Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Twixy do wszamania. Ale z Maxa majtek rosnie :-)

Bisca <3 <3 <3

Dorbie, Beates and Mega kciuki zacisniete :-)

beates, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Mega lubią tę wiadomość

Zofia8
  • moremi Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Szmaterlok :-D Ju mejd maj dej.
    Musze swojego popytac. Wiesz ze mam faceta tez stamtad??!
    To zapytaj go jeszcze o gynsi pympek :-D to stokrotka ;-)

kapturnica, Magdala, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

-Jack, jestem w ciąży!
    -Nie przypominam sobie, żebyśmy...
    -Byłeś pijany!
    -Aż tak - nigdy!
  • Zofia8 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdala wrote:
    Szmaterlok :-D Ju mejd maj dej.
    Musze swojego popytac. Wiesz ze mam faceta tez stamtad??!

Ja tez po czesci, bo Ojciec i Jego familia ze Slaska :-)

Magdala lubi tę wiadomość

Zofia8
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymam co się da z potrzebujące dzisiaj <3

beates, ComeToMeBaby, Mega lubią tę wiadomość

• efcia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Nic, nie mówię bo trzepie portkami ze strachu.
    Wiem tylko tyle, ze o 14.45 mam się stawić w roterdamie

Ps. 2

trzymam kciuki <3
    2 czyli kolejne forumowe twixy :-)

beates, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Nie lubisz budyniu ? o.O MMM taki zrobiony wlasnorecznie z prawdziwa wanilia , żółtkami i sokiem z malin..EE Renek nie wiesz co dobre :P
    O, to by mi dobrze zrobiło... Chyba cos sobie na kształ budyniu kupie w sklepie ;-)

kapturnica, nick nieaktualny, Aasiula, moremi, efcia, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja też się spotykam jutro z Kkisią i Gretką ,niestety na 14 do pracy ale może mnie odprowadzą :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:48

ComeToMeBaby, Magdala, gretka, beates, caffe, Aasiula, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, megan8, malgos741, Mega lubią tę wiadomość

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć

Na Śląsku to w ogóle ślubu są wcześnie, najcześciej 11, 12 :) ja miałam o 13:30 a ze ślub w TG a wesele w Kędzierzynie to goście ok 16 zaczęli obiad i widac byli głodni :) wyszliśmy ok 4 z sali :) do dzis pamietam jak tylko weszłam do domu, to od razu zrzuciłam buty i kiecke ;) na ramionach miałam krwiaki podskórne od ramiaczek sukni, bo cholera ciężka była jak diabli ;) ech, kiedy to było :)
    Dorbie <3

kapturnica, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, Magdala, moremi, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam leciutka i chwała bo 19sierpnia 2000roku był taki upał ,że ciasta z kremem na talerzykach sie topiły (niestety klima w tamtych prechistorycznych czasach była jeszcze rzadkością ) Ratowalismy sie wiatrakami. A to co szło najlepiej to napoje .2razy żesmy dokupowali do rana .Na szczescie sklep , w którym wtedy pracowałam miałam pod nosem ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 10:51

Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, moremi, nick nieaktualny, iwcia77, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • beates Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ola_35 wrote:
    Beates Ty się nic nie bój, najgorsze masz za sobą . Powiem tak też bym wzięła 2. Nawet jeśli zostaną dwa to i tak uważam , że matki bliźniąt to z szczęściary, bo ja zawsze chciałam je mieć. Może dlatego , że chodzenie w ciaży, przynajmniej dla mnie to nie przyjemność, przepraszam, ale moje złe samopoczucie mi doskwiera. Najlepiej gdyby mi dali już takie roczne :-)

Mój M zawsze chciał mieć bliźniaki. A ja sobie myślę, ze 2 trochę zwiększą nasze szanse

Aasiula, efcia, moremi, ComeToMeBaby, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, iwcia77, Zofia8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    Ja mialam leciutka i chwała bo 19sierpnia 2000roku był taki upał ,że ciasta z kremem na talerzykach sie topiły (niestety klima w tamtych prechistorycznych czasach była jeszcze rzadkością ) Ratowalismy sie wiatrakami. A to co szło najlepiej to napoje .2razy żesmy dokupowali do rana .Na szczescie sklep , w którym wtedy pracowałam miałam pod nosem ;)
    My tez w 2000 bralismy slub :) i kieckie mialam nooo w miare lekka

kapturnica, efcia, beates, ComeToMeBaby, nick nieaktualny, iwcia77, Zofia8, malgos741 lubią tę wiadomość

• Magdala Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moremi wrote:
    To zapytaj go jeszcze o gynsi pympek :-D to stokrotka ;-)

Toz to idealne do seksu jest! Ze tez nigdy nie prosilam zeby mi po swojemu szeptal podczas...zysta erotyka. ;-)

kapturnica, Aasiula, moremi, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo.
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aasiula wrote:
    My tez w 2000 bralismy slub :) i kieckie mialam nooo w miare lekka
    To bedziemy miec po 15latekw tym roku .Ciekawe jaka to rocznica jest ...

Aasiula, ComeToMeBaby, efcia, beates, nick nieaktualny, iwcia77 lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    Cześć

Na Śląsku to w ogóle ślubu są wcześnie, najcześciej 11, 12 :) ja miałam o 13:30 a ze ślub w TG a wesele w Kędzierzynie to goście ok 16 zaczęli obiad i widac byli głodni :) wyszliśmy ok 4 z sali :) do dzis pamietam jak tylko weszłam do domu, to od razu zrzuciłam buty i kiecke ;) na ramionach miałam krwiaki podskórne od ramiaczek sukni, bo cholera ciężka była jak diabli ;) ech, kiedy to było :)
    Dorbie <3
    eee tam są o różnych godzinach ,ale faktem jest ze najpóźniej 15 no może 16 h

• Natka_79 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    No ja kiecy nie przemyślałam, pojechałam kupić materiał i zakochałam sie w pięknej koronce, a ze bogato zdobiona to koralikami to swoje ważyła.
    Ślub miałam w październiku, pogoda była wtedy przepiękna :) ciepło jak latem. Pierwotnie chciałam termin na tydz wczesniej ale nie było wolnej sali. I dobrze sie stało bo okazało sie ze 4.10 to była wichura i deszcz :)

Aasiula, kapturnica, ComeToMeBaby, beates, nick nieaktualny, moremi, iwcia77 lubią tę wiadomość

hGXkp1.png
  • Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    To bedziemy miec po 15latekw tym roku .Ciekawe jaka to rocznica jest ...
    kryształowa lub szklana :)

kapturnica, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natka_79 wrote:
    No ja kiecy nie przemyślałam, pojechałam kupić materiał i zakochałam sie w pięknej koronce, a ze bogato zdobiona to koralikami to swoje ważyła.
    Ślub miałam w październiku, pogoda była wtedy przepiękna :) ciepło jak latem. Pierwotnie chciałam termin na tydz wczesniej ale nie było wolnej sali. I dobrze sie stało bo okazało sie ze 4.10 to była wichura i deszcz :)
    ty tez pazdziernik ja tez 14 :) i tez był upał :)

kapturnica, nick nieaktualny, moremi lubią tę wiadomość

• ola_35 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    beates wrote:
    Mój M zawsze chciał mieć bliźniaki. A ja sobie myślę, ze 2 trochę zwiększą nasze szanse

A tymbardziej Beates wiek już też robi swoje. Wiem , że zdarzają się też grzeczne dzieci takie jak Paszczakowy Adaś, którego jej bardzo zazdroszczę , ale niestety trzeba się przygotować na ostrą jazdę, noce nieprzespane i inne rzeczy i weź tu wtedy rób drugie jak ledwo załapałaś oddechu trochę a lata lecą....

beates, ComeToMeBaby, moremi, Zofia8 lubią tę wiadomość

km5s8riblmycd0av.png
    iv09ej28sq7xm6o7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 maja 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kapturnica wrote:
    OO teraz i ja zatrybiłam ,że sa nowe zdjecia twixow.Kurde Maksik(moj faworyt :P ) ma budyn od ucha do ucha i kawal chłopa z niego :)

A mój to Leon. Ma takie rozmarzone spojrzenie. :-)

efcia, kapturnica, Aasiula, Simba, nick nieaktualny, moremi, iwcia77, SolarPolar, Mega lubią tę wiadomość

• Aasiula Autorytet

Wysłany: 21 maja 2015, 11:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    A mój to Leon. Ma takie rozmarzone spojrzenie. :-)
    gdzie wy widzicie twixy Simbowe ,??
    nie widze nigdzie fotki :(
    edit : juz widze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 11:06

kapturnica, moremi, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość

‹‹ 9445 9446 9447 9448 9449 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ