X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    panowie zaczynają pić
    panie nieśmiało patrzą, która pierwsza zacznie jeść ;-)

U nas było chyba odwrotnie :). Jedna osoba padła (zasnęła) przy stoliku. I to była kobieta[/QUOTE]

U mnie posnęło kilka osób płci różnej, po imprezie znaleźlismy dwie marynarki, dwa pierscionki, jeden kolczyk i... męskie spodnie.
    Większosć rzeczy odnalazła włascocieli.
    Tylko do spodni nikt się nie przyznał. ;-)

Aasiula, ola_35, gretka, efcia, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, caffe, kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba ,twixy do schrupania :)

Simba, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A mój to Leon. Ma takie rozmarzone spojrzenie. :-)
    Leon to ten w zółtym ?
    Ja nigdy nie wiem :/

ComeToMeBaby, macduska, Simba, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    U mnie posnęło kilka osób płci różnej, po imprezie znaleźlismy dwie marynarki, dwa pierscionki, jeden kolczyk i... męskie spodnie.
    Większosć rzeczy odnalazła włascocieli.
    Tylko do spodni nikt się nie przyznał. ;-)
    No to musiało byc grubo jak to młodziez mowi ;)

ComeToMeBaby, beates, macduska, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To bedziemy miec po 15latekw tym roku .Ciekawe jaka to rocznica jest ...
    Macie piekny prezent na ta 15 rocznice :)
    Ja sie łudze ,ze i nam sie uda :) cudnie by było .

ComeToMeBaby, beates, kapturnica, kkisia, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    A tymbardziej Beates wiek już też robi swoje. Wiem , że zdarzają się też grzeczne dzieci takie jak Paszczakowy Adaś, którego jej bardzo zazdroszczę , ale niestety trzeba się przygotować na ostrą jazdę, noce nieprzespane i inne rzeczy i weź tu wtedy rób drugie jak ledwo załapałaś oddechu trochę a lata lecą....

No młódka już nie jestem.
    Na razie nie wybiegam , tak daleko w przyszłość . Nawet nie wiem ile mamy zarodków. Teraz transfer, a potem mogę już tylko mieć nadzieję ze choć 1 z nami zostanie.

ola_35, Magdala, dorbie, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No ja kiecy nie przemyślałam, pojechałam kupić materiał i zakochałam sie w pięknej koronce, a ze bogato zdobiona to koralikami to swoje ważyła.
    Ślub miałam w październiku, pogoda była wtedy przepiękna :) ciepło jak latem. Pierwotnie chciałam termin na tydz wczesniej ale nie było wolnej sali. I dobrze sie stało bo okazało sie ze 4.10 to była wichura i deszcz :)

Ja też w październiku. I odwrotnie- chcielismy dwa tygodnie później ale cos tam nie pasowało. I dobrze bo w tym terminie rzucało żabami a nasz slub odbył się w 28 stopniowym upale. :-)

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arwena wrote:
    a ja też się spotykam jutro z Kkisią i Gretką ,niestety na 14 do pracy ale może mnie odprowadzą :P
    to poprosimy o samojebke ,piekNOM hyhyhyhy :)

kapturnica, ComeToMeBaby, moremi, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam pokopać w przechowalni moich rzeczy u taty. Znalazłam mnóstwo skarbów. Huśtawka taka rozstawiana, w sam raz teraz dla małego, sukienka komunijna po starszej ( na przyszły rok będzie w sam raz dla młodszej), krzesełko do karmienia ze stolikiem, materace dwie sztuki na rozkładane fotele ogrodowe i kilka fajnych ciuszków po starszej które teraz będą dobre na młodszą :) Jeszcze muszę nasz basen rozkładany znaleźć bo teraz jest go znów gdzie rozstawić ale to w następnej turze poszukiwań :)

Aasiula, beates, macduska, ComeToMeBaby, Simba, caffe, efcia, dorbie, kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No to musiało byc grubo jak to młodziez mowi ;)

Ba!
    Trzy dni pijaństwa i obrzarstwa.

Swojego szwagra znalazłam na łące w trawie o drugiej w nocy...
    I tylko dlatego, ze zachrapał, ciemno było jak diabli. :-D

Aasiula, ComeToMeBaby, kapturnica, Simba, caffe, Magdala, efcia, ania.g, kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• gretka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam :-) dotarlam a myslalam ze nie dogonie
    wczorajsze 4 burze mnie totalnie rozwalily-kto to widzial taka kumulacja???
    dzisiaj niewiele lepiej ale coz....
    zapomnialam jak zwykle do czego mialam sie odniesc....
    aa spoznione ale najlepsze dla Bozi i efci, rownoez Comet- ha ja zdaje sie wydedukowalam- ze to imieniny jak pisalas ze macie gosci i to byl dzien powszedni, trafilam?
    co do wesela, tk myslalam ze o tej porze to moze byc upal, ja mialam w polowie wrzesnia i bylo cieplo, w sierpniu moze byc tropik :-), ale ja tez o 15, o 16 juz przed domem weselnym,troche zeszlo- bo zyczenia i zdjecia.
    U mnie tez ok 50 osob i bylo sporo dzieci- wiec godzina nie taka zla, b wiadomo im pozniej to bardziej zmeczone- ale my mielismy super dj i mial prikaz coby zabawiac tez dzieci, byly konkursy( zadbalismy o nagrody -rowniez ksiazkowe, bo ja uparcie krzewie czytanie)i wyszlo super bo dzieci sie dobrze bawily i dorosli- a ja najbardziej balam sie ze jak dzieci beda sie nudzic - to towarzystwo sie porozchodzi...

Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, kapturnica, beates, Simba, ania.g, Magdala, kkisia, moremi, iwcia77, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

gretka
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    Macie piekny prezent na ta 15 rocznice :)
    Ja sie łudze ,ze i nam sie uda :) cudnie by było .
    Asiu mysle ,ze piekniejszego nie mozna sobie wymarzyc.Mam nadzieje ,ze i Wam sie uda <3

efcia, beates, Margolcia88, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gretka, ty Sherlocku ;-)
    Dzięki

gretka, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Asiu mysle ,ze piekniejszego nie mozna sobie wymarzyc.Mam nadzieje ,ze i Wam sie uda <3

a my w sierpniu mamy 20 rocznice od pierwszej randki, bo ona jest dla nas najwazniejsza, ślub to dla nas byla tylko formalnośc ;-)
    moze i nam sie uda prezencik :-)

ComeToMeBaby, Simba, beates, Magdala, dorbie, Margolcia88, Aasiula, kkisia, peppapig, kapturnica, moremi, gretka, iwcia77, Zofia8, malgos741, Mega, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzis dzien sobowtorow. Przed chwile mialam spotkanie z Oprah Winfrey

efcia, beates, Reni, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, iwcia77, Zofia8, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli co, byłoby lepiej o tej 17:30 w urzędzie, ale jak będzie o 15:00 (czyli o 16stej na sali) to nie musimy się wieszać z rozpaczy? Hihi trzeba będzie ten czas jakoś zorganizować.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:30

efcia, Margolcia88, gretka, iwcia77, malgos741 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • efcia Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Dzis dzien sobowtorow. Przed chwile mialam spotkanie z Oprah Winfrey

Simba do spowiedzi !!!! przyznaj sie co brałas

caffe, Simba, Aasiula, kkisia, gretka, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Ba!
    Trzy dni pijaństwa i obrzarstwa.

Swojego szwagra znalazłam na łące w trawie o drugiej w nocy...
    I tylko dlatego, ze zachrapał, ciemno było jak diabli. :-D
    A co Ty robiłas o drugiej na łące?... o.O

W sumie to dobrze, że zachrapał, oszczędził sobie stresu hehehehee ;) albo przegapił widowisko ;)

Simba, macduska, ComeToMeBaby, efcia, Aasiula, kkisia, kapturnica, moremi, gretka, iwcia77, Zofia8 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    efcia wrote:
    Simba do spowiedzi !!!! przyznaj sie co brałas
    Lepiej spytaj co one braly? ;)

efcia, moremi, stara.krycha, iwcia77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    A co Ty robiłas o drugiej na łące?... o.O

W sumie to dobrze, że zachrapał, oszczędził sobie stresu hehehehee ;) albo przegapił widowisko ;)

Szukałam go. Cholera jasna zamiast tanczyć. To był drugi dzień wesela...

Objeździlismy okolicę wzdłuz i wszerz, jedyni trzezwi.

efcia, caffe, Aasiula, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9446 9447 9448 9449 9450 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Foliany - niezbędny składnik dla kobiet starających się o dziecko i kobiet w ciąży

Niewątpliwie kwas foliowy jest jednym z najważniejszych składników dla przyszłej Mamy. Dlaczego suplementacja kwasem foliowym, a właściwie jego aktywnymi formami (folianami) jest tak istotna? Jaką rolę odgrywa kwas foliowy? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ