X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A moja psica wczoraj porwała mojego buta ogrodowego i zaniosla nie wiadomo gdzie.
    Poza tym ma na koncie dwie kury, kaczkę i trzy kurczaki...

ComeToMeBaby, efcia, BISCA, Simba, moremi, caffe, peppapig, iwcia77, kkisia, Mega, gretka lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bry :-)
    Chuj ze słońcem! Niech tylko Pani się pojawi, to się przejaśni ;-)
    0wink.gif

efcia, BISCA, moremi, Reni, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A moja psica wczoraj porwała mojego buta ogrodowego i zaniosla nie wiadomo gdzie.
    Poza tym ma na koncie dwie kury, kaczkę i trzy kurczaki...
    A to jakaś łowna franca :-D
    Lodówkę zaopatrzy. W czasach kryzysu jak znalazł.

efcia, moremi, macduska, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzis pierwszy raz mlody okłada mnie powyzej pepka. I czuje jakby miał pałeczki i walił w beben :3 chyba to sa nogi ale jeszcze ciezko mi wyczaic czym stuka =D
    Strasznie smieszne odczucie hhe

Dorbie jak nie sprobujesz sie nie rpzekonasz.Od czasu do czasu nie zaszkodzi napewno :D
    A ja do dzis dzien w dzien żrem filety sledziowe w pomidorach z biedry na sniadanie..Masakra tyle meisiecy XD
    Jejku zatesknilam za tym :)

efcia, kapturnica, moremi, kkisia, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Dobry babole :)

Stesknilam sie za Wami, ale oficjalne wersja, to zwolnienie mi sie konczy dzisiaj rano i Pani kazala sie zameldowac ;)

Som nowe magnesy ?
    A my za Tobom :-*

efcia, BISCA, moremi, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooo doczytalam.

BISCA - co ja tu duzo bede mowic - sama wiesz, co robia wonderwomeny, wstaja, otrzepuja sie i dalej do boju! <3

Mega - kciukasy <3

moremi, BISCA, efcia, iwcia77, kkisia, Mega, beates, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co bylo pierwsze: jajko czy kura?
    Mnie sie od poczatku tygodnia wydawalo, ze M sie do mnie nie odzywa wieczorem, dlatego ze jest padniety. Nie chcac go meczyc, zajelam sie soba i swoim wirtualnym zyciem. A on wczoraj do mnie mowi, ze chcial ze mna porozmawiac niejednokrotnie, ale caly czas siedze z glowa w tablecie albo w telefonie.
    I badz tu mondry...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:13

BISCA, moremi, efcia, anna maria, ComeToMeBaby, macduska, Reni, caffe, peppapig, stara.krycha, SolarPolar, iwcia77, Bozia3, kkisia, Mega, gretka, malgos741, Zofia8, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To moze cos smiesznego haha na ten piatkowy poranek hihi!!!

(odwala mi, wiem)

MAKE LIFE HARDER

Już w niedzielę wybierzemy mniejsze zło. Dla jednych będzie to Bronisław „Ja zawsze byłem za JOW-ami” Komorowski, dla drugich Andrzej „Uśmiechnięty Kisiel” Duda. Czego się dowiedzieliśmy w kampanii? Trudno powiedzieć, ale zrobiliśmy wszystko, co w naszej mocy, aby cały ten burdel jakoś opisać w kliku zdaniach. A więc po kolei.

Komorowski twierdzi, że wszystko jest zajebiście. W Polsce zawsze świeci słońce, wszyscy są uśmiechnięci, a nasza gospodarka rozwija się jak turecki dywan i przeciętna polska rodzina sama już nie wie, czy zainwestować w posiadłość na lazurowym wybrzeżu czy może kupić wszystkim znajomym po quadzie. A jeżeli jakimś cudem jesteś luzerem, który zarabia 2100, to, głuptasie, po prostu zmień pracę, weź kredyt i przestań kurwa zamulać. Poza tym w trakcie spektakularnej kampanii okazało się, że tak właściwie to Bronisław od zawsze był za wszystkim. A jeśli dziwi cię, że przez ostatnie 5 lat nie znalazł czasu na JOW-y, referenda i ustawy, to po prostu nie wiesz, jaki ten człowiek miał zapierdol na galach Wiktorów, Paszportów polityki i Telekamer.

Z drugiej strony Andrzej Duda. Polski Barack Obama. Kampanię prowadził wg najlepszych wzorców amerykańskich. Łopoczące na wietrze sztandary, wiwatujące tłumy, rzewne przemówienia. Czyli coś między tygodniem meksykańskim w Lidlu a rządami Pinocheta. Nikt nam nie da tyle, ile Andrzej nam obiecał. W trakcie całej kampanii nie pojawiła się chyba tylko obietnica założenia pierwszej polskiej bazy na Marsie, chociaż - jak sam Andrzej podkreśla – trwają intensywne rozmowy z głosami w jego głowie w sprawie kolonizacji Saturna. Taka kampania nie mogła się nie podobać. I faktycznie, wszystko szło pięknie do momentu, kiedy podczas pierwszej debaty okazało się, że Duda ma problem z samodzielnym używaniem mózgu i nawet taki medialny tygrys jak Komorowski potrafił mu zajebać z karata.

Podsumowując: znowu stajemy przed wyborem pomiędzy rozwolnieniem a biegunką. Wiemy, że w kraju nie jest fatalnie. Że nie jesteśmy Ukrainą ani Białorusią. Ale kiedy patrzymy na naszego sąsiada Leszka, który przed klatką całymi dniami grzebie pod maską swojego 15-letniego Lanosa, albo na wąsatą panią w sklepie, która suchymi rękoma wybiera dla nas największą drożdżówkę, to sobie myślimy, że ten smutny jak pizda kraj chyba jednak zasługuje na coś więcej. Nie mamy dla was żadnej mądrej porady. Zróbcie, jak dyktuje wam serce, ale pamiętajcie: nie dawajcie sobie srać do głowy. Bo głowa jest tylko jedna.

efcia, BISCA, moremi, ComeToMeBaby, Reni, kapturnica, caffe, peppapig, SolarPolar, megan8, Bozia3, Dziobak, iwcia77, kkisia, Luna76, Mega, gretka, malgos741, beates, Magda*, Arwena lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry ,no pieknie jest slonecznie 15stp,bezwietrznie ,milo .Milego dnia

efcia, Simba, moremi, peppapig, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    Bo wiesz... Jest różnica między przednią, a tylną ścianą :-)

Wiem, dlatego taki realny czas na ruchy dziecka to myślę 18-20 tydzień.

dorbie lubi tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bisca ,nie umiem wstawic serduszka wiec Ci mowie SERDUSZKO :-)

Simba, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    Bisca ,nie umiem wstawic serduszka wiec Ci mowie SERDUSZKO :-)
    To sie robi o tak < 3
    Tylko bez spacji ;) <3

efcia, moremi, anna maria, BISCA, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Wiem, dlatego taki realny czas na ruchy dziecka to myślę 18-20 tydzień.
    Eeej ale to wiem. Myslałam, że może któraś mi potwierdzi z tym łozyskiem.
    To o ruchach między 16 a 22 tygodniem jest w kalendarzu na belly :-)

Simba, ola_35, kapturnica, kkisia lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • anna maria Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <3 dla simby

Simba, BISCA, peppapig, megan8, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

201407014965.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anna maria wrote:
    <3 dla simby
    Mozesz juz dzisiaj nic nie robic. Nabylas nowa, bardzo przydatna i wazna umiejetnosc ;)

moremi, ComeToMeBaby, BISCA, anna maria, efcia, peppapig, stara.krycha, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741, paszczakin, Zofia8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba też ide głsować na Komorowskiego. W pierwszej turze nie poszłam, ale teraz wiem , że muszę. Duda obiecuje wszystko,ale niestety te jego obietnice mogą być fatalne w skutkach dla naszej gospodarki. Fakt tez bym chciała iść wcześniej na emeryturę, płacic mniejsze podatki, nie likwidować kopalni. Tylko że my powinnismy brac przykład z krajów wysoko rozwiniętych, gdzie wiek emerytalny jest podobny do naszego, energetyka to w większości energetyka jądrowa ( u nas są protesty), mamy jeden reaktor , który wytwarza tylko izotopy na potrzeby medycyny. Możecie się ze mną nie zgadzać, ale jeśli ludzie tego nie zrozumieją i Duda zacznie spełniać obietnice, to nasz kraj nie będzie na to stać i skończymy tak jak Grecja.

moremi, Natka_79, kapturnica, Simba, caffe, efcia, dorbie, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, gretka, malgos741, Zofia8, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry
    kapturnica wrote:
    Morcia a widzisz mialam sie Ciebie pytac.Czujesz juz cos w brzuchu ??Ja na poczatku zanim poczuułam ruchy to mialam jakby taka gulke , która jak leżalam sie przesuwala na boki..
    Ja tak mam od pewnego czasu, szczególnie jak leżę na prawym boku, jakby ktoś odśrodkowa mi kulką jeździł :)
    Podziwiam zamiłowanie do ryb :) mnie odrzuciło. Ale mdłości zdecydowanie słabsze, choc wczoraj wieczorem trochę mnie pomeczylo.

Ide nadrabiać dalej

moremi, kapturnica, efcia, peppapig, dorbie, kkisia, Mega, gretka, Magda* lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Wy macie zachcianki podobne do mnie , soki uwielbiam wszystkie, teraz jedyny , który przez gardło przechodzi to pomarańczowy. Oczywiście twarożek bardzo i zupy pomidorowa, ogórkowa i żurek.

Dorbie bardzo się cieszę , że wszystko ok.
    Hehe moje smaki :) dzis bedzie żurek ;)

moremi, ola_35, dorbie, kkisia, Magda* lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • ola_35 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Hehe moje smaki :) dzis bedzie żurek ;)

Natka tez widzę, że nie odbiegamy tutaj wszystkie dużo od siebie :-)

dorbie, Magda* lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 11:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Natka tez widzę, że nie odbiegamy tutaj wszystkie dużo od siebie :-)
    Tak i na razie w kolejce same chłopaki :) zerknęłam sobie ba porodówkę i ten wrzesień to bedą emocje :) juz sie jesieni doczekać nie moge :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 11:54

moremi, dorbie, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
‹‹ 9467 9468 9469 9470 9471 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ