35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Krakonka wrote:Ja też. Ja też - to na inny Twój post.
Dzień dobry wszystkim.
A na inne rzeczy intensywne myślenie działa? Bo ja mam szycie, sprzatanie , gotowanie, segregowanie...
A co zrobić, żeby się robiło, ale w dodatku szybciej? Myśleć intensywnie i z prędkością światła?Krakonka, Reni, Bozia3, BISCA, efcia, stara.krycha, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Zadziałało. Nie prasowanie, bo nie mogę przeciez. Jestem w środku dnia, u mnie 13 nie minęła
Ale dzięki intensywnemu myśleniu znalazł się telefon do naprawiacza AGD. Całkiem sam. Potem tylko zadzwoniłam, zgłosiłam usterkę, przyszedł mąż i naprawił.
Czary normalnie
Poszłam za ciosem zadzwoniłam na infolinię Tefala, bo czajnik mam jeszcze zepsuty. Już wiem, gdzie go zawieźć, ale równie dobrze moge darmo kuriera wynająć. Git
A od prasowania boli na drugi dzień. Albo w trakcie prasowania rozwodze się z mężem. A na razie mi się nie opłaca, bo ktoś musi mnie zaciążyć
Ja tam nie prasujęBISCA, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:Oj, mnie te soki to tak strasznie ciągną i owoce w ogóle
I nalesniki z twarożkiem
jak bylam teraz w gdansku to obowiazkowo Manekin byl zaliczonynalesnik z maskarpone, jagodami i sosem smietankowym ...mniam...
efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość
-
zamówiłam sobie 20 testów ciążowych
wystarczy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:05
peppapig, Bozia3, BISCA, efcia, stara.krycha, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, malgos741, Magdala, beates, caffe, Simba, Zofia8, paszczakin, Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość
-
Heretyczka wrote:czy ja krytykuje twój wybór?
sama napisałas-niech kazdy głosuje tak jak mu serce dyktuje
przebrzydła platforma, banda złodziei i karierowiczów doprowadziła mój kraj do ruiny i ja mam na nich głosować??? niech mnie całuja w dupe
temat uważam za zakończony
i po takich własnie wypowiedziach, jak Twoja - jestem za cofnięciem prawa do głosu tym, którzy zdecydowali się wyjechać z PL. Jakbys tu mieszkała - nie głosowałabys przeciw in vitro - bo byłby to równiez Twój wybór. Siedząc w obcym kraju - możesz sobie dowolnie żonglować decyzjami - bo i tak już Ciebie nie dotyczą - Ty sobie in vitro machniesz w Anglii czy gdzieś tam....
I to jest tylko przykład - żeby zaraz nie było, że tylko mi o in vitro chodzi w całej kampanii....peppapig, Natka_79, megan8, Reni, stara.krycha, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, malgos741, caffe, Simba, Zofia8, Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ComeToMeBaby wrote:Nie potrafisz? To czego cię uczyli w podstawówce?
ja miałam rosyjski obowiązkowy. My byliśmy ostatnim rocznikiem, następni mieli już angielski.
Matka, rodzina, Lenin (to od razu przetlumaczylam)Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już się gubię co miałam komu skomentować....lub gratulować - sorki, jeśli u kogos coś ważnego pomijam, ale w realu mam taki kocioł, że nie wyrabiam....
Przypomniało mi się tylko, że szczypiorek można mrozić i bardzo ładnie to wychodzi (a przecież to, co hodujecie w słoikach to jest cebula dymka, a nie szczypiorek - jednak różnica jest).
Trzeba mieć ładny, dojrzały i "jędrny". Umyć, wysuszyć porządnie i pokroić na jakieś 4 mlm, do woreczków i w zimie super - do past jajecznych i innych....wcale nie jest przemrożony...BISCA, caffe, Simba lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zamówiłam sobie 20 testów ciążowych
wystarczy?
Nie wiadomo .... Ja zuzylam w umie 17z wiesz jakim skutkiem.
Polecam naprawde Clearblue didital. Zosia mi go polecila. I jest naprawde bardzo "skuteczny". Porownalam 3 rozne testy, nie wiam czy sie zalapalas na moja "demonstracje" ale sklepowy pokazywal zarys profilu cienia ciania, aptekowy blada kreske a clearblue "w ciazy : 1-2 tyg"
Kiedy tetujez ? hyhyhystara.krycha, efcia, iwcia77, kkisia, malgos741, caffe, Arwena lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry na nowo. Pospalam. Zglodnialam. Mam ochote na parowki, ale nie mam chleba. Drogie bravo, z czym mozna zjesc parowke?
stara.krycha, megan8, kkisia, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:ja bym do tego roztopiła ser żółty na wierzchu, sałatka z pomidorów, ketchup i musztarda - mniam mniam..- od chleba dupa rośnie....
Bozia3, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Dzien dobry na nowo. Pospalam. Zglodnialam. Mam ochote na parowki, ale nie mam chleba. Drogie bravo, z czym mozna zjesc parowke?
ja lubie parówki zawiniete w nalesniku z duszona cebulka i żółtym serem
bomba niezła, ale mozna wyskakac lub wybiegacstara.krycha, Bozia3, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
BISCA wrote:Ja tez mialam rosyjski obowiazkowy cala podstawowke i wszystko zapomnialam !!! Nawet nie potrafilabym doczytac tych trzech slow-krzesel hihi
Zalujezasluga 10 lat nauki w straym systemie edukacyjnym + matura z rosyjskiego. nie zaluje ze go "znam" choc dogadac bym sie chyba nie umiala, bo nigdy nie maialam okazji
dobrze , ze mam kolezanke ukrainke spod granicy rosyjskiej i jak zaczne brac sie za siebie to sobie go odkurze
. Lubilam sie uczyc tego jezyka, bo byl prosty. Kraju nie znosze.
efcia, stara.krycha, BISCA, Bozia3, kapturnica, anna maria, Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość