35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:No właśnie wydaje mi się, że Avent nie ma elektrycznych
A Medela?dorbie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dzis pierwszy raz mlody okłada mnie powyzej pepka. I czuje jakby miał pałeczki i walił w beben
chyba to sa nogi ale jeszcze ciezko mi wyczaic czym stuka
Strasznie smieszne odczucie hhe
Dorbie jak nie sprobujesz sie nie rpzekonasz.Od czasu do czasu nie zaszkodzi napewno
A ja do dzis dzien w dzien żrem filety sledziowe w pomidorach z biedry na sniadanie..Masakra tyle meisiecy
Kopanie od srodka to jedno z moich marzen
BISCA, kapturnica, iwcia77, kkisia, Sabina, Magdala, Magda*, Simba, efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
Zofia8
-
BISCA wrote:Ok, dzieki ale mi to roztrzasanie rzadnej ulgi nie przynosi. Ciaze trace. Czekam na poronienie. Musze sie z tym pogodzic. Zycie toczy sie dalej.
Suawaka jeszcze nie usunelam dla przekory.
Piszemy kiedy chcemy i kiedy czujemy taka potrzebe
iwcia77, efcia lubią tę wiadomość
Zofia8
-
Witajcie
Rzadko się pojawiam teraz na form, nie chcę się nakręcać...
Dziś miałam rezonans magnetyczny głowy - wszystko w normie... a głowa boli nadal nieustannieW środę mam neurologa.
Na domiar tego wyszło mi, że mam jakieś bakterie dowcipne - kur.., a nie dawno leczyłam się i m też się smarował. W poniedziałek idę do ginki i robię posiew bakteryjny, bo już mnie szlag trafia! Jestem w trakcie owulacji, a tu kicha.
Idę dalej nadrabiać, ale nie dam rady wszystkich zaległości doczytać...
anna maria, iwcia77, Magdala, beates, Magda*, caffe, Simba, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:oooo nalesniory!!! szkoda ze ja tu nie mam w sklepie serkka homo , bo codziennie bym wpierdzielala
jak bylam teraz w gdansku to obowiazkowo Manekin byl zaliczonynalesnik z maskarpone, jagodami i sosem smietankowym ...mniam...
Pozdrawiam
iwcia77, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Zbadaj sobie kregoslup ,Ja mialam przez 3 lata silne zawroty glowy ,zrobilam rezonans ,bylam u neurologa,laryngologa ,zrobilam doplera tetnic i chuja wykryli.Bylam z Helcia u jej ortopedy i moj maz opowiedzial co sie ze mna dzieje ,dr.zrobil jakies cwiczenie ,zdja blokady i juz po zawrotach glowyLuna76 wrote:Witajcie
Rzadko się pojawiam teraz na form, nie chcę się nakręcać...
Dziś miałam rezonans magnetyczny głowy - wszystko w normie... a głowa boli nadal nieustannieW środę mam neurologa.
Na domiar tego wyszło mi, że mam jakieś bakterie dowcipne - kur.., a nie dawno leczyłam się i m też się smarował. W poniedziałek idę do ginki i robię posiew bakteryjny, bo już mnie szlag trafia! Jestem w trakcie owulacji, a tu kicha.
Idę dalej nadrabiać, ale nie dam rady wszystkich zaległości doczytać...iwcia77, ComeToMeBaby, Luna76, kkisia, moremi, Sabina, gretka, Magdala, caffe, efcia, Arwena lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:jaka rodzina...o ludzie...i jeszcze Simbie to tłumaczycie, która pewnie mogłaby Was nauczyć rosyjskiego....ale co ja tam będę się odzywać...
Zluzujanna maria lubi tę wiadomość
-
A my 3 dni do chrzcin HeliComeToMeBaby wrote:O kurka, co ja widzę. Równe 3 miesiące...
Tik tak. Tik tak. Tik tak. Ka -bumWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:12
megan8, kapturnica, Mega, kkisia, Magdala, Simba, caffe, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość