35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:Nie lubisz budyniu ?
MMM taki zrobiony wlasnorecznie z prawdziwa wanilia , żółtkami i sokiem z malin..EE Renek nie wiesz co dobre
kapturnica, efcia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:u nas towarzystwo zmęczone rozjeżdzało się tak od 3
o 4 zespół się pakował
my warowaliśmy do 6, bo zostało 6 osób
o 6 powiedziałam dość i poszłam spać
a oni siedzieli i jak wstaliśmy to jeszcze siedzieli
Wieczoru panieńskiego nie miałam, bo nie chciałam. Nie lubię takich imprez. Mąż z kumplami z wioski wyskoczyli do Czech na piwo.Simba, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, Magdala, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
A ja wlasnie mialam spotkanie z sobowtorem Moremi
O malo nie zaczelam jej wypytywac o ciazei Ignasia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:01
kapturnica, Aasiula, moremi, ComeToMeBaby, beates, malgos741, Zofia8, efcia, Magdala, gretka, ania.g, caffe, macduska, dorbie, kkisia, Margolcia88, stara.krycha, iwcia77, SolarPolar, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:czekaj czekaj
dałaś 2latce tablet? na urodziny?
koniec świata
Noo co Ty? To domowy tablet, stary. Duże dziecko wzgardziło, bo ma zaawansowany telefon, ja nie uzywam, bo nie mam cierpliwości do takich miniekraników z miniklawiaturkami, no to Małgosia przygarnęła. Ma tam zwierzątka, które trzeba karmić, myć itp, ma grę Farma i ogląda Maszę na Youtubie.
Tablet jest wydzielany i stosowany w sytuacjach konieczności wyższejArwena, Reni, moremi, Zofia8, efcia, Magdala, gretka, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Reni wrote:u nas towarzystwo zmęczone rozjeżdzało się tak od 3
o 4 zespół się pakował
my warowaliśmy do 6, bo zostało 6 osób
o 6 powiedziałam dość i poszłam spać
a oni siedzieli i jak wstaliśmy to jeszcze siedzieli
U nas inaczej bo robimy w restauracji, a nocleg mają 200m dalej, osobno.Reni lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:O maj gad. A co z obsługą lokalu?
U nas inaczej bo robimy w restauracji, a nocleg mają 200m dalej, osobno.ComeToMeBaby, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja wlasnie mialam spotkanie z sobowtorem Moremi
O malo nie zaczelam jej wypytywac o ciazei Ignasia
Reni, kapturnica, Simba, beates, Aasiula, efcia, Magdala, gretka, ania.g, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
obsługa też była jakoś do 4
właścicielka pokazała nam co i jak w kuchni
wydała klucze gościom, którzy chcieli nocować (bo to za wwą było) i tyle, pojechała do domu
zamknęli bramę, żeby auta były bezpieczne
hulaj dusza
ComeToMeBaby wrote:O maj gad. A co z obsługą lokalu?
U nas inaczej bo robimy w restauracji, a nocleg mają 200m dalej, osobno.Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:06
ComeToMeBaby, beates, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mówię Ci, że moje zaczęło sie ok 17 i grali do 4
tylko, że my nie chcieliśmy zespołu
mielismy 2 dj (zajebistych) i jeszcze wziełi babkę do pomocy (konfennsjerkę) super poprowadziła imprezę
to co mi się podobało, że oni nie pili (bo powiedzieli, że są w pracy)
nic mnie tak nie wkurwia jak zespół, który się najebie i jak śpiewa to fałszuje
a jeszcze nie spotkałam na weselu, żeby zespół nie pił
Nasz zespół właśnie nie pił. Też byłam w szoku. grali do końca. No , zostało jeszcze 3 kolegów M , ale oni to już ledwo na oczy widzieli. Więc my im podziękowaliśmy , daliśmy po flaszce i zapakowaliśmy do taksówki. To było przed 7 rano. My dotarliśmy do domu przed 8. Myślę, że to stres, adrenalina tak działa i człowiek potrafi tyle godzin wytrzymaćReni, ComeToMeBaby, Aasiula, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wczoraj mąż wygrzebał jakies disco polo z kampanii Olka i twierdził, ze ja się tam w tle gibam
Gdybym byla facetem to bylabys moim typem babkibeates, Aasiula, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Dorbie trzymam kciuki za dwa serducha
Mega, oby te jajka tam rosły na potęgę
Beates, kiedy masz transfer?
Jak nie powiesz nikomu, to powiem ci na ucho że dzisiaj
Reni, Simba, Magdala, ComeToMeBaby, Aasiula, malgos741, moremi, Arwena, efcia, dorbie, gretka, macduska, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Dzien dobry juz to widze.
Dziendobry i do rzeczy. Po ile te dzemy i czy dzieci to bonus?
Cukierki urodzilas. A idz pani jakie slodkie.
Slicznosci. Nie moge sie napatrzec. Kurka no.
Simba, beates, Aasiula, moremi, Zofia8, efcia, gretka, macduska, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
beates wrote:Jak nie powiesz nikomu, to powiem ci na ucho że dzisiaj
O ktorej?
Booooze pamietam te dwa swiecace punkciki ktore teraz sa Twixiakami. Az zem sie wzruszyla
POWODZENIA!!!!!!!Reni, ComeToMeBaby, Aasiula, beates, malgos741, moremi, Zofia8, efcia, Magdala, macduska, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Wczoraj mąż wygrzebał jakies disco polo z kampanii Olka i twierdził, ze ja się tam w tle gibam
No widzisz, nawet nie wiesz co robisz
Ty się do Belgii wybierasz , a nie wiesz ,że już tam jesteśkapturnica, moremi, Simba, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Magdala wrote:Dziendobry i do rzeczy. Po ile te dzemy i czy dzieci to bonus?
Cukierki urodzilas. A idz pani jakie slodkie.
Slicznosci. Nie moge sie napatrzec. Kurka no.Simba, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość