35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:poproszę i ja, bo w sierpniu będę siostrze organizować
moremi, beates, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:i co powiesz gościom o 2, ze kończycie?
zawsze się trafi kilka nie do zajechania osób, które siedzą do 5,6
o nocy poślubnej zapomnij hahaha to ostatnia rzecz, o której się myśliAle taki szybki numerek po oczepinach zesmy zaliczyli, zeby nie bylo
A wesele u nas trwalo do 6tej Siedziały niedo(pi)bitki jak juz sie zespol zbieral i co ?I tzra bylo uszanowac ,ze nie maja dosc..A o 19 byla powtorka bo poprawiny.Mielismy wlasna kuchare to żarcia bylo po kokardkeArwena, moremi, beates, Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, caffe, macduska, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
gdzie Ty budyń widzisz?kapturnica wrote:OO teraz i ja zatrybiłam ,że sa nowe zdjecia twixow.Kurde Maksik(moj faworyt
) ma budyn od ucha do ucha i kawal chłopa z niego
moremi lubi tę wiadomość
-
ComeToMeBaby wrote:Beates, poszukaj w google, mnóstwo pomysłów. Ja nie wiem co będzie na moim, bo koleżanka mi organizuje, nie pomogę.
Dużo jest pomysłów w necie , ale wydaje mi się to już takie oklepane. Oczywiście planuje jakieś zadania dla młodej ale Chciałabym zaskoczyć ją na maksamoremi, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:OO teraz i ja zatrybiłam ,że sa nowe zdjecia twixow.Kurde Maksik(moj faworyt
) ma budyn od ucha do ucha i kawal chłopa z niego
Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
o nocy poślubnej zapomnij hahaha to ostatnia rzecz, o której się myśli
Dokładnie ! Noc poślubną zróbcie sobie przed ślubemComeToMeBaby, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
u nas towarzystwo zmęczone rozjeżdzało się tak od 3
o 4 zespół się pakował
my warowaliśmy do 6, bo zostało 6 osób
o 6 powiedziałam dość i poszłam spać
a oni siedzieli i jak wstaliśmy to jeszcze siedzieli
kapturnica wrote:No mysmy mieli swoja noc poslubna w srode dopiero jak sie cale towarzystwo rozjechalo i chata byla wolnaAle taki szybki numerek po oczepinach zesmy zaliczyli, zeby nie bylo
A wesele u nas trwalo do 6tej Siedziały niedo(pi)bitki jak juz sie zespol zbieral i co ?I tzra bylo uszanowac ,ze nie maja dosc..A o 19 byla powtorka bo poprawiny.Mielismy wlasna kuchare to żarcia bylo po kokardkebeates, kapturnica, Arwena, ComeToMeBaby, gretka, kkisia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
o nocy poślubnej zapomnij hahaha to ostatnia rzecz, o której się myśli
O drugiej to w kontekście, że zaczynamy na sali o tej 16stej. Dluuugo. Lepiej niech mają niedosyt niż siedzą takie dwa niedobitki
Małgoś, do której gracie na weselach, co się tak wcześnie zaczynają? Nam ten grajek powiedział, że nie ma co grać do ostatniego klientaże zazwyczaj grają do trzeciej, będziemy musieli określić jakąś godzinę.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
błeeeeee w życiu budyniu do ust nie wezmę fuj i na pewno nie skojarzy mi się z niczym pozytywnym
błeeeekapturnica wrote:budyn czyli usmiechU mnie na wiosce sie na taka rozdziawe mowi ,ze ma budyn na buzi
moremi lubi tę wiadomość
-
Reni wrote:u nas towarzystwo zmęczone rozjeżdzało się tak od 3
o 4 zespół się pakował
my warowaliśmy do 6, bo zostało 6 osób
o 6 powiedziałam dość i poszłam spać
a oni siedzieli i jak wstaliśmy to jeszcze siedzieliMysmy odcholowali do domow i pokoi ale oczywiscie z flaszka pod pacha , inaczej by nie poszli(niestety niektorzy nei znaja umiaru ) Ale za to na poprawinach sami żesmy sie wreszcie napili i bawili bo na weselu zadne prawie nie piło.Glupio by bylo jakby mlody juz mloda zaliczyli zgona
Reni, Aasiula, ComeToMeBaby, kkisia lubią tę wiadomość
-
mówię Ci, że moje zaczęło sie ok 17 i grali do 4
tylko, że my nie chcieliśmy zespołu
mielismy 2 dj (zajebistych) i jeszcze wziełi babkę do pomocy (konfennsjerkę) super poprowadziła imprezę
to co mi się podobało, że oni nie pili (bo powiedzieli, że są w pracy)
nic mnie tak nie wkurwia jak zespół, który się najebie i jak śpiewa to fałszuje
a jeszcze nie spotkałam na weselu, żeby zespół nie pił
ComeToMeBaby wrote:Hehe, no napisałam, że pewnie padniemy.
O drugiej to w kontekście, że zaczynamy na sali o tej 16stej. Dluuugo. Lepiej niech mają niedosyt niż siedzą takie dwa niedobitki
Małgoś, do której gracie na weselach, co się tak wcześnie zaczynają? Nam ten grajek powiedział, że nie ma co grać do ostatniego klientaże zazwyczaj grają do trzeciej, będziemy musieli określić jakąś godzinę.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 09:58
ComeToMeBaby, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Dorbie trzymam kciuki za dwa serducha
Mega, oby te jajka tam rosły na potęgę
Beates, kiedy masz transfer?
Aasiula, ComeToMeBaby, malgos741, efcia, dorbie, macduska, kkisia, Mala79, Mega, Sabina lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Reni wrote:błeeeeee w życiu budyniu do ust nie wezmę fuj i na pewno nie skojarzy mi się z niczym pozytywnym
błeeeeMMM taki zrobiony wlasnorecznie z prawdziwa wanilia , żółtkami i sokiem z malin..EE Renek nie wiesz co dobre
Aasiula, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:No mysmy mieli swoja noc poslubna w srode dopiero jak sie cale towarzystwo rozjechalo i chata byla wolna
Ale taki szybki numerek po oczepinach zesmy zaliczyli, zeby nie bylo
A wesele u nas trwalo do 6tej Siedziały niedo(pi)bitki jak juz sie zespol zbieral i co ?I tzra bylo uszanowac ,ze nie maja dosc..A o 19 byla powtorka bo poprawiny.Mielismy wlasna kuchare to żarcia bylo po kokardke -
fuj i jeszcze z wanilią
no nie przy jedzeniu!
wiem co dobre i na pewno budyń do tych rzeczy nie należy
kapturnica wrote:Nie lubisz budyniu ?MMM taki zrobiony wlasnorecznie z prawdziwa wanilia , żółtkami i sokiem z malin..EE Renek nie wiesz co dobre
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:00
Mega lubi tę wiadomość