X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twixy do wszamania. Ale z Maxa majtek rosnie :-)

Bisca <3 <3 <3

Dorbie, Beates and Mega kciuki zacisniete :-)

beates, dorbie, kkisia, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Szmaterlok :-D Ju mejd maj dej.
    Musze swojego popytac. Wiesz ze mam faceta tez stamtad??!
    To zapytaj go jeszcze o gynsi pympek :-D to stokrotka ;-)

kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Szmaterlok :-D Ju mejd maj dej.
    Musze swojego popytac. Wiesz ze mam faceta tez stamtad??!

Ja tez po czesci, bo Ojciec i Jego familia ze Slaska :-)

Magdala lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam co się da z potrzebujące dzisiaj <3

beates, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nic, nie mówię bo trzepie portkami ze strachu.
    Wiem tylko tyle, ze o 14.45 mam się stawić w roterdamie

Ps. 2

trzymam kciuki <3
    2 czyli kolejne forumowe twixy :-)

beates, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie lubisz budyniu ? o.O MMM taki zrobiony wlasnorecznie z prawdziwa wanilia , żółtkami i sokiem z malin..EE Renek nie wiesz co dobre :P
    O, to by mi dobrze zrobiło... Chyba cos sobie na kształ budyniu kupie w sklepie ;-)

kapturnica, Arwena, Aasiula, moremi, efcia, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja też się spotykam jutro z Kkisią i Gretką ,niestety na 14 do pracy ale może mnie odprowadzą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:48

ComeToMeBaby, Magdala, gretka, beates, caffe, Aasiula, kkisia, moremi, iwcia77, megan8, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Na Śląsku to w ogóle ślubu są wcześnie, najcześciej 11, 12 :) ja miałam o 13:30 a ze ślub w TG a wesele w Kędzierzynie to goście ok 16 zaczęli obiad i widac byli głodni :) wyszliśmy ok 4 z sali :) do dzis pamietam jak tylko weszłam do domu, to od razu zrzuciłam buty i kiecke ;) na ramionach miałam krwiaki podskórne od ramiaczek sukni, bo cholera ciężka była jak diabli ;) ech, kiedy to było :)
    Dorbie <3

kapturnica, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, macduska, dorbie, kkisia, iwcia77, Arwena, Sabina lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam leciutka i chwała bo 19sierpnia 2000roku był taki upał ,że ciasta z kremem na talerzykach sie topiły (niestety klima w tamtych prechistorycznych czasach była jeszcze rzadkością ) Ratowalismy sie wiatrakami. A to co szło najlepiej to napoje .2razy żesmy dokupowali do rana .Na szczescie sklep , w którym wtedy pracowałam miałam pod nosem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:51

Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, moremi, kkisia, iwcia77, Sabina lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Beates Ty się nic nie bój, najgorsze masz za sobą . Powiem tak też bym wzięła 2. Nawet jeśli zostaną dwa to i tak uważam , że matki bliźniąt to z szczęściary, bo ja zawsze chciałam je mieć. Może dlatego , że chodzenie w ciaży, przynajmniej dla mnie to nie przyjemność, przepraszam, ale moje złe samopoczucie mi doskwiera. Najlepiej gdyby mi dali już takie roczne :-)

Mój M zawsze chciał mieć bliźniaki. A ja sobie myślę, ze 2 trochę zwiększą nasze szanse

Aasiula, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Simba, kkisia, stara.krycha, iwcia77, Zofia8, Sabina lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mialam leciutka i chwała bo 19sierpnia 2000roku był taki upał ,że ciasta z kremem na talerzykach sie topiły (niestety klima w tamtych prechistorycznych czasach była jeszcze rzadkością ) Ratowalismy sie wiatrakami. A to co szło najlepiej to napoje .2razy żesmy dokupowali do rana .Na szczescie sklep , w którym wtedy pracowałam miałam pod nosem ;)
    My tez w 2000 bralismy slub :) i kieckie mialam nooo w miare lekka

kapturnica, efcia, beates, ComeToMeBaby, kkisia, iwcia77, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To zapytaj go jeszcze o gynsi pympek :-D to stokrotka ;-)

Toz to idealne do seksu jest! Ze tez nigdy nie prosilam zeby mi po swojemu szeptal podczas...zysta erotyka. ;-)

kapturnica, Aasiula, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    My tez w 2000 bralismy slub :) i kieckie mialam nooo w miare lekka
    To bedziemy miec po 15latekw tym roku .Ciekawe jaka to rocznica jest ...

Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, beates, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć

Na Śląsku to w ogóle ślubu są wcześnie, najcześciej 11, 12 :) ja miałam o 13:30 a ze ślub w TG a wesele w Kędzierzynie to goście ok 16 zaczęli obiad i widac byli głodni :) wyszliśmy ok 4 z sali :) do dzis pamietam jak tylko weszłam do domu, to od razu zrzuciłam buty i kiecke ;) na ramionach miałam krwiaki podskórne od ramiaczek sukni, bo cholera ciężka była jak diabli ;) ech, kiedy to było :)
    Dorbie <3
    eee tam są o różnych godzinach ,ale faktem jest ze najpóźniej 15 no może 16 h

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja kiecy nie przemyślałam, pojechałam kupić materiał i zakochałam sie w pięknej koronce, a ze bogato zdobiona to koralikami to swoje ważyła.
    Ślub miałam w październiku, pogoda była wtedy przepiękna :) ciepło jak latem. Pierwotnie chciałam termin na tydz wczesniej ale nie było wolnej sali. I dobrze sie stało bo okazało sie ze 4.10 to była wichura i deszcz :)

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, kkisia, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To bedziemy miec po 15latekw tym roku .Ciekawe jaka to rocznica jest ...
    kryształowa lub szklana :)

kapturnica, dorbie lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No ja kiecy nie przemyślałam, pojechałam kupić materiał i zakochałam sie w pięknej koronce, a ze bogato zdobiona to koralikami to swoje ważyła.
    Ślub miałam w październiku, pogoda była wtedy przepiękna :) ciepło jak latem. Pierwotnie chciałam termin na tydz wczesniej ale nie było wolnej sali. I dobrze sie stało bo okazało sie ze 4.10 to była wichura i deszcz :)
    ty tez pazdziernik ja tez 14 :) i tez był upał :)

kapturnica, macduska, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Mój M zawsze chciał mieć bliźniaki. A ja sobie myślę, ze 2 trochę zwiększą nasze szanse

A tymbardziej Beates wiek już też robi swoje. Wiem , że zdarzają się też grzeczne dzieci takie jak Paszczakowy Adaś, którego jej bardzo zazdroszczę , ale niestety trzeba się przygotować na ostrą jazdę, noce nieprzespane i inne rzeczy i weź tu wtedy rób drugie jak ledwo załapałaś oddechu trochę a lata lecą....

beates, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    OO teraz i ja zatrybiłam ,że sa nowe zdjecia twixow.Kurde Maksik(moj faworyt :P ) ma budyn od ucha do ucha i kawal chłopa z niego :)

A mój to Leon. Ma takie rozmarzone spojrzenie. :-)

efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, kkisia, moremi, iwcia77, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A mój to Leon. Ma takie rozmarzone spojrzenie. :-)
    gdzie wy widzicie twixy Simbowe ,??
    nie widze nigdzie fotki :(
    edit : juz widze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:06

kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9445 9446 9447 9448 9449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ