35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Peppciol wszystko jak najbardziej ok
Mam ciaga zakupowego na allegro od kilku dni.
Powiem tyle ,ze łóżeczko , częśc ciuszków i 2komplety wózków juz mam
Ja tam dopiero gdzieś we wrześniu dam nura do piwnicy i będę wyciągać i przeglądać ciuchy po Jłóżeczko jest, matrac nowy trzeba bedzie kupić. Wszystko właściwie mam ale chce inna spacerówkę
na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę
efcia, iwcia77, kapturnica, dorbie, beates, peppapig, Arwena lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Magdala- biologię już powtórzyłaś?
To byl czad. Reprodukcja z jedenastolatkiem. Produkcja spermy, jaj i sexual intercourse. I oczywiscie budowa systemow rozrodczych obu plci na podstawie bardzo realistycznych zdjec w ksiazce.macduska, iwcia77, efcia, stara.krycha, gretka, moremi, kkisia, peppapig, Zofia8, caffe, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Natka_79 wrote:Ooo! Pochwal sie
Ja tam dopiero gdzieś we wrześniu dam nura do piwnicy i będę wyciągać i przeglądać ciuchy po Jłóżeczko jest, matrac nowy trzeba bedzie kupić. Wszystko właściwie mam ale chce inna spacerówkę
na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę
Zaraz poszukam ci linki ii wklejeefcia, Aasiula, moremi, kkisia, peppapig, gosia7122, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Zwracam sie o podwyzke!
I słusznie. Uczenie innych to ciężka robota.
Ja dzisiaj usiłowałam przekazać jedenastolatce istotę ułamka. Jeszcze nie doszłam do siebie.efcia, Magdala, stara.krycha, gretka, moremi, kkisia, iwcia77, Zofia8, caffe, Aasiula lubią tę wiadomość
-
http://allegro.pl/fotelik-samochodowy-baza-0-13-kg-chicco-i5353918823.html i do tego dzis kupiłam od goscia za 100zl wozek 2w1 z gondola z tego samego kompletu
http://allegro.pl/sliczne-drewniane-lozeczko-dzieciece-z-akcesoriami-i5363006155.html
i tu drugi woz 2w1 kolory w moich klimatach i mlodego
http://allegro.pl/wozek-dzieciecy-baby-merc-exclusive-q7-2w1-i5354105450.html
No i pare spiworkow do fotelika , pkilka kompletow poscieli i przescieradla.Poluje jeszcze na przewijak i kupie wanienke na stelazu ale to juz raczje nowe..
dorbie, moremi, efcia, kkisia, peppapig, iwcia77, caffe, Aasiula, Arwena lubią tę wiadomość
-
Natka_79 wrote:na sam koniec kupie pielęgnacyjne gadżety, butle, laktator to chyba odkupie od kogoś bo jak mi karmienie nie wypali to szkoda wywalać kasę
Ja za mlodego mialam jakis odciagasz reczny ale chujowy i konczylo sie na wyciskaniu cyckow prosto do zlewu przed karmieniem bo nawał pokarmu miałam ,ze mlody sie dławił bardzo i po troche tez jak nie oproznial piersi..Mysle ,ze nie bede kupowac nic takiego obeszlam sie bez tego..Ale moze cos sie trafi fajnego.
No i poluje na jakas dobra elektrroniczna nianie ale to juz sobie upatrzyc musze.. -
Magdala wrote:Takie zdecydowane kolory mi sie podobaja. Najbardziej nie lubie tego dzielenia na rozowe i niebieskie.
moremi, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Usuwam sie na chwil pare. Mlody nadciaga. Tzn na razie jeszcze jedzie autobusem ale cos mu na zab musze zrobic.
Mam 4 dni wolne. Chlop pracuje. Co byscie robily? Poza ogrodkiem i lenistwem bo to oczywiste.moremi, Zofia8, Simba lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
nick nieaktualnyHej
Widze ze nasz Kapturek wpadl w sidla zakupów
Ja staram sie nadrobić co skrobalyscie ale nie jest łatwo co chwilę przysypiam od kilku dni jak dziecko..
Buziaczki i trzymam wszystko co sie da za te co u lekarzy czy ginexow sakapturnica, moremi, kkisia, Aasiula, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJest osobnik, jeden!
Akcja serca 156' wielkośc odpowiada 6t6d, czyli ok.
Nie ma krwiaka, nie mam sie martwić
Trochę uff, ale spokojna będę za kilka tygodnikapturnica, macduska, ComeToMeBaby, gretka, Magdala, Mala79, Magda*, moremi, Natka_79, megan8, efcia, ania.g, kkisia, Iwone, beates, peppapig, gosia7122, iwcia77, Zofia8, caffe, Aasiula, malgos741, Mega, mama78, Arwena, Simba, stara.krycha, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Powaznie z ta bieda pisze. Moze nie umywa sie do polskiej biedy, ale jest naprawde inaczej w tamtych okolicach. Pracy nie ma, mlodzi stamtad uciekaja, nawet ceny w sklepach inne. Tam taniej, bo placa mniejsza. Serio. Bylam, widzialam, ucieklam w poplochu
a b. duzo emigruje do Szwajcarii-szczegolnie duzo lekarzy, rehabilitantow
inne branze tez, od razu mozna poznac po akcencie ze to dawne DDRiwcia77, stara.krycha lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
dorbie wrote:Jest osobnik, jeden!
Akcja serca 156' wielkośc odpowiada 6t6d, czyli ok.
Nie ma krwiaka, nie mam sie martwić
Trochę uff, ale spokojna będę za kilka tygodni
Dorbie ale wiadomosci dobre.A nie mowilam ???
Tylko sie oszczedzaj bo krwiaki to cholerstwo i w 1szym trymestrze lubia sie robic wiec lepiej chuchac na zimne i poobijac kilka tygodni
Wiekie gratki!!dorbie, moremi, kkisia, peppapig, Aasiula lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Hej
Widze ze nasz Kapturek wpadl w sidla zakupów
Ja staram sie nadrobić co skrobalyscie ale nie jest łatwo co chwilę przysypiam od kilku dni jak dziecko..
Buziaczki i trzymam wszystko co sie da za te co u lekarzy czy ginexow saMala79, dorbie, moremi, kkisia, Aasiula lubią tę wiadomość