X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Debatę mam włączona bo Mamuśka ogląda...

Co do pieluch jednorazowych a nie myslalycie zeby kupic materialu z metra i sobie uszyć same.. Ja tak zrobilam i moglam powymyslac rozne rodzaje flaneli i tetry :-)

ania.g, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A pewnie. Pierwszy raz w życiu mam ochotę nie isć na wybory i uczucie, ze na nic tak naprawdę nie mam wpływu, a wybrany delikqent zapada na natychmiastową amnezję tuz po ogłoszeniu wyników.

Mam przykład na wlasnym podwórku...
    Pierwszą decyzją nowej Rady Gminy było podniesienie sobie diet o 70% i pensji nowego wójta do maksymalnej.
    Teraz się głowia i szukają kurwa oszvzrędnosci bo nasz gmina do bogatych nie należy.

Mam w dupie... Chyba zostanę anarchistką.
    Idę po jeszcze jedną porcję prasowania.
    Twoje zdrowie Wacia :)

efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula to Twoj tarasik? sliczny jest uwielbiam taka duza ilosc kwiatków :-)

macduska, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Debatę mam włączona bo Mamuśka ogląda...

Co do pieluch jednorazowych a nie myslalycie zeby kupic materialu z metra i sobie uszyć same.. Ja tak zrobilam i moglam powymyslac rozne rodzaje flaneli i tetry :-)
    Ja jestem beztalencie krawieckie.Jka siadaąm pryz masyznie to wszystko sie psułow momencie.U mnie tym zajmuje sie teściowa.Juz mi szyje piekny kocyk dla małego i jakies tam pieluchy podobno tez(niestety różowe bo sie zapędizła i kupiła za wcześnie XD ) Beda na codzien ale reszte mysle kupic

efcia, Mala79, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mała ja mam dwie lewe ręce do szycia...

kapturnica, Mala79, kkisia, moremi lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja jestem beztalencie krawieckie.Jka siadaąm pryz masyznie to wszystko sie psułow momencie.U mnie tym zajmuje sie teściowa.Juz mi szyje piekny kocyk dla małego i jakies tam pieluchy podobno tez(niestety różowe bo sie zapędizła i kupiła za wcześnie XD ) Beda na codzien ale reszte mysle kupic
    No właśnie pamiętam pisalas o teściowej ktora Ci szyje to fajnie :-)

kapturnica lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mała ja mam dwie lewe ręce do szycia...
    Służę lapkami swoimi :-)

Aasiula, megan8, moremi, Magdala lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    o bosze taki poślizg ? Mega nie umierasz jeszcze z głodu, może z rosołkiem podskocze ;-)
    Już dotarłam, sory ze tak długo, ale byłam taka głodna ze najpierw pochłonęłam michę zupy jarzynowej :) hmm rosołek tez fajna sprawa ;)
    Jajca rosną, endo pięknie przyrasta, 1 czerwca mam zrobic progesteron, jak bedzie powyżej 10 to owulacja była :) i zobaczymy, jak sie nie uda to zaczynamy od nowa :)
    No, a jajniki tak mnie napierniczaja ze masakra ;)

efcia, ania.g, Mala79, kapturnica, gretka, macduska, Aasiula, beates, caffe, kkisia, Zofia8, malgos741, iwcia77, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, Arwena, Magdala, Heretyczka, stara.krycha, Bozia3, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Służę lapkami swoimi :-)
    Chętnie tylko że pewnie mieszkasz ode mnie za siedmioma górami i za siedmioma lasami ;)

Mala79, Aasiula, kapturnica, kkisia, anna maria lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Już dotarłam, sory ze tak długo, ale byłam taka głodna ze najpierw pochłonęłam michę zupy jarzynowej :) hmm rosołek tez fajna sprawa ;)
    Jajca rosną, endo pięknie przyrasta, 1 czerwca mam zrobic progesteron, jak bedzie powyżej 10 to owulacja była :) i zobaczymy, jak sie nie uda to zaczynamy od nowa :)

super :-)
    a co na to gin ze sama sobie clo zapodałaś?

Mega, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega cieszę się ze wszystko ok i jajeczka rosną :-)

Mega, dorbie lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    super :-)
    a co na to gin ze sama sobie clo zapodałaś?
    No jakby ci powiedziec, nie zauważył, nie przyznałam sie :D

efcia, caffe, kkisia, Mala79, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

"I kiedy czegoś gorąco pragniesz, to cały wszechświat sprzyja potajemnie twojemu pragnieniu..." Alchemik

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Wszystko na dobrej drodze. To teraz na chwilę puszczę te kciuki ok?
    A tak po za tym to trzymam ciągle za każdą potrzebującą.

Mala79, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Chętnie tylko że pewnie mieszkasz ode mnie za siedmioma górami i za siedmioma lasami ;)
    Hehe w dzisiejszych czasach kurierzy i na koniec świata dostarcza paczkę :-)

kapturnica, ania.g, kkisia, iwcia77, moremi lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Asiula to Twoj tarasik? sliczny jest uwielbiam taka duza ilosc kwiatków :-)
    Tak moj :)

iwcia77 lubi tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten? :D padłam :)

efcia, ania.g, gretka, Mala79, caffe, kkisia, Aasiula, kapturnica, gosia7122, dorbie, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Magdala, SolarPolar, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten? :D padłam :)

no to działac ten tego ten ;-)

Mala79, gretka, Mega, caffe, kkisia, Aasiula, Zofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Hehe w dzisiejszych czasach kurierzy i na koniec świata dostarcza paczkę :-)
    Fajnie, będę pamiętać :)

Mala79 lubi tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mega wrote:
    Ty się nie leń tylko do roboty mini mega produkować :)

Mega, kkisia, Aasiula, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Mega Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aaaa i trzymam kciuki za kolejna zaciążona - bo nie ma innej opcji (beates), łał - drugie forumowa bliźniaki bedą, ale mamy fale od początku roku :)

kapturnica, beates, kkisia, Aasiula, efcia, Mala79, malgos741, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość

1usae6ydqzglfzj9.png

zrz6l6d8dtqrzz6p.png
‹‹ 9458 9459 9460 9461 9462 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - jakie mogę być jej przyczyny i jak sobie z nią radzić?

Problem z odpowiednim nawilżeniem pochwy dotyczy bardzo dużej liczby kobiet. Najczęściej problemy występują w okresie okołomenopauzalnym, ale z różnych przyczyn mogą pojawiać się na każdym etapie życia kobiety. Suchość pochwy może znacząco obniżać jakość życia seksualnego, z powodu bólu i dyskomfortu odczuwanego podczas zbliżeń... Skąd się bierze suchość pochwy? Jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ