35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdala wrote:Dziendobry i do rzeczy. Po ile te dzemy i czy dzieci to bonus?
Cukierki urodzilas. A idz pani jakie slodkie.
Slicznosci. Nie moge sie napatrzec. Kurka no.
A tak naprawde to zdjecie bylo zrobione na potrzebe kampanii reklamowej. Moja 17 letnia kuzynka, ktora tu chodzi do szkoly, uczestniczyla w konkursie na mini-firme. Produkt jej zespolu, to byly zapachowe sloiki do przechowywania skarpetW srodku jest korek nasaczony olejkiem eterycznym i tam wkladasz skarpety, zakrecasz i voila.
Twixy tez dostaly takie skarpeciochy, jedne o zapachu cytryny a drugie pomaranczy.
Juz sobie wyobrazam dojrzewajace nastolatki trzymajace w nich skarpeki, zamiast je prac. Gouda dlugo dojrzewajaca o zapachu bergamotkidorbie, caffe, Reni, efcia, ComeToMeBaby, ania.g, Margolcia88, Aasiula, kkisia, moremi, gretka, stara.krycha, iwcia77, SolarPolar, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeates wrote:Kkikisia a kiedy startujesz z zastrzykami ?
Od dzis oficjalnie czekam na @
I od 2 dc zaczynamcaffe, Reni, dorbie, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, Aasiula, kapturnica, moremi, Magdala, efcia, Simba, gretka, iwcia77, Zofia8, beates, malgos741, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry.
Ja dziś mam opóźnienie, bo wstałam po 9.00!!
W dodatku szyją ruszać nie mogę, bo mi przy porannym przeciągnięciu się kręgi się przesuneły, normalnie czułąm jak się zeslizgują, no i boli
Życzę wsyzstkim udanego dnia i samych dobrych wieści.
Ja mam za oknem szaro, pochmurno, ponuro, prawie deszczowo, czy też podeszczowo.efcia, gretka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To kkisia zaraz sie zacznie
Laski jest fajna promołszynw biedronie 4ropak chusteczek nawilzajacyc plus pudelko na chusteczki za 17.99 Tojak ktora potzrebujaca to kupowac.Ja wzielam sobie jedna zgrzewke zobacyzmy jak sie sprawdza.Nie pamietam ale byla kiedys mowa tez o pieluchach i polecałyscie te dada ??kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To kkisia zaraz sie zacznie
Laski jest fajna promołszynw biedronie 4ropak chusteczek nawilzajacyc plus pudelko na chusteczki za 17.99 Tojak ktora potzrebujaca to kupowac.Ja wzielam sobie jedna zgrzewke zobacyzmy jak sie sprawdza.Nie pamietam ale byla kiedys mowa tez o pieluchach i polecałyscie te dada ??iwcia77 lubi tę wiadomość
-
kometa
daj sobie spokój z tym grajkiem
mam dla Ciebie lepszych
https://www.facebook.com/253989558005667/videos/877259715678645/?fref=nf
ComeToMeBaby, kkisia, moremi, kapturnica, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
we wtorek dowiem się czy szpital dostał kase
jak tak to już 31.05 jakoś tak
kkisia wrote:Kiedy masz wizyte ?
Nie pamietam
ale jak dobrze pojdzie to bedziesz kilka dni za mnakkisia, ComeToMeBaby, moremi, kapturnica, caffe, Magdala, Simba, Aasiula, efcia, iwcia77, Zofia8, beates, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:A ile jest chusteczek w opakowaniu pojedynczym?
caffe, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:juz luknelam to 4opakowania po 72sztuki.Nie wiem czy to malo czy duzo..Mi sie wydaje ze cenowo jest chyba oki.Ale ja ciemna w cenach tych rzeczy trochu jeZdem
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wróciłam od kosmetyczki. Mieszkanie może być nieogarnięte, ale ja muszę wyglądać
kkisia, ania.g, kapturnica, macduska, dorbie, Magdala, Reni, caffe, Simba, Aasiula, gretka, efcia, Margolcia88, iwcia77, Zofia8, beates, malgos741, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny