35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:ojej beates i nic nie mówisz?
super
bierzesz sztukę czy dwie?
Nic, nie mówię bo trzepie portkami ze strachu.
Wiem tylko tyle, ze o 14.45 mam się stawić w roterdamie
Ps. 2Aasiula, ComeToMeBaby, Magdala, kapturnica, malgos741, Reni, ola_35, moremi, Arwena, efcia, gretka, macduska, caffe, Simba, dorbie, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Dzień dobry
Simba, miewam podobnie i zawsze wtedy gdy mi się gdzieś spieszy...
Kciuki za potrzebujące
A mnie dziś obudził słodki uśmiech i słowo chałwa... uparł się normalnie. Ciekawe jaka będzie następna faza
Stawiam na sezamki.Oczywistosci sie nie spodziewaj. Moze prof. Bralczyk Ci rosnie ?
moremi, ania.g, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
ComeToMeBaby wrote:Hehe, no napisałam, że pewnie padniemy.
O drugiej to w kontekście, że zaczynamy na sali o tej 16stej. Dluuugo. Lepiej niech mają niedosyt niż siedzą takie dwa niedobitki
Małgoś, do której gracie na weselach, co się tak wcześnie zaczynają? Nam ten grajek powiedział, że nie ma co grać do ostatniego klientaże zazwyczaj grają do trzeciej, będziemy musieli określić jakąś godzinę.
ComeToMeBaby, Aasiula, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
beates wrote:No widzisz, nawet nie wiesz co robisz
Ty się do Belgii wybierasz , a nie wiesz ,że już tam jesteśbeates lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
ComeToMeBaby wrote:Uwaga: zauroczycielka. Przygotować stare gacie
Duzo starych gaci...
Dzieci forumowe sa jak foremki. Idealne.
No, nagrabilam? :-X
Slonce zdecydowalo sie nas zdziebko rozpiescic. Tmp chyba nie. Weekend ma byc do bani. A to znowu dlugi.
Beates ja tez trzymam za powodzenie transferu. Bedzie dobrze.moremi, beates, efcia, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
beates wrote:Nic, nie mówię bo trzepie portkami ze strachu.
Wiem tylko tyle, ze o 14.45 mam się stawić w roterdamie
Ps. 2
Beates Ty się nic nie bój, najgorsze masz za sobą . Powiem tak też bym wzięła 2. Nawet jeśli zostaną dwa to i tak uważam , że matki bliźniąt to z szczęściary, bo ja zawsze chciałam je mieć. Może dlatego , że chodzenie w ciaży, przynajmniej dla mnie to nie przyjemność, przepraszam, ale moje złe samopoczucie mi doskwiera. Najlepiej gdyby mi dali już takie rocznebeates, dorbie, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Jak udanie zaczac dzien?
Wstac ok. 6ej, nakarmic dziecko szt. 1, pojsc umyc wlosy, zjesc sniadanie z mezem, ubrac sie w zestaw przygotowany dzien wczesniej - zauwazyc, ze gej ktory sprzedal mi koszule nie zdjal plastiku alarmowego - zmienic koncepcje ubioru by w koncu ubrac sie w zestaw ubran ciazowych (jedynych wyprasowanych). Pedem wyjechac z garazu, by minute pozniej wlec sie za smieciarka (przeciez to idealna pora na zbierania smieci - wtedy gdy kazdy wyjezdza do pracy). Wlec sie przez 10 minut wdychajac zapach brukselskich smieci, a gdy tylko smieciarka zniknie za zakretem, napatoczyc sie na budowe na ktora bezskutecznie probuje wjechac ciezarowka z kontenerem - po prostu stoi w poprzek ulicy. Kiedy po kolejnych 15 minutach znowu pedzisz 30 na godzine na drugim biegu, pojawia sie kurier rowerzysta ktorego za cholere nie da sie wyprzedzic. W koncu trafiasz na zakorkowana obwodnice i tu juz suniesz za stadem palantow czytajacych gazety bardz grzebiacych w telefonach. Wycienczona trafiam do pracy, robie sobie kawe, odpalam komputer. Patrze tepo na filizanke - jest obita ze wszystkich stron. Dlaczego nikt jej kurwa nie wyrzucil???!!!!!!!!!
czekali z decyzja na Ciebie
Simba, stara.krycha lubią tę wiadomość
Zofia8
-
beates wrote:A tak w temacie slubów. Musze zorganizować dla koleżanki wieczór panieński . Co polecacie? Tylko żaden striptizer nie wchodzi w gre
Mi sie podobal ostatni na ktorym bylam. Spotkalysmy sie w spa na pampering, potem mala wodeczka u niej w domu i do klubu. Koszt spa kazda poniosla za siebie. Trzeba bylo to logistycznie zaplanowac. My wplacilysmy druchnie na konto kazda ustalona kwote a ona wszystko zarezerwowala. Plus stolik w klubie.beates, Simba, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.