35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Simba wrote:Uwielbiam halloumi

Pamietam ze w lidlu w portugalii byly w sloikach takie pyszne platy tunczyka w oliwie.
o musze zwrocic uwage- moze tez siebie znajde
ale Polacy jak chca albo musza to zrobia cos jak nalezy- ja kupuje sledzia w sosie smietanowym albo jogurtowym u siebie produkcji pl (teraz nie wiem jakie to opakowanie w gramach ale spore)
na eksport da sie zrobic ze sladowa iloscia cebuli a nie jak w pl- zazwyczaj cebula i szukaj sledzia- a cena zblizona....
nick nieaktualny, Simba lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyA serduszko mi zostawilas? Bo jak nie to chuj nie wykreskapturnica wrote:Krycha rozsmiechujkował mnie twoj wykres ciążowy na belly .Niezle afirmujesz.Podoba mi sie to hehehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:09
efcia, Aasiula, moremi, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Uwielbiam halloumi

Pamietam ze w lidlu w portugalii byly w sloikach takie pyszne platy tunczyka w oliwie.
Mozna gdzieś kupić w Polsce halloumi? Takie prawdziwe?
Uwielbiam!Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 15:08
moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
teraz jest w lidlu bo tydzien grecki- ale czy prawdziwy to nie wiem jeszcze, w kazdym razie jogurt grecki figowy oszukany!!!macduska wrote:Mozna gdzieś kupić w Polsce halloumi? Takie prawdziwe?
Uwoelbiam!
nick nieaktualny, efcia, nick nieaktualny, Aasiula lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnyWydarłam zaświadczenie!!!

Obyło się bez rękoczynów!
nick nieaktualny, efcia, Reni, gretka, nick nieaktualny, Aasiula, ComeToMeBaby, moremi, Simba, caffe, iwcia77, kapturnica, ania.g, Zofia8, Magdala, megan8, malgos741, Mega, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDoczytalam niedbale, bo o slubach bylo, a mnie to nie kreci.
Czuje sie dzis jak Forest Gump: bieglam i bieglam i bieglam, w koncu stwierdzilam, ze mam dosc i pobieglam spowrotem.
nick nieaktualny, moremi, Simba, caffe, iwcia77, kapturnica, Zofia8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny