X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Moim zdaniem oczepiny rozwalają wesele. Godzina albo dłużej durnych zabaw. Straszne.
    A ja to lubilam zawsze No i sama jak mi welon zabierali to mialam wrazenie przejscia na jakis kolejny lebvel XD (bukietem nie rzucalam bo bym zabila )

Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a to zależy
    my mieliśmy tylko 30 min
    zakaz wyciągania na siłę
    zakaz macania się i dziwnych zabaw gdzie facet bieże babę na baran i dupa na wierzchu
    macduska wrote:
    Moim zdaniem oczepiny rozwalają wesele. Godzina albo dłużej durnych zabaw. Straszne.

malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Magdala, efcia, gretka, caffe, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    z drugiej strony jest ryzyko, że jak będzie zimno i nie daj boże spadnie deszcz to jak ekipa zacznie pić o 16 to do oczepin mało kto wytrzyma ;-)

No wiesz, nigdy nie wiadomo jak impreza się potoczy. Kometa ma slub w urzędzie to trochę inaczej W kościele trwa to ok. 45 min, potem dojazd na salę , toast , życzenia to trochę schodzi. Nam ksiądz zaproponowal godzinę 12- że to tak ładnie będzie , dzwony na Anioł Pański grają.
    Na 12 to ja miałam fryzjera zaplanowanego

ComeToMeBaby, moremi, Magdala, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahah ja mojego bukietu bym nie dała za drogi był i za piękny (stał jeszcze 2 tyg! w wazonie)
    ogólnie oczepin nie lubię i nigdy nie biorę udziału
    kapturnica wrote:
    A ja to lubilam zawsze No i sama jak mi welon zabierali to mialam wrazenie przejscia na jakis kolejny lebvel XD (bukietem nie rzucalam bo bym zabila )

ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    a to zależy
    my mieliśmy tylko 30 min
    zakaz wyciągania na siłę
    zakaz macania się i dziwnych zabaw gdzie facet bieże babę na baran i dupa na wierzchu
    to tak jak my prowadzimy, nic na siłę, rzucanie welonem i muszką oraz 2-3 konkursy, jedynie co to rozwalają goście oczepiny butami zabranymi Parze Młodej i trzeba się droczyć kto ile da wódki za buta...

ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w temacie slubów. Musze zorganizować dla koleżanki wieczór panieński . Co polecacie? Tylko żaden striptizer nie wchodzi w gre

iwcia77 lubi tę wiadomość

• moremi Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    iwcia77 wrote:
    masz racje niektore slowa sa tak melodyjne , ze mozna je zaspiewac :) drugim slowem ktore uwielbiam jest FARFALLA=MOTYL :) ale i po francusku jest tez pieknie PAPILON ( NIECH MI SIMBA LUB PASZCZA POPRAWIA PISOWNIE):)
    A po śląsku jak piknie ;-)
    SZMATERLOK :-D

kapturnica, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah ja mojego bukietu bym nie dała za drogi był i za piękny (stał jeszcze 2 tyg! w wazonie)
    ogólnie oczepin nie lubię i nigdy nie biorę udziału
    A ja se tam lubilam potuptac w kółeczku jak młoda rzucala.No i mozna sie bylo nie raz posmiac jak byly fajne konkursy :D
    Mysmy mieli zawodowego wodzireja , gosciu mial gadane i potrafil rozruszac ponad 90osob Do dzis jak ogladam film z wesela i widze wiele osob ktorych juz nie ma jak sie smieja i bawia to łezka sie w oku kreci ...

malgos741, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Reni, jakoś brak doświadczenia w ślubowaniu ;-) no zobaczymy czy się ta para zamieni, nie daję jednak temu dużych szans... Zależy kiedy przyjdą potwierdzać termin - przed drukiem zaproszeń czy już po. Jeśli zostanie nam ślub na 15stą to też damy radę, tam też ogródek jest, pewnie też się ludzie rozpierzchną, bo to też małe wesele, będzie jakieś 50 -60 osób. Nie przewidzimy pogody, ale trudno. Co ma być to będzie i mam nadzieję, że jakoś tam się ekipa rozrusza i za szybko nie padnie. Zawsze możemy wtedy ustalić np., że zabawę kończymy gdzieś o drugiej w nocy hehe będzie dłuższa noc poślubna ;-) padniemy oboje pewnie.
    A, ja też nie lubię tych glupkowatych konkursów, wszystkie z podtekstami erotycznymi wypadają z repertuaru, żenujące to jest.

Reni, malgos741, moremi, efcia, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z reguły toczy się wszędzie tak samo
    szepty obserwowanie kto co i jak, ludzie zbierają się w grupkach
    panowie zaczynają pić
    panie nieśmiało patrzą, która pierwsza zacznie jeść ;-)
    i powoli, powoli się rozkręca
    beates wrote:
    No wiesz, nigdy nie wiadomo jak impreza się potoczy.

ComeToMeBaby, kapturnica, beates, malgos741, Aasiula, moremi, efcia, Magdala, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie od kilku dni męczą nudności. No dziś to już wyjątkowo od śniadania, chyba stres dochodzi.
    dzisiaj wóz albo przewóz...
    Już nie marudzę, będę twarda

ComeToMeBaby, moremi, efcia, Magdala, gretka, macduska, ania.g, kkisia, Magda*, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, Mala79, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    A, ja też nie lubię tych glupkowatych konkursów, wszystkie z podtekstami erotycznymi wypadają z repertuaru, żenujące to jest.
    Takie łerotyczne sa żenujące .U mnie tego nie było .Wodzirej ustalał z nami jaki typ żartów i konkursów wchodzi w gre.Mozna sobie robic jaja ale na poziomie. Chociaz raz byłam na typowo zadupiowioskowym weselichu z taka łemkowska kapela i żartami rodem ze śrewdniowiecz(cepy , słoma i te inne ustrojstwa) i sama sie dziwie ale nie nudziłam sie kompletnie.Za to raz byłam na weselu takim na high level i po kilku godzinach miałam dośc tego zadecia ..Chyba wszystko zalezy od towrzystwa ..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:45

ComeToMeBaby, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Widzę nowe zdjęcie Twixów, jakie kochane słodziaki <3
    I nawet Max się śmieje :-)

Simba, kapturnica, efcia, ania.g, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no co Ty? odpowiedni sprzęt i nie ma problemu
    robię to jedną ręką
    dorbie wrote:
    bo np wyrwanie małego kleszcza to masakra.

moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• kapturnica Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    Ale mnie od kilku dni męczą nudności. No dziś to już wyjątkowo od śniadania, chyba stres dochodzi.
    dzisiaj wóz albo przewóz...
    Już nie marudzę, będę twarda
    A ja Ci powiem ,ze wiem ,ze jest dobrze..I bedziesz miala usmeich od ucha do ucha
    :)

malgos741, Aasiula, moremi, efcia, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poproszę i ja, bo w sierpniu będę siostrze organizować
    beates wrote:
    A tak w temacie slubów. Musze zorganizować dla koleżanki wieczór panieński . Co polecacie? Tylko żaden striptizer nie wchodzi w gre

malgos741, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beates, poszukaj w google, mnóstwo pomysłów. Ja nie wiem co będzie na moim, bo koleżanka mi organizuje, nie pomogę.

iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    OO teraz i ja zatrybiłam ,że sa nowe zdjecia twixow.Kurde Maksik(moj faworyt :P ) ma budyn od ucha do ucha i kawal chłopa z niego :)

dorbie, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorbie, będzie dobrze
    Kciukam

dorbie, kkisia lubią tę wiadomość

c5e015d88e.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i co powiesz gościom o 2, ze kończycie?
    zawsze się trafi kilka nie do zajechania osób, które siedzą do 5,6 ;-)
    o nocy poślubnej zapomnij hahaha to ostatnia rzecz, o której się myśli ;-)
    ComeToMeBaby wrote:
    Zawsze możemy wtedy ustalić np., że zabawę kończymy gdzieś o drugiej w nocy hehe będzie dłuższa noc poślubna ;-) padniemy oboje pewnie.

kapturnica, beates, moremi, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9441 9442 9443 9444 9445 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ