35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:A ktore pioeluszki kupowalas bo wlasnie nie wiem jakie kupic ?
Kapta, kup jeszcze kilka takich chyba flanelowych. Są dobre do wycierania malucha po kąpieli, a i do lekarza musisz mieć 2-3, przynajmniej u mnie.
Co do pieluch normalnych do przewijania, to ja proponuję kupić ze dwa rodzaje zeby sprawdzić, w których dziecku jest najlepiej.
Niektóre pieluchy są takie, że szybko się napełniają i nieraz przeciekają. Ja wypróbowałam i pozostałam przy jednych i jestem zadowolona.
Trzeba popatrzec, w ktorym sklepie sa promocje i tam kupić.
W rossmannie można sobie wyrobić kartę na zakupy dla dzieci i mieć zniżki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 19:02
peppapig, gosia7122, kkisia, megan8, ania.g lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykapturnica wrote:A ktore pioeluszki kupowalas bo wlasnie nie wiem jakie kupic ?
)
megan8, kapturnica, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Co do tetrowych, to w sklepie babka mi odradzała kupowanie tych z nadrukami.
Kapta, kup jeszcze kilka takich chyba flanelowych. Są dobre do wycierania malucha po kąpieli, a i do lekarza musisz mieć 2-3, przynajmniej u mnie.
Co do pieluch normalnych do przewijania, to ja proponuję kupić ze dwa rodzaje zeby sprawdzić, w których dziecku jest najlepiej.
Niektóre pieluchy są takie, że szybko się napełniają i nieraz przeciekają. Ja wypróbowałam i pozostałam przy jednych i jestem zadowolona.
W rossmannie można sobie wyrobić kartę na zakupy dla dzieci i mieć zniżki. -
peppapig wrote:Kupiłam z 10 pieluch tetrowych ale są bardziej ostre. Wzięłam też 10 flanelowych są mieciutkie i różne kolory. Polecam te z flaneli, oczywiście do używania takiego codziennego,ulewania,obcierania. Do załatwiania będę szukać pampersiory jakie, kiedyś lubiłam huggisy( dawno temu 13 lat
)
kapturnica, caffe lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
caffe wrote:Co do tetrowych, to w sklepie babka mi odradzała kupowanie tych z nadrukami.
W rossmannie można sobie wyrobić kartę na zakupy dla dzieci i mieć zniżki.caffe, peppapig, megan8, kkisia lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:Tetrę to ja teraz kupie w zwykłym sklepie bo miałam z Allegro i były fatalnej jakości, gubiły nitki
podejrzewam ze zajechały mi pralkę
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:Dlatego ja wlasnie tetrowe chyba kupie w normalnym sklepie a flanelowki sciagne z neta
Ja zawsze robiłam większe zakupy, zeby się po doliczeniu przesyłki kalkulowalo.
Ja kupujecie bodziaki, to zwracajcie uwagę na dekolt, żeby nie był do pępka...kapturnica, iwcia77, Mega, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny