35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzieki widzialam ale fajne ma dzieciaki ,musze jutro Helci pokazac ona zawsze jak jej pokazuje forumowe dzieci to robi iiiiiiiiieeeeeeee:-)efcia wrote:anna zdjecia twixów caly czas sa u Simby przy suwaku
caffe, moremi, ComeToMeBaby, iwcia77, efcia, Mega, paszczakin, Aasiula, nick nieaktualny, Simba, Bozia3, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Dorbie - odetchnęłam. Bardzi cię cieszę. Gratuluję suwaczka

Beates - trzymam wszystko za bliźniaki
Mega - cieszę się, że produkcja idzie zgodnie z planem. Teraz zawalcz o przodownika
ComeToMeBaby, moremi, efcia, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Zofia8, beates lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Częstuję
Wirtualnie, bo zszedł cały. Po urodzinkach na sali zabaw (Małgosia pierwszy raz była. Na zoo nie było pogody) były urodziny u dziadków. A potem miała koleżanka z dzieciakami wpaść, ale stwierdziłam, że łatwiej mi będzie do niej z moim jednym niż jej do mnie z trójką, więc kontynuowałysmy urodziny u niej. Wszystko się udało
Małgosia dostała prezenty pobudzające kreatywność - malowanie, rysowanie, pieczątki, kreda, farbki, ciastolina, plastelina 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 14:57
iwcia77, caffe, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, efcia, Magdala, megan8, Mega, malgos741, SolarPolar, Aasiula, nick nieaktualny, nick nieaktualny, gretka, nick nieaktualny, anna maria, nick nieaktualny, Bozia3, Zofia8, beates, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Ach, PRAWIE wszystko się udało. Niestety zdjęcia się nie udały. Po pierwsze Małgosi nie dało się uchwycić, bo była podekscytowana i ciągle się ruszała
A po drugie mój M coś poknocił w aparacie. Pewnie dlatego, ze prosiłam go wcześniej, żeby wszystko sprawdził dokładnie, bo to ważna uroczystośc i trzeba mieć pamiątki
ComeToMeBaby, moremi, efcia, caffe, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Czyli dobrze mówięmalgos741 wrote:http://www.invicta.pl/upload/2015_05_08_gazeta_wyborcza_na_in_vitro_do_olsztyna.pdf

Wiem, że w Artemidzie w czerwcu ciężko się umówić, bo mają konsultacje w Olsztynie. Przynajmniej Domitrz i Szamotowicz mają tam jeździć.
malgos741, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Czyli dobrze mówię

Wiem, że w Artemidzie w czerwcu ciężko się umówić, bo mają konsultacje w Olsztynie. Przynajmniej Domitrz i Szamotowicz mają tam jeździć.
Dobrze wiedziec, bo chcialam na czerwiec do Domitrza.
Spedzilam dzis chyba z godzine w nutrition shopie porownujac sklady multiwitamin prenatalnych. Szukalam pod siebie czyli z duza iloscia wit c, cynku, zelaza i selenu. Na marginesie, niektore zestawy to o kant dupy...
Znalazlam Nutri Advanced Pregnancy Multi Essentials. Jedna dziennie. Wydaja sie w porzadku.
efcia, Zofia8 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Powiększyłaś zdjęcie Ivutka śmieszka? (Trzeba je kliknąć, żeby sie otworzyło na odrębnej stronie) To spójrz na miejsce gdzie ma siusiakaefcia wrote:???????????
Mega, efcia, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!