35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:A pewnie. Pierwszy raz w życiu mam ochotę nie isć na wybory i uczucie, ze na nic tak naprawdę nie mam wpływu, a wybrany delikqent zapada na natychmiastową amnezję tuz po ogłoszeniu wyników.
Mam przykład na wlasnym podwórku...
Pierwszą decyzją nowej Rady Gminy było podniesienie sobie diet o 70% i pensji nowego wójta do maksymalnej.
Teraz się głowia i szukają kurwa oszvzrędnosci bo nasz gmina do bogatych nie należy.
Mam w dupie... Chyba zostanę anarchistką.
Idę po jeszcze jedną porcję prasowania.efcia, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mala79 wrote:Debatę mam włączona bo Mamuśka ogląda...
Co do pieluch jednorazowych a nie myslalycie zeby kupic materialu z metra i sobie uszyć same.. Ja tak zrobilam i moglam powymyslac rozne rodzaje flaneli i tetry) Beda na codzien ale reszte mysle kupic
efcia, Mala79, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:Ja jestem beztalencie krawieckie.Jka siadaąm pryz masyznie to wszystko sie psułow momencie.U mnie tym zajmuje sie teściowa.Juz mi szyje piekny kocyk dla małego i jakies tam pieluchy podobno tez(niestety różowe bo sie zapędizła i kupiła za wcześnie
) Beda na codzien ale reszte mysle kupic
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:o bosze taki poślizg ? Mega nie umierasz jeszcze z głodu, może z rosołkiem podskocze
hmm rosołek tez fajna sprawa
Jajca rosną, endo pięknie przyrasta, 1 czerwca mam zrobic progesteron, jak bedzie powyżej 10 to owulacja byłai zobaczymy, jak sie nie uda to zaczynamy od nowa
No, a jajniki tak mnie napierniczaja ze masakraefcia, ania.g, Mala79, kapturnica, gretka, macduska, Aasiula, beates, caffe, kkisia, Zofia8, malgos741, iwcia77, anna maria, ComeToMeBaby, moremi, Krakonka, Arwena, Magdala, Heretyczka, stara.krycha, Bozia3, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Już dotarłam, sory ze tak długo, ale byłam taka głodna ze najpierw pochłonęłam michę zupy jarzynowej
Jajca rosną, endo pięknie przyrasta, 1 czerwca mam zrobic progesteron, jak bedzie powyżej 10 to owulacja byłai zobaczymy, jak sie nie uda to zaczynamy od nowa
No, a jajniki tak mnie napierniczaja ze masakra
super
a co na to gin ze sama sobie clo zapodałaś?Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
efcia wrote:super
a co na to gin ze sama sobie clo zapodałaś?efcia, caffe, kkisia, Mala79, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Już dotarłam, sory ze tak długo, ale byłam taka głodna ze najpierw pochłonęłam michę zupy jarzynowej
No, a jajniki tak mnie napierniczaja ze masakra
A tak po za tym to trzymam ciągle za każdą potrzebującą.Mala79, Mega, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten?
padłam
efcia, ania.g, gretka, Mala79, caffe, kkisia, Aasiula, kapturnica, gosia7122, dorbie, malgos741, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, Magdala, SolarPolar, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten?
padłam
no to działac ten tego tenMala79, gretka, Mega, caffe, kkisia, Aasiula, Zofia8, dorbie, ComeToMeBaby, moremi, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Małż mnie odbierał od lekarza i pyta: ok wszystko? Mowię ze tak, a on: to wieczorem my coś ten tego ten?
padłam
Mega, kkisia, Aasiula, efcia, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Aaaa i trzymam kciuki za kolejna zaciążona - bo nie ma innej opcji (beates), łał - drugie forumowa bliźniaki bedą, ale mamy fale od początku roku
kapturnica, beates, kkisia, Aasiula, efcia, Mala79, malgos741, ania.g, iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, Magdala, Simba, Sabina lubią tę wiadomość