X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Simba Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja też. Ja też - to na inny Twój post.

Dzień dobry wszystkim.

A na inne rzeczy intensywne myślenie działa? Bo ja mam szycie, sprzatanie , gotowanie, segregowanie...
    A co zrobić, żeby się robiło, ale w dodatku szybciej? Myśleć intensywnie i z prędkością światła?
    Zacznij od prasowania a w jednej chwili cala reszta okaze nie warta zachodu

Krakonka, Reni, Bozia3, BISCA, efcia, stara.krycha, iwcia77, kkisia, ComeToMeBaby, Zofia8 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadziałało. Nie prasowanie, bo nie mogę przeciez. Jestem w środku dnia, u mnie 13 nie minęła :)
    Ale dzięki intensywnemu myśleniu znalazł się telefon do naprawiacza AGD. Całkiem sam. Potem tylko zadzwoniłam, zgłosiłam usterkę, przyszedł mąż i naprawił.
    Czary normalnie :)
    Poszłam za ciosem zadzwoniłam na infolinię Tefala, bo czajnik mam jeszcze zepsuty. Już wiem, gdzie go zawieźć, ale równie dobrze moge darmo kuriera wynająć. Git :)

A od prasowania boli na drugi dzień. Albo w trakcie prasowania rozwodze się z mężem. A na razie mi się nie opłaca, bo ktoś musi mnie zaciążyć :)
    Ja tam nie prasuję :)

BISCA, efcia, ComeToMeBaby, malgos741, Magdala lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Natka_79 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    No właśnie wydaje mi się, że Avent nie ma elektrycznych
    A Medela?
    No nie pamietam :) choc wydaje mi sie ze jednak philips, a medele to bym chciała teraz :)

hGXkp1.png
  • iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 15:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Oj, mnie te soki to tak strasznie ciągną i owoce w ogóle
    I nalesniki z twarożkiem
    oooo nalesniory!!! szkoda ze ja tu nie mam w sklepie serkka homo , bo codziennie bym wpierdzielala :)

jak bylam teraz w gdansku to obowiazkowo Manekin byl zaliczony :) nalesnik z maskarpone, jagodami i sosem smietankowym ...mniam...

efcia, stara.krycha, kkisia lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zamówiłam sobie 20 testów ciążowych
    wystarczy?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 16:05

peppapig, Bozia3, BISCA, efcia, stara.krycha, iwcia77, moremi, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, Sabina, gretka, malgos741, Magdala, beates, caffe, Simba, Zofia8, paszczakin, Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Heretyczka wrote:
    czy ja krytykuje twój wybór?
    sama napisałas-niech kazdy głosuje tak jak mu serce dyktuje
    przebrzydła platforma, banda złodziei i karierowiczów doprowadziła mój kraj do ruiny i ja mam na nich głosować??? niech mnie całuja w dupe
    temat uważam za zakończony
    na bieżąco komentuję, więc nie wiem, jak się potoczyła dyskusja...
    i po takich własnie wypowiedziach, jak Twoja - jestem za cofnięciem prawa do głosu tym, którzy zdecydowali się wyjechać z PL. Jakbys tu mieszkała - nie głosowałabys przeciw in vitro - bo byłby to równiez Twój wybór. Siedząc w obcym kraju - możesz sobie dowolnie żonglować decyzjami - bo i tak już Ciebie nie dotyczą - Ty sobie in vitro machniesz w Anglii czy gdzieś tam....
    I to jest tylko przykład - żeby zaraz nie było, że tylko mi o in vitro chodzi w całej kampanii....

peppapig, Natka_79, megan8, Reni, stara.krycha, BISCA, iwcia77, moremi, kkisia, kapturnica, Mega, gretka, malgos741, caffe, Simba, Zofia8, Arwena, Krakonka lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wystarczy?
    Ja myślę że jeden wystarczy ;) no może dwa :-)

Reni, efcia, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Nie potrafisz? To czego cię uczyli w podstawówce? :-) ja miałam rosyjski obowiązkowy. My byliśmy ostatnim rocznikiem, następni mieli już angielski.
    Matka, rodzina, Lenin (to od razu przetlumaczylam) :-D
    jaka rodzina...o ludzie...i jeszcze Simbie to tłumaczycie, która pewnie mogłaby Was nauczyć rosyjskiego....ale co ja tam będę się odzywać...

Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ello.
    Nie bylo mnie chwilke, a tu jakas wielka polityka, panie.
    Bisca, widze suwaczek, gratulacje! Dane do Porodowki poprosze soon. :-)
    Ci by tu jeszcze? Som jakiem nowe cionze? Albo magnesy?

stara.krycha, BISCA, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusto wszędzie,głucho wszędzie co to będzie?co to będzie?

efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry na nowo. Pospalam. Zglodnialam. Mam ochote na parowki, ale nie mam chleba. Drogie bravo, z czym mozna zjesc parowke?

efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Dziobak Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba, jak lubisz Lucka i Macka, chopokow z Gdanska, to wiesz na pewno, ze ksiazke wydali. Cietego piora i zmyslu obserwacji nie mozna MLH odmowic.

Simba lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja już się gubię co miałam komu skomentować....lub gratulować - sorki, jeśli u kogos coś ważnego pomijam, ale w realu mam taki kocioł, że nie wyrabiam....

Przypomniało mi się tylko, że szczypiorek można mrozić i bardzo ładnie to wychodzi (a przecież to, co hodujecie w słoikach to jest cebula dymka, a nie szczypiorek - jednak różnica jest).
    Trzeba mieć ładny, dojrzały i "jędrny". Umyć, wysuszyć porządnie i pokroić na jakieś 4 mlm, do woreczków i w zimie super - do past jajecznych i innych....wcale nie jest przemrożony...

BISCA, caffe, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• BISCA Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wystarczy?

Nie wiadomo .... Ja zuzylam w umie 17 ;) z wiesz jakim skutkiem.

Polecam naprawde Clearblue didital. Zosia mi go polecila. I jest naprawde bardzo "skuteczny". Porownalam 3 rozne testy, nie wiam czy sie zalapalas na moja "demonstracje" ale sklepowy pokazywal zarys profilu cienia ciania, aptekowy blada kreske a clearblue "w ciazy : 1-2 tyg"

Kiedy tetujez ? hyhyhy

stara.krycha, efcia, iwcia77, kkisia, malgos741, caffe, Arwena lubią tę wiadomość

ijpbdf9hohkdu6ur.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Dzien dobry na nowo. Pospalam. Zglodnialam. Mam ochote na parowki, ale nie mam chleba. Drogie bravo, z czym mozna zjesc parowke?
    ja bym do tego roztopiła ser żółty na wierzchu, sałatka z pomidorów, ketchup i musztarda - mniam mniam..- od chleba dupa rośnie....;)

stara.krycha, megan8, kkisia, Simba, Zofia8 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja bym do tego roztopiła ser żółty na wierzchu, sałatka z pomidorów, ketchup i musztarda - mniam mniam..- od chleba dupa rośnie....;)
    Zacnie. Zrobie, jak tylko kupie parowki. Na razie zjadlam ser z keczupem. Tez dobre :-)

Bozia3, BISCA, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    megan8 wrote:
    jakie r ?

megan pojawiła sie jakaś "r" i lajkowała posty hery - posty polityczne, wiec wszyscy stawiaja ze to mama3 ;-)

stara.krycha, megan8, BISCA, iwcia77, kkisia, kapturnica, caffe, Arwena lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:

ja lubie parówki zawiniete w nalesniku z duszona cebulka i żółtym serem :-)
    bomba niezła, ale mozna wyskakac lub wybiegac ;-)

stara.krycha, Bozia3, iwcia77, kkisia, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 maja 2015, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    ja lubie parówki zawiniete w nalesniku z duszona cebulka i żółtym serem :-)
    bomba niezła, ale mozna wyskakac lub wybiegac ;-)
    Efcia, okazalo sie, ze nie mam parowek :-)

efcia, BISCA, kkisia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2015, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    BISCA wrote:
    Ja tez mialam rosyjski obowiazkowy cala podstawowke i wszystko zapomnialam !!! Nawet nie potrafilabym doczytac tych trzech slow-krzesel hihi
    Zaluje
    ja potrafie czytac i pisac po rosyjsku- nawet jak nic z tego nie paniaju ;D zasluga 10 lat nauki w straym systemie edukacyjnym + matura z rosyjskiego. nie zaluje ze go "znam" choc dogadac bym sie chyba nie umiala, bo nigdy nie maialam okazji :) dobrze , ze mam kolezanke ukrainke spod granicy rosyjskiej i jak zaczne brac sie za siebie to sobie go odkurze :). Lubilam sie uczyc tego jezyka, bo byl prosty. Kraju nie znosze.

efcia, stara.krycha, BISCA, Bozia3, kapturnica, anna maria, Dziobak, Magdala lubią tę wiadomość

‹‹ 9472 9473 9474 9475 9476 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża - najważniejsze rzeczy, które powinnaś wiedzieć oczekując dziecka

Są rzeczy, które każda kobieta w ciąży powinna wiedzieć. Podstawowa wiedza o ciąży zapewni Ci komfort i bezpieczeństwo zarówno Twoje jak i Twojego dziecka. Przeczytaj między innymi od kiedy liczony jest początek ciąży, o jakich badaniach w ciąży nie możesz zapomnieć lub czy plamienie w ciąży jest niebezpieczne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ