35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macduska wrote:Moim zdaniem oczepiny rozwalają wesele. Godzina albo dłużej durnych zabaw. Straszne.
(bukietem nie rzucalam bo bym zabila )
Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
a to zależy
my mieliśmy tylko 30 min
zakaz wyciągania na siłę
zakaz macania się i dziwnych zabaw gdzie facet bieże babę na baran i dupa na wierzchu
macduska wrote:Moim zdaniem oczepiny rozwalają wesele. Godzina albo dłużej durnych zabaw. Straszne.malgos741, kapturnica, ComeToMeBaby, Aasiula, moremi, Magdala, efcia, gretka, caffe, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:z drugiej strony jest ryzyko, że jak będzie zimno i nie daj boże spadnie deszcz to jak ekipa zacznie pić o 16 to do oczepin mało kto wytrzyma
No wiesz, nigdy nie wiadomo jak impreza się potoczy. Kometa ma slub w urzędzie to trochę inaczej W kościele trwa to ok. 45 min, potem dojazd na salę , toast , życzenia to trochę schodzi. Nam ksiądz zaproponowal godzinę 12- że to tak ładnie będzie , dzwony na Anioł Pański grają.
Na 12 to ja miałam fryzjera zaplanowanegoComeToMeBaby, moremi, Magdala, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
hahah ja mojego bukietu bym nie dała za drogi był i za piękny (stał jeszcze 2 tyg! w wazonie)
ogólnie oczepin nie lubię i nigdy nie biorę udziału
kapturnica wrote:A ja to lubilam zawsze No i sama jak mi welon zabierali to mialam wrazenie przejscia na jakis kolejny lebvel(bukietem nie rzucalam bo bym zabila )
ComeToMeBaby, moremi, macduska, kkisia, Mega lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a to zależy
my mieliśmy tylko 30 min
zakaz wyciągania na siłę
zakaz macania się i dziwnych zabaw gdzie facet bieże babę na baran i dupa na wierzchuComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
iwcia77 wrote:masz racje niektore slowa sa tak melodyjne , ze mozna je zaspiewac
drugim slowem ktore uwielbiam jest FARFALLA=MOTYL
ale i po francusku jest tez pieknie PAPILON ( NIECH MI SIMBA LUB PASZCZA POPRAWIA PISOWNIE)
SZMATERLOKkapturnica, Simba, ComeToMeBaby, Aasiula, Zofia8, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:hahah ja mojego bukietu bym nie dała za drogi był i za piękny (stał jeszcze 2 tyg! w wazonie)
ogólnie oczepin nie lubię i nigdy nie biorę udziału
Mysmy mieli zawodowego wodzireja , gosciu mial gadane i potrafil rozruszac ponad 90osob Do dzis jak ogladam film z wesela i widze wiele osob ktorych juz nie ma jak sie smieja i bawia to łezka sie w oku kreci ...malgos741, Aasiula, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
No właśnie Reni, jakoś brak doświadczenia w ślubowaniu
no zobaczymy czy się ta para zamieni, nie daję jednak temu dużych szans... Zależy kiedy przyjdą potwierdzać termin - przed drukiem zaproszeń czy już po. Jeśli zostanie nam ślub na 15stą to też damy radę, tam też ogródek jest, pewnie też się ludzie rozpierzchną, bo to też małe wesele, będzie jakieś 50 -60 osób. Nie przewidzimy pogody, ale trudno. Co ma być to będzie i mam nadzieję, że jakoś tam się ekipa rozrusza i za szybko nie padnie. Zawsze możemy wtedy ustalić np., że zabawę kończymy gdzieś o drugiej w nocy hehe będzie dłuższa noc poślubna
padniemy oboje pewnie.
A, ja też nie lubię tych glupkowatych konkursów, wszystkie z podtekstami erotycznymi wypadają z repertuaru, żenujące to jest.Reni, malgos741, moremi, efcia, gretka, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
z reguły toczy się wszędzie tak samo
szepty obserwowanie kto co i jak, ludzie zbierają się w grupkach
panowie zaczynają pić
panie nieśmiało patrzą, która pierwsza zacznie jeść
i powoli, powoli się rozkręca
beates wrote:No wiesz, nigdy nie wiadomo jak impreza się potoczy.ComeToMeBaby, kapturnica, beates, malgos741, Aasiula, moremi, efcia, Magdala, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAle mnie od kilku dni męczą nudności. No dziś to już wyjątkowo od śniadania, chyba stres dochodzi.
dzisiaj wóz albo przewóz...
Już nie marudzę, będę twardaComeToMeBaby, moremi, efcia, Magdala, gretka, macduska, ania.g, kkisia, Magda*, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, Mala79, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:A, ja też nie lubię tych glupkowatych konkursów, wszystkie z podtekstami erotycznymi wypadają z repertuaru, żenujące to jest.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:45
ComeToMeBaby, moremi, caffe, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
ania.g wrote:Widzę nowe zdjęcie Twixów, jakie kochane słodziaki
Simba, kapturnica, efcia, ania.g, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
dorbie wrote:Ale mnie od kilku dni męczą nudności. No dziś to już wyjątkowo od śniadania, chyba stres dochodzi.
dzisiaj wóz albo przewóz...
Już nie marudzę, będę twarda
malgos741, Aasiula, moremi, efcia, kkisia, dorbie lubią tę wiadomość
-
poproszę i ja, bo w sierpniu będę siostrze organizowaćbeates wrote:A tak w temacie slubów. Musze zorganizować dla koleżanki wieczór panieński . Co polecacie? Tylko żaden striptizer nie wchodzi w gre
malgos741, Aasiula, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
i co powiesz gościom o 2, ze kończycie?
zawsze się trafi kilka nie do zajechania osób, które siedzą do 5,6
o nocy poślubnej zapomnij hahaha to ostatnia rzecz, o której się myśli
ComeToMeBaby wrote:Zawsze możemy wtedy ustalić np., że zabawę kończymy gdzieś o drugiej w nocy hehe będzie dłuższa noc poślubnapadniemy oboje pewnie.
kapturnica, beates, moremi, ComeToMeBaby, efcia, macduska, caffe, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość