X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • SolarPolar Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2016, 13:39

iwcia77, efcia, stara.krycha, moremi, kkisia, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Peppciol wszystko jak najbardziej ok 8) Mam ciaga zakupowego na allegro od kilku dni.XD Powiem tyle ,ze łóżeczko , częśc ciuszków i 2komplety wózków juz mam XD
    Ooo! Pochwal sie :)
    Ja tam dopiero gdzieś we wrześniu dam nura do piwnicy i będę wyciągać i przeglądać ciuchy po J :) łóżeczko jest, matrac nowy trzeba bedzie kupić. Wszystko właściwie mam ale chce inna spacerówkę ;) na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę

efcia, iwcia77, kapturnica, dorbie, beates, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Magdala- biologię już powtórzyłaś?

To byl czad. Reprodukcja z jedenastolatkiem. Produkcja spermy, jaj i sexual intercourse. I oczywiscie budowa systemow rozrodczych obu plci na podstawie bardzo realistycznych zdjec w ksiazce. :-O

macduska, iwcia77, efcia, stara.krycha, gretka, moremi, kkisia, peppapig, Zofia8, caffe, Simba lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zwracam sie o podwyzke!

macduska, stara.krycha, moremi, kkisia, Zofia8 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Ooo! Pochwal sie :)
    Ja tam dopiero gdzieś we wrześniu dam nura do piwnicy i będę wyciągać i przeglądać ciuchy po J :) łóżeczko jest, matrac nowy trzeba bedzie kupić. Wszystko właściwie mam ale chce inna spacerówkę ;) na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę
    Nie kupowałam rzeczy stricte nowych bo wyszlam z założenia ,że szkoda kasiory i trafiło mi sie pare rzeczyw bardzo dobrej cenie i dobrym stanie 8)
    Zaraz poszukam ci linki ii wkleje

efcia, Aasiula, moremi, kkisia, peppapig, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Zwracam sie o podwyzke!

I słusznie. Uczenie innych to ciężka robota.

Ja dzisiaj usiłowałam przekazać jedenastolatce istotę ułamka. Jeszcze nie doszłam do siebie. ;-)

efcia, Magdala, stara.krycha, gretka, moremi, kkisia, iwcia77, Zofia8, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie, Mega, beates odzywać sie bo kciuki mi odpadna :-)

gretka, ComeToMeBaby, moremi, ania.g, kkisia, iwcia77, Aasiula, malgos741, Mega, Simba lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zadnych wiesci od potrzebujacych? Ile mozna trzymac ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 16:57

moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Zofia8, Aasiula lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-baza-0-13-kg-chicco-i5353918823.html i do tego dzis kupiłam od goscia za 100zl wozek 2w1 z gondola z tego samego kompletu 52fa5120887cd1d4med.jpg
    http://allegro.pl/sliczne-drewniane-lozeczko-dzieciece-z-akcesoriami-i5363006155.html
    i tu drugi woz 2w1 kolory w moich klimatach i mlodego 8)
    http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-baby-merc-exclusive-q7-2w1-i5354105450.html
    No i pare spiworkow do fotelika , pkilka kompletow poscieli i przescieradla.Poluje jeszcze na przewijak i kupie wanienke na stelazu ale to juz raczje nowe..

dorbie, moremi, efcia, kkisia, peppapig, iwcia77, caffe, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Takie zdecydowane kolory mi sie podobaja. Najbardziej nie lubie tego dzielenia na rozowe i niebieskie.

kapturnica, Mala79, macduska, moremi, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę

Ja za mlodego mialam jakis odciagasz reczny ale chujowy i konczylo sie na wyciskaniu cyckow prosto do zlewu przed karmieniem bo nawał pokarmu miałam ,ze mlody sie dławił bardzo i po troche tez jak nie oproznial piersi..Mysle ,ze nie bede kupowac nic takiego obeszlam sie bez tego..Ale moze cos sie trafi fajnego. 8)
    No i poluje na jakas dobra elektrroniczna nianie ale to juz sobie upatrzyc musze..

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Takie zdecydowane kolory mi sie podobaja. Najbardziej nie lubie tego dzielenia na rozowe i niebieskie.
    Nie no rozowego bym mlodemu nie ubrala .Wozka w takim kolorze rowniez nie ..A niebieski sliczny tez kolor ale nie ma sensu robic z niego przewodniego koloru

moremi, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Usuwam sie na chwil pare. Mlody nadciaga. Tzn na razie jeszcze jedzie autobusem ale cos mu na zab musze zrobic.

Mam 4 dni wolne. Chlop pracuje. Co byscie robily? Poza ogrodkiem i lenistwem bo to oczywiste.

moremi, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej

Widze ze nasz Kapturek wpadl w sidla zakupów :-)

Ja staram sie nadrobić co skrobalyscie ale nie jest łatwo co chwilę przysypiam od kilku dni jak dziecko..

Buziaczki i trzymam wszystko co sie da za te co u lekarzy czy ginexow sa :-)

kapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest osobnik, jeden! :-)
    Akcja serca 156' wielkośc odpowiada 6t6d, czyli ok.
    Nie ma krwiaka, nie mam sie martwić
    Trochę uff, ale spokojna będę za kilka tygodni :-)

kapturnica, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Magdala, Mala79, Magda*, moremi, Natka_79, megan8, efcia, ania.g, kkisia, Iwone, beates, peppapig, gosia7122, iwcia77, Zofia8, caffe, Aasiula, malgos741, Mega, mama78, Arwena, Simba, stara.krycha, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stara.krycha wrote:
    Powaznie z ta bieda pisze. Moze nie umywa sie do polskiej biedy, ale jest naprawde inaczej w tamtych okolicach. Pracy nie ma, mlodzi stamtad uciekaja, nawet ceny w sklepach inne. Tam taniej, bo placa mniejsza. Serio. Bylam, widzialam, ucieklam w poplochu :-)
    fakt faktem, widac roznice jak sie jedzie do pl
    a b. duzo emigruje do Szwajcarii-szczegolnie duzo lekarzy, rehabilitantow
    inne branze tez, od razu mozna poznac po akcencie ze to dawne DDR

iwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość

gretka
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:

Super! :-D

dorbie, peppapig lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Super!!!
    Dorbie ale wiadomosci dobre.A nie mowilam ???
    Tylko sie oszczedzaj bo krwiaki to cholerstwo i w 1szym trymestrze lubia sie robic wiec lepiej chuchac na zimne i poobijac kilka tygodni 8)
    Wiekie gratki!! =D

dorbie, moremi, kkisia, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mala79 wrote:
    Hej

Widze ze nasz Kapturek wpadl w sidla zakupów :-)

Ja staram sie nadrobić co skrobalyscie ale nie jest łatwo co chwilę przysypiam od kilku dni jak dziecko..

Buziaczki i trzymam wszystko co sie da za te co u lekarzy czy ginexow sa :-)
    Juz troche luzuje z zakupami.Teraz tylko bede jakies perełki wyszukiwac 8)

Mala79, dorbie, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, super!

dorbie lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
‹‹ 9453 9454 9455 9456 9457 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

W którym tygodniu planowane cesarskie cięcie? Co spakować do szpitala?

Choć poród fizjologiczny, czyli siłami natury, jest naturalnym procesem, w niektórych sytuacjach cesarskie cięcie może być korzystniejsze dla zdrowia matki i dziecka. W jakich sytuacjach i w którym tygodniu ciąży zaleca się poród przez cesarskie cięcie? Jak przyszła mama może się do tego przygotować?

CZYTAJ WIĘCEJ