35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni, tańcująca babcia wyglądała czasami jak kura jak machała skrzydełkami. No i zeszła do parteru, szok.
Iść sobie na spacerek z pieskiem, napotkać ulicznego grajka, zrobić z siebie gwiazdę wśród tłumu i w internecie, a potem pójść sobie spokojnie dalej - bezcennemoremi, Reni, kkisia lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wczoraj mi wytłumaczono z czym się wiąże łożysko umiejscowione na przedniej ścianie i zastanawiam się czy faktycznie tak jest. Ponoć wtedy czuje się późno ruchy, bo łożysko amortyzuje, a ponadto macica rozrasta się najszybciej tam, gdzie jest łożysko i dlatego wcześnie brzuch wyskakuje.
Nie, nic nie czuję.
Zobaczysz sama po sobie kiedy zaczniesz cos czuc...Napewno bliżej juz niż dalej
Jedna z tych lasek w 17tyg twierdziła ,że juz czuje ruchy a ginekolog ja zdenerwował mówiac ,że to jej wyobraźnia .Tym bardziej ,że to 1sze dziecie i łożysko na przedniej ścianie.
I biedula sie na niego obraziła , popłakała w mężowski rękaw ,że jej nie wierzy i zmieniła ginekologa
Kurde ale jak tak czasem je podczytam to wieje takim infantylizmem ,że jprdole.Reni, moremi, Mega, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Wy macie zachcianki podobne do mnie , soki uwielbiam wszystkie, teraz jedyny , który przez gardło przechodzi to pomarańczowy. Oczywiście twarożek bardzo i zupy pomidorowa, ogórkowa i żurek.
Dorbie bardzo się cieszę , że wszystko ok.ComeToMeBaby, Magda*, Natka_79, moremi, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
Zakopalam sie w koldre. Chyba tak mi dobrze. Ide do gina na 1.30. Jeszcze nie wstaje a moze i pospie. Mozecie mnie nie lubic.
efcia, ComeToMeBaby, macduska, Magda*, Simba, stara.krycha, kkisia, Zofia8, malgos741, paszczakin lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
A ja dziś nie mogłam uruchomić WiFi na srajfonie, okazało się, że prądu w mieszkaniu nie mam. Ja pierniczę, normalnie armagedon. Raz woda, potem prąd, ciekawe co jeszcze, plagi egipskie?!
Sprawdziłam, prądu nie ma być do 14stej. Zaraz muszę lodówkę ogarnąć, bo mi wszystko ścieknie.
P.s. Klucz nadany, czekam. Modlę się o nieprzepełnioną kuwetęmoremi, efcia, Mega, iwcia77, kkisia, gretka lubią tę wiadomość
-
dorbie wrote:Oj, mnie te soki to tak strasznie ciągną i owoce w ogóle
I nalesniki z twarożkiem
Nie, nie będę pisać, że to chłopak, bo koleżanka miała tak samo i za miesiąc córkę rodzikapturnica, efcia, BISCA, Mega, dorbie, iwcia77, kkisia, malgos741 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
BISCA wrote:Efcia, no wlasnie, jak sytuacja na froncie ?
w przyszlym tygodniu ide do doktorka niech zajrzy co tam slychac, ogolnie mialam bardzo mocne krwawienie 2 dni, pózniej lekko i znowu lunęło, a teraz od 3 dni tylko plamienia
nic nie boli, czuje sie super, nastrój tez ok, choc momentami jeszcze łezka potrafi sie zakrecic
za ciebie kochanie moooocno kciukam, drugie podejscie bedzie owocneBISCA, moremi, peppapig, dorbie, iwcia77, kkisia, Zofia8, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Smuc nam smuc a komu będziesz ???Po to tu w końcu ejstesmy...
Ok, dzieki ale mi to roztrzasanie rzadnej ulgi nie przynosi. Ciaze trace. Czekam na poronienie. Musze sie z tym pogodzic. Zycie toczy sie dalej.
Suawaka jeszcze nie usunelam dla przekory.efcia, moremi, ComeToMeBaby, macduska, Simba, peppapig, ania.g, iwcia77, kkisia, Zofia8, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wczoraj mi wytłumaczono z czym się wiąże łożysko umiejscowione na przedniej ścianie i zastanawiam się czy faktycznie tak jest. Ponoć wtedy czuje się późno ruchy, bo łożysko amortyzuje, a ponadto macica rozrasta się najszybciej tam, gdzie jest łożysko i dlatego wcześnie brzuch wyskakuje.
Nie, nic nie czuję.
Moremi ja w pierwszej ciaży poczułam ruchy w 16 tyg i lekarz powiedział , że to wcześnie, tak jakby delikatnie pływała tam rybka. A brzuch hmmm....... ja w tej chwili już muszę się ukrywać. Kupiłam kilka luźniejszych bluzek, bo miałam wszystko dopasowane i przy tym ubiorze było widać że już coś jest na rzeczy, szczególnie jeśli zawsze miałam idealnie płaski brzuch.moremi, Magda*, efcia, dorbie, iwcia77, kkisia, Zofia8, Mega lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, dzieki ale mi to roztrzasanie rzadnej ulgi nie przynosi. Ciaze trace. Czekam na poronienie. Musze sie z tym pogodzic. Zycie toczy sie dalej.
Suawaka jeszcze nie usunelam dla przekory.BISCA, efcia, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:A co to jest???
Nie oglądałam debaty, mąż mi włączył Kingsmana. Fajna bajka w stylu bondowskim
To jak Luna miała rezonans, to trzymam kciuki za wyniki.
A Mega działaj
Ja niestety troche przysnelam, ale poczatek byl cudny. Szkoda tylko Colina. Uwielbiam go
Dzien dobry. Piatek
Ja dzisiaj przyjechalam o 10ej. Ale sie z twixami naprzytulalam z ranaJeszcze czuje ich zapach.
efcia, moremi, caffe, ComeToMeBaby, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Może to śmieszne ale mi nie mówili gdzie było, musiałabym zajrzeć do opisu USG połówkowego może tam będzie cos napisane.
kapturnica lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:wczoraj płakaliśmy ze śmiechu z mężem
ja jak stoję przy kuchni i zaczynam się wydurniać to wykonuje własnie mniej więcej takie ruchy hahahaha
pies też się tak na mnie patrzy w stylu co ty oczadziała
i blondyna jak się patrzy hahaha
tylko ta spódnica nie pasi
babcia jest dobraComeToMeBaby, efcia, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy!