35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:nie mam pojęcia, zobaczymy co powiedzą, jajca są, nasienie dobre więc?
A byłaś gdzieś na konsultacji, jak to u Ciebie?moremi, Magdala, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczynki
kawka zrobiona i słoneczko świeci...
ale miałam wczoraj maraton a dziś luzmoremi, dorbie, Mega, Magdala, kkisia, efcia, Sabina lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
dorbie wrote:Ale czy jest szansa na klinikę? Bo na twoją ciążę to nie watpię, na pewno jest!
A byłaś gdzieś na konsultacji, jak to u Ciebie?dorbie, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
malgos741 wrote:Dzień dobry dziewczynki
kawka zrobiona i słoneczko świeci...
ale miałam wczoraj maraton a dziś luzpiję rzadko i jaka jest pyszna
kapturnica, malgos741, Mega, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, Simba, Natka_79, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dobry babole
Stesknilam sie za Wami, ale oficjalne wersja, to zwolnienie mi sie konczy dzisiaj rano i Pani kazala sie zameldowac
Som nowe magnesy ?moremi, malgos741, Reni, Magdala, dorbie, Mega, kkisia, ComeToMeBaby, Simba, efcia, Bozia3, iwcia77, Zofia8, gretka, beates, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Czytaj dalej, dobrze Ci idzie
olsztyn zawsze był za królem Świeczkiem, kurde, takie miasto wojewódzkie, a zawsze z tyłu. Mają super Uniwersytet od kilku lat prężnie ciągnie wydział medyczny, pościągali mnóstwo profesorów i sa ekspertami w wielu dziedzianch, a in vitro nie maja.
Mama mi całe życie wpajała, ze to prowincja i tylko mnie wkurzała ;-)No, ja się stamtąd wyprowadziłam tylko dlatego, ze tak wyszło po moich studiach, było nam łatwiej znaleźć pracę i tyle.moremi, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Dobry babole
Stesknilam sie za Wami, ale oficjalne wersja, to zwolnienie mi sie konczy dzisiaj rano i Pani kazala sie zameldowac
Som nowe magnesy ?
Som, som, ale jeszcze nie wysyłamBISCA, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Tak myślę sobie czy taki budyń z proszku Gorący Kubek zastąpi chociaz trochę taki prawdziwy? Bo od wczoraj mi chodzi po głowie... A nie mieli w sklepie takich gotowych z pianka firmy Zott
Magdala, efcia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Dzień dobry dziewczęta
mamy piąteczek
Która ze mną zatańczy? https://www.youtube.com/watch?v=Wtx8yAhOHZ8&sns=fbWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 09:47
moremi, Magdala, kkisia, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Nie jadam takich rzeczy od lat, moze jednak sobie odpuszczę. Dzięki
Ja przez kilka dni dzien w dzien piłam gorący kubek tez szajs.A po tygodniu juz mi przeszlo
dorbie, moremi, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Nie jadam takich rzeczy od lat, moze jednak sobie odpuszczę. Dzięki
dorbie, kkisia, efcia, Simba, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Jestes w ciąży masz prawo do zachciewajek
Ja przez kilka dni dzien w dzien piłam gorący kubek tez szajs.A po tygodniu juz mi przeszlo
moremi, efcia, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Dzis pierwszy raz mlody okłada mnie powyzej pepka. I czuje jakby miał pałeczki i walił w beben
chyba to sa nogi ale jeszcze ciezko mi wyczaic czym stuka
Strasznie smieszne odczucie hhe
Dorbie jak nie sprobujesz sie nie rpzekonasz.Od czasu do czasu nie zaszkodzi napewno
A ja do dzis dzien w dzien żrem filety sledziowe w pomidorach z biedry na sniadanie..Masakra tyle meisiecyWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 09:53
dorbie, Magdala, Mega, malgos741, kkisia, moremi, ComeToMeBaby, efcia, Simba, Natka_79, iwcia77, paszczakin, Sabina lubią tę wiadomość
-
Dobry dzien.
Przed chwila slonce bylo u mnie w ogrodzie, ale gdzies zwialo.
Caly tydz wstawania o 6.15 to dzis jeszcze leniuchowac pod koldra moge. Zreszta u mnie jeszcze 8.52kkisia, moremi, efcia lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnymoremi wrote:No weź... Ja nie jadlam białego pieczywa od lat, a na początku tylko bułki mi przez gardło przechodziły. Nie żebym pawiowała, ale zdrowy pełnoziarnisty chleb przez gardło mi nie przechodził
Oj, burczy mi w brzuchu, ide coś zjeśc
malgos741, kkisia, moremi, efcia, megan8, iwcia77 lubią tę wiadomość