35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
beates wrote:Dzięki za kciuki !
Na tą chwilę jest 6 zarodków.
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomościąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:40
iwcia77, beates, Mala79 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:To ja tez sobie poogladam bajki , lepsze to niz ta debata
A pewnie. Pierwszy raz w życiu mam ochotę nie isć na wybory i uczucie, ze na nic tak naprawdę nie mam wpływu, a wybrany delikqent zapada na natychmiastową amnezję tuz po ogłoszeniu wyników.
Mam przykład na wlasnym podwórku...
Pierwszą decyzją nowej Rady Gminy było podniesienie sobie diet o 70% i pensji nowego wójta do maksymalnej.
Teraz się głowia i szukają kurwa oszvzrędnosci bo nasz gmina do bogatych nie należy.
Mam w dupie... Chyba zostanę anarchistką.
Idę po jeszcze jedną porcję prasowania.kkisia, caffe, kapturnica, Mala79, Aasiula, Mega, efcia, megan8, gosia7122, moremi, Heretyczka, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
gretka wrote:ciekawe dokad beda wywlekac Smolensk.....
Mój mały szaleje i non stop śpiewa mi reklamę roleski: republika roleski w dupsi nam grai tak w kółko
beates, kapturnica, Mala79, ania.g, kkisia, Aasiula, efcia, gosia7122, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
beates wrote:Dzięki za kciuki !
Na tą chwilę jest 6 zarodków.
2 we mnie, pozostałe 4 mają poleżakować jeszcze 2 doby i jak wszystko będzie dobrze to do zamrażalnika. Do 2 tygodni mam dostać list z wiadomością
no to dalej zaciskam, niech sie ładnie zadomowiąkkisia, Aasiula, beates lubią tę wiadomość