35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Natka Ty pisalas o laktatorze chyba.Budyn sorki
Cos w ten typ mialas na mysli http://allegro.pl/laktator-elektryczny-canpol-babies-easy-start-i5371476626.html
Albo był z philipsa, a oni z aventem współpracują. Pamietam ze butle z aventu pasowały do urządzenia a ja miałam z tomme tippieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2015, 13:17
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Wyjatkowo przyjechalam na przerwe obiadowa do domu. Mam spakowac walizke na weekend bo wieczorem idziemy na kolacje do knajpy i wrocimy pozno a jutro w droge skoro swit. Przyjechalam, najadlam sie i siedze z Wami na kanapie...moze walizke sie sama spakuje ?
stara.krycha, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatka_79 wrote:Nie, mój był chyba z aventu ale na Allegro nie widze takiego
Albo był z philipsa, a oni z aventem współpracują. Pamietam ze butle z aventu pasowały do urządzenia a ja miałam z tomme tippie
A Medela?iwcia77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyola_35 wrote:Simba też ide głsować na Komorowskiego. W pierwszej turze nie poszłam, ale teraz wiem , że muszę. Duda obiecuje wszystko,ale niestety te jego obietnice mogą być fatalne w skutkach dla naszej gospodarki. Fakt tez bym chciała iść wcześniej na emeryturę, płacic mniejsze podatki, nie likwidować kopalni. Tylko że my powinnismy brac przykład z krajów wysoko rozwiniętych, gdzie wiek emerytalny jest podobny do naszego, energetyka to w większości energetyka jądrowa ( u nas są protesty), mamy jeden reaktor , który wytwarza tylko izotopy na potrzeby medycyny. Możecie się ze mną nie zgadzać, ale jeśli ludzie tego nie zrozumieją i Duda zacznie spełniać obietnice, to nasz kraj nie będzie na to stać i skończymy tak jak Grecja.
macduska, Krakonka, Bozia3, efcia, iwcia77, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
BISCA wrote:Nie wkurzaj Krycha ! Tez bym sie chetnie zdrzemnela a tu pracowac trzeba.
W dodatku czeka mnie ciezka rozmowa z trudnym pracownikiem ...
Zajrze lejter
U mnie dziala najlepiej:
1 zblazowany ton,
2 sciszony glos,
3 slowa wycedzone przez zeby,
4 lodowate spojrzenie
BISCA, efcia, stara.krycha, iwcia77, kkisia, Mega, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
byłam na szczepieniu , dwie rączki i lewa nóżka
mała dała GŁOS"
waży 11 ,250g
miałam wejść i postawić na któregoś kandydata 20 zł tak do jaj ,ale straciłam zapałdorbie, ania.g, Bozia3, efcia, iwcia77, kkisia, anna maria, Mega, Sabina, gretka, beates lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Ale jak prezydent moze spełniac obietnice, jego władza jest tylko ustawodawcza, to jego partia będzie rządzić w rządzie, a niekoniecznie będą to wszystko spełniac. Nie wierze w żadne obietnice wyborcze
Ja też. Ja też - to na inny Twój post.
Dzień dobry wszystkim.
A na inne rzeczy intensywne myślenie działa? Bo ja mam szycie, sprzatanie , gotowanie, segregowanie...
A co zrobić, żeby się robiło, ale w dodatku szybciej? Myśleć intensywnie i z prędkością światła?
efcia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013