35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ola_35 wrote:Simba też ide głsować na Komorowskiego. W pierwszej turze nie poszłam, ale teraz wiem , że muszę. Duda obiecuje wszystko,ale niestety te jego obietnice mogą być fatalne w skutkach dla naszej gospodarki. Fakt tez bym chciała iść wcześniej na emeryturę, płacic mniejsze podatki, nie likwidować kopalni. Tylko że my powinnismy brac przykład z krajów wysoko rozwiniętych, gdzie wiek emerytalny jest podobny do naszego, energetyka to w większości energetyka jądrowa ( u nas są protesty), mamy jeden reaktor , który wytwarza tylko izotopy na potrzeby medycyny. Możecie się ze mną nie zgadzać, ale jeśli ludzie tego nie zrozumieją i Duda zacznie spełniać obietnice, to nasz kraj nie będzie na to stać i skończymy tak jak Grecja.
?
Nie wiem czy Komor jest dobrym prezydentem, moze nie jest. Biorac pod uwage, ze i tak gowno ma do powiedzenia, to mnie on odpowiada. PISu sie po prostu boje. Za Duda stoi Jajek, a to male, wredne, zakompleksione i msciwe. Takich ludzi unikam rowniez w swoim zyciu. Zaraz sie zaczna komisje, rozliczenia i modlitwy. Poza tym mam rodzine w Polsce i jednak nie chce wojny z Ruskimi (powiedzialam RUSCY)
kapturnica, efcia, moremi, caffe, peppapig, megan8, Bozia3, iwcia77, kkisia, Luna76, Mega, gretka, Zofia8, paszczakin, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A gdzie napisalam ze ide glosowac na Gajowego?
?
Nie wiem czy Komor jest dobrym prezydentem, moze nie jest. Biorac pod uwage, ze i tak gowno ma do powiedzenia, to mnie on odpowiada. PISu sie po prostu boje. Za Duda stoi Jajek, a to male, wredne, zakompleksione i msciwe. Takich ludzi unikam rowniez w swoim zyciu. Zaraz sie zaczna komisje, rozliczenia i modlitwy. Poza tym mam rodzine w Polsce i jednak nie chce wojny z Ruskimi (powiedzialam RUSCY)
Simba, efcia, moremi, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ruscy można by rzec weszli Ci juz w krew
Simba, kapturnica, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Jezu nic mi sie nie chce, oprocz jesc.
Staram sie motywowac tym, ze jak skoncze szykowac dokumenty do kontroli, to pojade do PL sklepu po jakas pyszna drozdzowke z makiem, ale lenistwo bierze gore...moremi, efcia, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Takich Ruskich to każda tutaj by przygarnęła
caffe, kapturnica, efcia, BISCA, Reni, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, Magda* lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:To Twoja proza ? Gratuluje, bardzo fajnie sie Cie czyta
A teraz przeczytaj to raz jeszcze:
Ja tylko pragne dodac ze to NIE jest moj autorski tekst, a blogerow z Make Life Harder.Reni, moremi, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:nie, ide do pracy zaraz
Jakiego Dude, kurwa?
Przeciez Ty bezbozniku do in vitro sie szykujesz!
caffe, efcia, stara.krycha, BISCA, kapturnica, moremi, megan8, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741, Zofia8, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:To od roboty Ci sie juz we lbie pokielbasilo?
Jakiego Dude, kurwa?
Przeciez Ty bezbozniku do in vitro sie szykujesz!
są wazniejsze rzeczy dla Polski niz moje in vitro
nie bede głosować na przebrzydłą mafie która wyprzedała mój krajSimba, macduska, r, SolarPolar, Magda* lubią tę wiadomość
-
Wlalsnie na TVN 24 ogladalam niezdarna odpowiedz Maliniaka, na jeszcze bardziej niezdarne pytanie jakiejs blondyny z 12cm odrostami na temat in vitro. Odpowiedziec tak, zeby nie odpowiedziec...No ale czego mozna sie spodziewac po swini oprocz chrzakania...
kapturnica, caffe, efcia, Natka_79, BISCA, Reni, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, gretka, malgos741, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:są wazniejsze rzeczy dla Polski niz moje in vitro
nie bede głosować na przebrzydłą mafie która wyprzedała mój kraj
Taaaak, tamci wyprzedali, a Dudy z Kaczynskimi bedo sie tera modlic zeby nam oddali to co tamci sprzedali.
Wez Andzej...kapturnica, ola_35, caffe, efcia, stara.krycha, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, gretka, Zofia8, Arwena lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:doberek
głosuje na Dude
hera co za "r" twoj post polubiło? ktos nas podgląda zza krzakówSimba, ola_35, macduska, ComeToMeBaby, stara.krycha, BISCA, kapturnica, moremi, Krakonka, iwcia77, kkisia, malgos741, Zofia8 lubią tę wiadomość