35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyByłam u okulisty po zaświadczenie.
Pan doktor zawołał mnie poza kolejnoscią, wypisał co chciałam i nie wziął kasy!
Jak to fajnie się robi na swiecie jak ludzie są dla siebie życzliwi!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 20:37
malgos741, kapturnica, Mega, dorbie, kkisia, anna maria, Simba, caffe, efcia, BISCA, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMega wrote:Co tu taka posucha? Ja już prasuje, a wy?
Ja pożeram wlasnoręcznie upieczone ciasto drożdżowe z kruszonką i sliwkami, zapijając kawą z mlekiem.... mrrrrr...Dziobak, kapturnica, Mega, dorbie, kkisia, anna maria, Simba, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Ja pożeram wlasnoręcznie upieczone ciasto drożdżowe z kruszonką i sliwkami, zapijając kawą z mlekiem.... mrrrrr...
Mega, Simba, efcia, Zofia8 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
macduska wrote:Ale że co?01.2015 iui
invicta Gdańska
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ja tam dziś prasuję i czekam na dobrą obiado-kolację mniam mniam mężuś właśnie wstawił ...
Mega, macduska, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
stara.krycha wrote:Efcia, okazalo sie, ze nie mam parowek
Jak ja sie ciesze. Nie wiecie ze parowki to uszy ryje i kopyta zmielone plus tluszcz? Blagam was.dorbie, ComeToMeBaby, Simba, Zofia8, efcia, Magda*, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:Jak ja sie ciesze. Nie wiecie ze parowki to uszy ryje i kopyta zmielone plus tluszcz? Blagam was.
megan8, Mega, kapturnica, macduska, Sabina, kkisia, caffe, Zofia8, efcia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
macduska wrote:Ja pożeram wlasnoręcznie upieczone ciasto drożdżowe z kruszonką i sliwkami, zapijając kawą z mlekiem.... mrrrrr...
malgos741, kapturnica, macduska, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymalgos741 wrote:ja to do 23.30 nie śpię dopiero zaczynam się wyciszać
Też tak kiedys miałam. Po zabiegach byłam taka padnięta i lazłam o 21 do łóżka. Poprzestawiało mi się całkiem.
Teraz jak nie pójdę do 23 spac to rano jestem nieprzytomna.malgos741, Mega, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
A my sobie sączymy alkohol i słuchamy Kobranocki.....echh poszłoby sie na koncert...
malgos741, Sabina, kkisia, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ja tam piję piwko i oglądam Taniec z gwiazdami..
a mój walczy w kuchni ... ale mam dobrze
Mega, Sabina, kkisia, caffe, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
A tak serio.
Jestem dzis u tych chlopcow co pare tyg temu. Z tym malym schizofremikiem. Rodzice w teatrze, a przed wyjsciem dowalili mi, ze trzeba przed nim chowac noze. Ostatnim razem podsmiechojki robilam, ale dzis?? Matko z corka. Troche mi nieswojo. Moj p mi poradzil zebym nie zmruzyla oka...
Mega, dorbie, Sabina, kkisia, ComeToMeBaby, caffe, moremi, Zofia8, efcia, BISCA, Bozia3, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.