35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Przykre to ze takie malutkie dzieci musz juz miec okularki ,ale swoja droga ta mala wgladala w nich super czerwone oprawki
Mama mowila ze ciagle je sciaga i probuje zjesc :-)wyobrascie sobie moja mine jak podchodzi Reha ,i mowi :o wlosy pani dziecku sciela ,a ona miala dlugie prawie do ramion ,to ja jestem ciekawa jakie miala dlugie po urodzeniu
Też się obawiałam, że Młody nędzie zdejmował ale nie. Nie zdjął sam ani razu. Szybko pojął, ze bez okularów niewiele widzi.iwcia77, moremi, anna maria, Simba, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnygretka wrote:tak jednym uchem slucham tej eurowizji i myslalam ze nasza nie ma szans, ale tu wiecej tego chlamu, takze.....
A teraz ta w czerwonej sukni jak Barbie, fuj! Beznadziejne te piosenkimoremi, efcia, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mega wrote:Już dotarłam, sory ze tak długo, ale byłam taka głodna ze najpierw pochłonęłam michę zupy jarzynowej
hmm rosołek tez fajna sprawa
Jajca rosną, endo pięknie przyrasta, 1 czerwca mam zrobic progesteron, jak bedzie powyżej 10 to owulacja byłai zobaczymy, jak sie nie uda to zaczynamy od nowa
No, a jajniki tak mnie napierniczaja ze masakraMega lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
iwcia77 wrote:czy 62 odcinek PRZYJACIOLEK jest ostatnim z serii???
Nie oglądałam debaty, mąż mi włączył Kingsmana. Fajna bajka w stylu bondowskim
To jak Luna miała rezonans, to trzymam kciuki za wyniki.
A Mega działajMega, Simba, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:A co to jest???
Nie oglądałam debaty, mąż mi włączył Kingsmana. Fajna bajka w stylu bondowskim
To jak Luna miała rezonans, to trzymam kciuki za wyniki.
A Mega działaj
Kuba - mój starszy nam takie filmy włącza, obcykany bardziej niż myiwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny