X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry !
    Dla urodzinówek spóźnione : Wszystkiego Naj !
    Za potrzebujące : trzymam kciuki !
    Dla wszystkich : Miłego dnia !

Aasiula, Magdala, efcia, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkikisia a kiedy startujesz z zastrzykami ?

kkisia lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 08:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Dorbie, czyli to ty się dziś grzebałaś? :-)
    Powodzenia na polskim.
    Jak zwykle ja ;-)

ComeToMeBaby lubi tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 08:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Krakonka, a ty odsypiasz nockę przy bezie czy już pieczesz chleb? :-)

Już upiekłam :)

macduska, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ComeToMeBaby wrote:
    Ok, nie wiem jaka igła, ale ja też robiłam cienką. No bez jaj, trzeba przecież wykonać ruch i z pewną siłą wbić tą igłę, sama nie wejdzie ;-) może to drastycznie zabrzmiało, ale nie miałam na myśli wielkiej strzykawy jak z kreskówek dla dzieci ;-)
    w ludzka skóre i to młodą, to jak w masełko, za to kotu zastrzyk zrobić to trzeba sie dopiero przebić przez skóóóóórrrrę. Na psie jeszcze nie testowałam, ale chyba jeszcze gorzej, bo np wyrwanie małego kleszcza to masakra.

ComeToMeBaby, moremi, kkisia lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widzę nowe zdjęcie Twixów, jakie kochane słodziaki <3

Simba, moremi, efcia, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Widzę nowe zdjęcie Twixów, jakie kochane słodziaki <3
    Fajoskie :-)

Simba, efcia, Mega lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i miał rację!
    ja miałam ślub na 16
    na sali byliśmy już ok 17:30 i to było za wcześnie
    poza tym w okół mojej sali był przepiękny teren, ogród, mnóstwo zieleni, choinek, chuśtawka i towarzystwo mi sie po prostu rozlazło
    impreza na dobre zaczęła się jak się porządnie ściemniło, ale nie narzekam
    bo jak zaczęłabym imprezować od razu to do północy ledwo bym dociągnęła a tak miałam siły na całą noc :-) - przypominam, że byłam po kontuzji kolana, więc dla mnie tańce były udręką
    szkoda, że nie wzięliście 17:30

bry
    ComeToMeBaby wrote:
    Zastanawiam się, bo zasugerował, że latem godzina 15sta w urzędzie oznacza, że na sali około 16stej, że to wcześnie, długo jasno, że się ludzie słabo bawią, nie ma klimatu jeszcze, tym bardziej, że to nieduże wesele.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:07

ania.g, ComeToMeBaby, Arwena, Aasiula, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Mega, Sabina lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Doczytuje Was, patrzę na te wakacyjne suwaki , patrzę za okno : jest pięknie , słonecznie . Baaaardzo mi się już tęskni za urlopem, za wylegiwaniem się na piasku i kąpielach w morzu.
    Jednak plany wakacyjne my musimy chyba odłożyć na przyszły rok - inne priorytety . A Wy jakie macie plany ?

Simba, moremi, Magdala, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, megan8, Sabina lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kometa
    ja ze względu na kolano musiałam mieć coś wolnego, żeby dreptać ;-) więc mieliśmy mojego ukochanego Ramazzottiego "Ti sposero perche"
    w wolnym tłumaczeniu
    Eros Ramazzotti - Ożenię się z tobą, bo

Ożenię się z tobą, bo mnie rozumiesz, a nikt inny nie potrafi tego tak, jak ty
    ożenię się z tobą, bo masz charakter, kiedy mówisz o wspólnym życiu
    I pociąga mnie, że aż strach, biel i czerń twej opalenizny
    ożenię się z tobą, bo lubisz się śmiać i jesteś na wpół szalona jak ja
    mamy ze sobą wiele wspólnego
    ożenię się z tobą, bo wiem na przykład, że lubisz piłkę nożną
    ożenię się z tobą, bo nigdy nie pytasz o dzień, kiedy zostaniesz moją żoną
    i.. i... bo ja już wiem, że po sprzeczce ty i ja nie będziemy mieć złości w sercach dłużej niż przez minutę
    ożenię się z tobą, bo kochasz podróżować i przebywać wśród ludzi, kiedy chcesz
    i jesteś towarzyska, widać to od razu
    mój pies już cię polubił
    jestem przekonany na 100%, że postąpię słusznie
    ożenię się z tobą, bo jesteś nieco uparta, tak, ale to co się liczy, to uczciwość
    ożenię się z tobą, bo wydajesz się być stworzona dla takiego jak jak
    i.. i... nie odmawiasz mi jak proszę, byś mi zaufała i dała trochę wolności
    właśnie dlatego chciałbym ożenić się z tobą szybko... szybko...
    ożenię się z tobą, możesz się o to założyć, pewnego dnia kiedy cię znajdę!!!"

eh.. wzruszyłam się
    ComeToMeBaby wrote:
    Myślę nad tym jeszcze, nasza piosenka, taka wiesz,NASZA, wydaje mi się średnio odpowiednia pod względem tempa do pierwszego tańca, ale może jestem w błędzie. Jeszcze myślę. Tym bardziej, że w tej mojej długiej sukni na małym kole za bardzo nóg do góry nie będę zarzucac hehe. No i chcę jeden cały kawałek, nie mix różnych, zlepionych w jedno jak to widzę w necie modne. Chcemy się pobujac po swojemu, coś tam może potrenujemy sami, ale nie chcemy liczyć pod nosem kroków i się stresować. Strasznie to wygląda.
    A co polecasz? :-)

beates, ComeToMeBaby, moremi, Aasiula, Magdala, efcia, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Bozia3, paszczakin, Mega lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien bry !! W nocy pierdyliard grzmotów i piorunow wiec spanie z głowy .Jestem padnieta , nic mi sie nie kce i ogolnie mam wyjebane dzis na wszystko.Nawet mlody zostal w domu , uskuteczniamy wagary :)

malgos741, dorbie, Simba, Aasiula, Magdala, efcia, kkisia lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i miał rację!
    ja miałam ślub na 16
    na sali byliśmy już ok 17:30 i to było za wcześnie
    poza tym w okół mojej sali był przepiękny teren, ogród, mnóstwo zieleni, choinek, chuśtawka i towarzystwo mi sie po prostu rozlazło
    impreza na dobre zaczęła się jak się porządnie ściemniło, ale nie narzekam
    bo jak zaczęłabym imprezować od razu to do północy ledwo bym dociągnęła a tak miałam siły na całą noc :-) - przypominam, że byłam po kontuzji kolana, więc dla mnie tańce były udręką
    szkoda, że nie wzięliście 17:30

bry

To różnie bywa . My też mieliśmy o 16. Był upalny lipcowy dzień , więc wszyscy siedzieli w przyjemnej , klimatyzowanej sali. Goście bawili się do samego rana. Ale może to dla tego , że nie zapraszaliśmy "rodziny " z która nie mamy żadnego kontaktu. Nie było żadnej ciotki , czy wujka których znamy tylko z imienia. Wesele nie było duże (60 osób),ale większość stanowili nasi znajomi

malgos741, ComeToMeBaby, Arwena, moremi, Aasiula, Magdala, gretka, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Dzien bry !! W nocy pierdyliard grzmotów i piorunow wiec spanie z głowy .Jestem padnieta , nic mi sie nie kce i ogolnie mam wyjebane dzis na wszystko.Nawet mlody zostal w domu , uskuteczniamy wagary :)
    u nas też burza w nocy ;) spałam jak dzieciak ;)

efcia lubi tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Doczytuje Was, patrzę na te wakacyjne suwaki , patrzę za okno : jest pięknie , słonecznie . Baaaardzo mi się już tęskni za urlopem, za wylegiwaniem się na piasku i kąpielach w morzu.
    Jednak plany wakacyjne my musimy chyba odłożyć na przyszły rok - inne priorytety . A Wy jakie macie plany ?
    Nasze żadne. Brak kasy w tym roku. Może uda się wysłać młodszą z ciocią nad morze a starszą z babcią. My z małym zostaniemy i będziemy się cieszyć spokojem :)

beates, Simba, moremi, efcia, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    u nas było bardzo ciepło ale nie gorąco
    ludzie z sali uciekali, bo od klimy było za chłodno :-)

z mojej strony też zaprosiłam tylko chrzestnych i ich dzieci (dorosłe) a resztę znajomych i nie żałuję
    skoro resztę rodziny spotykam tylko na pogrzebach albo i też nie
    beates wrote:
    To różnie bywa . My też mieliśmy o 16. Był upalny lipcowy dzień , więc wszyscy siedzieli w przyjemnej , klimatyzowanej sali. Goście bawili się do samego rana. Ale może to dla tego , że nie zapraszaliśmy "rodziny " z która nie mamy żadnego kontaktu. Nie było żadnej ciotki , czy wujka których znamy tylko z imienia. Wesele nie było duże (60 osób),ale większość stanowili nasi znajomi

ComeToMeBaby, Simba, Arwena, moremi, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć.
    U nas:
    Deszcz.
    Zimno.
    Beza gotowa.
    Chleb upieczony.
    Małgosia oprezentowana - i tak bawi się tabletem.
    Małgosia z nastroju deszczowym.
    Syn się spóźnił do szkoły.
    Kawę wypiłam.
    Temperaturę zmierzyłam o sensownej porze.
    Niedlugo wychodzimy świętować urodziny.
    Mam 6 spraw do załatwienia dyskretnie (no bo nie wypada otwarcie podczas urodzin).
    Pada.
    Ciągle myślę, jak wykonać dwa zlecenia na jeden termin, za krótki nawet na jedno.
    Stres boli :/
    Fajnie, że moja córa ma już dwa lata, jest śliczna, mądra, sprawna i kochana :)

macduska, ComeToMeBaby, Simba, Arwena, Margolcia88, Aasiula, moremi, Magdala, efcia, gretka, ania.g, kkisia, iwcia77, Bozia3, Sabina lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    z drugiej strony jest ryzyko, że jak będzie zimno i nie daj boże spadnie deszcz to jak ekipa zacznie pić o 16 to do oczepin mało kto wytrzyma ;-)
    beates wrote:

macduska, ComeToMeBaby, moremi, efcia, caffe, kkisia, iwcia77, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekaj czekaj
    dałaś 2latce tablet? na urodziny?
    koniec świata
    Krakonka wrote:
    Małgosia oprezentowana - i tak bawi się tabletem.
    )

moremi, Krakonka, efcia, kkisia, stara.krycha, Mega lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dorbie wrote:
    w ludzka skóre i to młodą, to jak w masełko, za to kotu zastrzyk zrobić to trzeba sie dopiero przebić przez skóóóóórrrrę. Na psie jeszcze nie testowałam, ale chyba jeszcze gorzej, bo np wyrwanie małego kleszcza to masakra.
    Ja dziabałam w niemłodą ;-)

dorbie, Krakonka, kkisia lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    z drugiej strony jest ryzyko, że jak będzie zimno i nie daj boże spadnie deszcz to jak ekipa zacznie pić o 16 to do oczepin mało kto wytrzyma ;-)

Moim zdaniem oczepiny rozwalają wesele. Godzina albo dłużej durnych zabaw. Straszne.

ComeToMeBaby, Simba, moremi, Magdala, efcia, gretka, caffe, kkisia lubią tę wiadomość

‹‹ 9440 9441 9442 9443 9444 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ