelowe są takie miekkie. Już mam poprane i córka je układa raz w tygodniuNa wózek nie mam odwagi jeszcze a łózeczko mamy w spadku od kuzynki. Dziewczyny muszę spadać
beates, moremi, kapturnica, kkisia, caffe, megan8, Mala79, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomością
kkisia, beates, ania.g, efcia, Mega, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
peppapig wrote:Oo czyli dobrze się dzieje ja ciągle kciuki trzymam
No ja tez na allegro kupiłam koszulki gatki body nowe ale tanie polskie, do tego pieluchy flanelowe są takie miekkie. Już mam poprane i córka je układa raz w tygodniuNa wózek nie mam odwagi jeszcze a łózeczko mamy w spadku od kuzynki. Dziewczyny muszę spadać
-
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomościąbeates lubi tę wiadomość