35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
stara.krycha wrote:Jezusie w niebiesie! Nie mam sily Was nadrobic. Gratuluje , komu trzeba, sciskam, za kogo trzeba. Padam na facjate, chyba mnie jakis wirus nawiedzil...
stara.krycha, kapturnica, moremi, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySimba wrote:Mow do mnie jeszcze. Przeciez ja nie potrafie czytac tych krzeselek
Już tłumaczę:
Mama, Ojczyzna, Lenin...
Edit. Spóźniłam się, Kometa się wyrwała do odpowiedzi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:04
kapturnica, ComeToMeBaby, Simba, efcia, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Heretyczka wrote:doberek
głosuje na Dudestara.krycha, kapturnica, BISCA, Simba, efcia, Krakonka, Bozia3, iwcia77, kkisia, malgos741, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
efcia wrote:hera co za "r" twoj post polubiło? ktos nas podgląda zza krzaków
kapturnica, Simba, macduska, efcia, megan8, Krakonka, iwcia77, kkisia, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
macduska wrote:Już tłumaczę:
Mama, Ojczyzna, Lenin...
Edit. Spóźniłam się, Kometa się wyrwała do odpowiedzi.stara.krycha, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Wyjatkowo przyjechalam na przerwe obiadowa do domu. Mam spakowac walizke na weekend bo wieczorem idziemy na kolacje do knajpy i wrocimy pozno a jutro w droge skoro swit. Przyjechalam, najadlam sie i siedze z Wami na kanapie...moze walizke sie sama spakuje ?
stara.krycha, Simba, ComeToMeBaby, efcia, dorbie, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741, Zofia8, paszczakin, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Już tłumaczę:
Mama, Ojczyzna, Lenin...
Edit. Spóźniłam się, Kometa się wyrwała do odpowiedzi.macduska lubi tę wiadomość
-
BISCA wrote:Ok, dawaj. Na 3 dni. Jutro rano jedziemy na weekend 3 dniowy. Bede tylko zagladac ze srajfona
kapturnica, BISCA, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBISCA wrote:Ja tez mialam rosyjski obowiazkowy cala podstawowke i wszystko zapomnialam !!! Nawet nie potrafilabym doczytac tych trzech slow-krzesel hihi
Zalujekapturnica, moremi, Bozia3, iwcia77, kkisia, Mega, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:Ja mialam tylko rok w 4tej klasie rosyjski potem pinglisz wszedl ale zatrybilam mama i lenin
Uznajmy, że dobrze odczytalam
Ojczyzna jeszcze inaczej mi pokazało w słowniku, ale zapewne słowo "rodina " (fonetycznie) ma kilka znaczeń.BISCA, kapturnica, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość