35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki widzialam ale fajne ma dzieciaki ,musze jutro Helci pokazac ona zawsze jak jej pokazuje forumowe dzieci to robi iiiiiiiiieeeeeeee:-)efcia wrote:anna zdjecia twixów caly czas sa u Simby przy suwaku
caffe, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega, paszczakin, Aasiula, macduska, Simba, Bozia3, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Dorbie - odetchnęłam. Bardzi cię cieszę. Gratuluję suwaczka
Beates - trzymam wszystko za bliźniaki
Mega - cieszę się, że produkcja idzie zgodnie z planem. Teraz zawalcz o przodownikaComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, kkisia, dorbie, Zofia8, beates lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Częstuję
Wirtualnie, bo zszedł cały. Po urodzinkach na sali zabaw (Małgosia pierwszy raz była. Na zoo nie było pogody) były urodziny u dziadków. A potem miała koleżanka z dzieciakami wpaść, ale stwierdziłam, że łatwiej mi będzie do niej z moim jednym niż jej do mnie z trójką, więc kontynuowałysmy urodziny u niej. Wszystko się udało
Małgosia dostała prezenty pobudzające kreatywność - malowanie, rysowanie, pieczątki, kreda, farbki, ciastolina, plastelina
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:57
iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, moremi, Arwena, efcia, Magdala, megan8, Mega, malgos741, SolarPolar, Aasiula, kkisia, macduska, gretka, dorbie, anna maria, stara.krycha, Bozia3, Zofia8, beates, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ach, PRAWIE wszystko się udało. Niestety zdjęcia się nie udały. Po pierwsze Małgosi nie dało się uchwycić, bo była podekscytowana i ciągle się ruszała
A po drugie mój M coś poknocił w aparacie. Pewnie dlatego, ze prosiłam go wcześniej, żeby wszystko sprawdził dokładnie, bo to ważna uroczystośc i trzeba mieć pamiątki
ComeToMeBaby, moremi, efcia, caffe, Mega, kkisia, macduska, dorbie, stara.krycha, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
malgos741 wrote:http://www.invicta.pl/upload/2015_05_08_gazeta_wyborcza_na_in_vitro_do_olsztyna.pdf
Wiem, że w Artemidzie w czerwcu ciężko się umówić, bo mają konsultacje w Olsztynie. Przynajmniej Domitrz i Szamotowicz mają tam jeździć.malgos741, dorbie lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czyli dobrze mówię
Wiem, że w Artemidzie w czerwcu ciężko się umówić, bo mają konsultacje w Olsztynie. Przynajmniej Domitrz i Szamotowicz mają tam jeździć.
Dobrze wiedziec, bo chcialam na czerwiec do Domitrza.
Spedzilam dzis chyba z godzine w nutrition shopie porownujac sklady multiwitamin prenatalnych. Szukalam pod siebie czyli z duza iloscia wit c, cynku, zelaza i selenu. Na marginesie, niektore zestawy to o kant dupy...
Znalazlam Nutri Advanced Pregnancy Multi Essentials. Jedna dziennie. Wydaja sie w porzadku.efcia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
efcia wrote:???????????
Mega, efcia, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!