35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ania.g wrote:Ty się nie leń tylko do roboty mini mega produkować
kkisia, Aasiula, kapturnica, ania.g, ComeToMeBaby, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja @ chyba za zakretem
Wyskoczyla mi dioda na srodku brody
jutro musowo ja zakamuflowac na spotkanie
z Gretka i Arwena
A i zaczynam wyzerac dzieciom nutele ze sloikaAasiula, efcia, kapturnica, caffe, Mala79, gretka, megan8, macduska, malgos741, iwcia77, moremi, Mega, Arwena, Magdala, SolarPolar, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten?
padłam
?Bo moj jak ma checi to wlasnie wali tekstem romantycznym czy my cos ten tego wieczorem dzis moze
efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77, moremi, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
kkisia wrote:Moja @ chyba za zakretem
Wyskoczyla mi dioda na srodku brody
jutro musowo ja zakamuflowac na spotkanie
z Gretka i Arwena
A i zaczynam wyzerac dzieciom nutele ze sloika
no to jak nutella oblężona to @ za rogiemkkisia, Aasiula, moremi, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Ja jestem ,nie ogladałam debaty
Cholera nici z ogladania musze wyjsc z pieslawem na dwora bo mu lapki od proszenia odpadnacaffe, Aasiula, kkisia, iwcia77, anna maria, moremi, efcia, SolarPolar lubią tę wiadomość
-
ja nie oglądałam bo z pracy o 21-ej wróciłam i po drodze zakupy... a teraz nadrabiałam i prasuję, za rogiem czai się @ już ją czuję...
ale cieszę się że
Mega jajca urosły
Beates super Twixy w tobie..
coś jeszcze miałam ... ale nie pamiętam...iwcia77, ania.g, caffe, anna maria, macduska, Mega, kkisia, moremi, efcia, Aasiula, beates, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
A Kisia już się nie mogę doczekać jak zostanę ciocią
iwcia77, anna maria, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
Przykre to ze takie malutkie dzieci musz juz miec okularki ,ale swoja droga ta mala wgladala w nich super czerwone oprawki
Mama mowila ze ciagle je sciaga i probuje zjesc :-)wyobrascie sobie moja mine jak podchodzi Reha ,i mowi :o wlosy pani dziecku sciela ,a ona miala dlugie prawie do ramion ,to ja jestem ciekawa jakie miala dlugie po urodzeniu
macduska wrote:Mój miał od 8 miesiaca.gretka, macduska, kkisia, caffe, moremi, stara.krycha lubią tę wiadomość