35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:A tak serio.
Jestem dzis u tych chlopcow co pare tyg temu. Z tym malym schizofremikiem. Rodzice w teatrze, a przed wyjsciem dowalili mi, ze trzeba przed nim chowac noze. Ostatnim razem podsmiechojki robilam, ale dzis?? Matko z corka. Troche mi nieswojo. Moj p mi poradzil zebym nie zmruzyla oka...
Chowaj chowaj, schizofrenia to straszna i nieprzewidywalna choroba.
Sabina, kkisia, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja mam warzywka na parze: kalafior, brokół i marchewkę oraz pierś z kurczaka... mniam mniam
to teraz daje smakuMega, dorbie, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydorbie wrote:Tak. Miałam kiedys super nauczycielke łaciny, jej syn schizofrenik zadźgal ja nożem...
Ja mam sasiada schizofrenika za płotem.
Kiedys przyszedł do mnie do kuchni i wyjął wielkie ostrze z kosy...
Brrrrr...
Z mniej drastycznych rzeczy to zamierzal u nas zamieszkać. Albo rzucał w moje dzieci kamieniami...
Różnie bywało.
Na szczęscie znaleźlismy dobrego psychiatrę i jest na razie spokój.Mega, Sabina, kkisia, efcia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:
Ja mam sasiada schizofrenika za płotem.
Kiedys przyszedł do mnie do kuchni i wyjął wielkie ostrze z kosy...
Brrrrr...
Z mniej drastycznych rzeczy to zamierzal u nas zamieszkać. Albo rzucał w moje dzieci kamieniami...
Różnie bywało.
Na szczęscie znaleźlismy dobrego psychiatrę i jest na razie spokój.efcia, dorbie, Bozia3, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAleście sobie temat znalazły
Idealny na piątkowy wieczór
Witam
Nadrabiam Was, na razie jestem na wtorkuNie wyrabiam, tyle mam roboty
Ps. Wacia mnie nachodził schizofrenik, kolega z podstawówki, odwoziłam go do domu, ale bałam sie strasznie. Na szczęście jest lepiejkkisia, kapturnica, malgos741, macduska, beates, moremi, caffe, efcia, Arwena, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Aleście sobie temat znalazły
Idealny na piątkowy wieczór
Witam
Nadrabiam Was, na razie jestem na wtorkuNie wyrabiam, tyle mam roboty
Ps. Wacia mnie nachodził schizofrenik, kolega z podstawówki, odwoziłam go do domu, ale bałam sie strasznie. Na szczęście jest lepiejSabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMega wrote:Sabcia gdzie ty byłaś jak cie nie było???
Koleżanka jest na urlopie, bo jutro jej córka idzie do komunii, a do pomocy mam tylko stażystę, która dopiero co przyszła. Zielone jak ziemia w maju i nie podoba się jej u nas. Pewnie niedługo się zawinie
kkisia, malgos741, Mega, ComeToMeBaby, macduska, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
ja tam o jedzeniu ...
właśnie dochodzi kurczaczek
warzywka już spoko ..
kkisia, Sabina, Mega, efcia, dorbie lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dziewczyny akcesoria niemowlece do pielegnacji itp to w necie kupowała któraś z Was??Macie dobra strone z dobrymi cenami >>>????
Przez neta wózek, ręczniki, pieluchy flanelowe, zreszta to było strasznie dawno
kapturnica lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:U mnie to samo! Złożymy pozew zbiorowy!
kkisia lubi tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017