35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:dla zasady było lutnac
To jedyny pediatra na nfz w okolicy. Moze się jszcze przyda.
Kazał mi zrobić kopię zaświadczenia, zeby następnym razem nie musiał mysleć co ma napisać...efcia, Simba, kkisia, moremi, Aasiula, iwcia77, malgos741, Mega lubią tę wiadomość
-
E tam goście. Ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad. Codziennie ziemniaki pieczone i pomidory w smietanie. Bokiem mi juz wychodzą. Dodam, ze nie może to być nic pracochlonnego i nie moze mieć mięsa. Za to warzywa surowe koniecznie.
Myslałam o jakiejś kaszy, ale kuzwa gryczana odpada, bo księciu się nią dławi. Jakaś biała? Ale musi być sos do tego, bo na sucho u mnie nie przejdzie.efcia, stara.krycha, Simba, kkisia, caffe, Aasiula, iwcia77, ania.g, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualnymoremi wrote:E tam goście. Ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad. Codziennie ziemniaki pieczone i pomidory w smietanie. Bokiem mi juz wychodzą. Dodam, ze nie może to być nic pracochlonnego i nie moze mieć mięsa. Za to warzywa surowe koniecznie.
Myslałam o jakiejś kaszy, ale kuzwa gryczana odpada, bo księciu się nią dławi. Jakaś biała? Ale musi być sos do tego, bo na sucho u mnie nie przejdzie.
Placki z cukinii?
Kasza jęczmienna?efcia, moremi, Aasiula, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
Makaron z truskawkami
aaa Ty nie możesz.. to nie wiemmoremi wrote:E tam goście. Ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad. Codziennie ziemniaki pieczone i pomidory w smietanie. Bokiem mi juz wychodzą. Dodam, ze nie może to być nic pracochlonnego i nie moze mieć mięsa. Za to warzywa surowe koniecznie.
Myslałam o jakiejś kaszy, ale kuzwa gryczana odpada, bo księciu się nią dławi. Jakaś biała? Ale musi być sos do tego, bo na sucho u mnie nie przejdzie.efcia, kkisia, caffe, moremi, iwcia77, kapturnica, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
moremi wrote:E tam goście. Ja nie mam pomysłu na dzisiejszy obiad. Codziennie ziemniaki pieczone i pomidory w smietanie. Bokiem mi juz wychodzą. Dodam, ze nie może to być nic pracochlonnego i nie moze mieć mięsa. Za to warzywa surowe koniecznie.
Myslałam o jakiejś kaszy, ale kuzwa gryczana odpada, bo księciu się nią dławi. Jakaś biała? Ale musi być sos do tego, bo na sucho u mnie nie przejdzie.stara.krycha, efcia, kkisia, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:To kkisia zaraz sie zacznie
Laski jest fajna promołszynw biedronie 4ropak chusteczek nawilzajacyc plus pudelko na chusteczki za 17.99 Tojak ktora potzrebujaca to kupowac.Ja wzielam sobie jedna zgrzewke zobacyzmy jak sie sprawdza.Nie pamietam ale byla kiedys mowa tez o pieluchach i polecałyscie te dada ??a kupilam ze wzgledu wlasnie na to pudelko
dada sa fajneja polecam
Aasiula, kapturnica, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
kapturnica wrote:juz luknelam to 4opakowania po 72sztuki.Nie wiem czy to malo czy duzo..Mi sie wydaje ze cenowo jest chyba oki.Ale ja ciemna w cenach tych rzeczy trochu jeZdem
Aasiula, kapturnica lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
miała rodzinę, plany na przyszłość
dużo seksu jeszcze przed nią byłoefcia wrote:o bosze właśnie mi sie jej żal zrobilostara.krycha, moremi, efcia, kkisia, kapturnica, gretka, SolarPolar, Simba, Mega lubią tę wiadomość