35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
kapturnica wrote:To kkisia zaraz sie zacznie
Laski jest fajna promołszynw biedronie 4ropak chusteczek nawilzajacyc plus pudelko na chusteczki za 17.99 Tojak ktora potzrebujaca to kupowac.Ja wzielam sobie jedna zgrzewke zobacyzmy jak sie sprawdza.Nie pamietam ale byla kiedys mowa tez o pieluchach i polecałyscie te dada ??kapturnica, kkisia, Aasiula, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Wrocilam i tylko tyle napisalyscie???
Misiek Was ochrzani!
Aha. Przeciez chusteczki nawilzane to zuooooo!!
Najtansze chusteczki higieniczne w pudelku, takie wyciagane, plus woda w butelce z pompka i dupina rozowa i obrobiona bez chemikaliow. I taniejChusteczki awaryjnie na wyjezdzie.
efcia, moremi, Reni, kkisia, iwcia77, Magdala, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
kapturnica wrote:To kkisia zaraz sie zacznie
Laski jest fajna promołszynw biedronie 4ropak chusteczek nawilzajacyc plus pudelko na chusteczki za 17.99 Tojak ktora potzrebujaca to kupowac.Ja wzielam sobie jedna zgrzewke zobacyzmy jak sie sprawdza.Nie pamietam ale byla kiedys mowa tez o pieluchach i polecałyscie te dada ??musze podjechac i kupic sobie
kapturnica, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
My tu pitu, ale mysle ze jak odpalimy 10 tysieczna strone, to chyba jakies wieksze wspolne prasowanie trzeba bedzie zrobic? Taki nooo...magiel towarzyski
gretka, Aasiula, efcia, ComeToMeBaby, macduska, moremi, kkisia, iwcia77, ania.g, Magdala, Mala79, malgos741, Mega, Arwena lubią tę wiadomość
-
a ja zrywke ekspresowa zaliczylam- machnelam 1 posta przed poludniem- i zadzwonilam do fryzjera-chialam podciac troche przed wyjazdem i co? zwykle moja fryzjerka pracuje po poludniu a tu zonk dzisiaj tylko do 14! no bylo przyspieszenie, ale juz jestem tylko zapomnialam kupic najwazniejsze na dzisiaj rzeczy- poszedl zawor od pralki buuuu i musze jeszcze raz!!!!
a faktycznie w biedrze sporo dzieciowych promocji- tylko ja nie na tym etapie,ale byly sloiki hippa i puszki humany , chusteczki, i chyba pieluchy- zainteresowane same sonie zobacza bo ja sie nie znam , przynajmniej jeszcze.....efcia, Simba, Aasiula, moremi, kkisia, caffe, iwcia77, ania.g, malgos741, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:a faktycznie w biedrze sporo dzieciowych promocji- tylko ja nie na tym etapie,ale byly sloiki hippa i puszki humany , chusteczki, i chyba pieluchy- zainteresowane same sonie zobacza bo ja sie nie znam , przynajmniej jeszcze.....
gretka jeszcze troche i bedziesz siedziala w tym temacie po uszyWiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2015, 14:41
Simba, Aasiula, moremi, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Dzien doberek
Odliczanie czas zaczac
Mam zamiar dzis troche pogotowac
upchnac w sloiki i zamrazarke
zeby bylo co jesc jak nie bede miala weny
albo gorszy dzien sie trafi
Obejrzalam chyba srylion filmikow jak zastrzyki
sobie robic i musze powiedziec , ze mam dalej strachamoremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
efcia wrote:Simba a tobie zaraz stuknie 30tyś polubien
Chyba czas pozyc troche w realu.
Chociaz.
W realu nikt tylu lajkow nie dajeAasiula, gretka, efcia, macduska, moremi, Reni, kkisia, caffe, iwcia77, stara.krycha, beates, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
a w ogole to lidl dostosowuje sie do kraju w ktorym jest, generalnie przyzwyczajona jestem w pl do roznego rodzaju machloj ale moj ulubiony jogurt grecki ( zgadza sie tu typu greckiego- zakadalam ze gestosc oszukana zelatyna)nie przypomina niczym tego ktory zazwyczaj kupuje- i tu zamiast greckiego figowego z prawdziwymi kawalkami fig- jakis badziew z pulpa na wierzchu typu jablkowa marmolada!!!!!
ciekawe ze ulubiony ser grillowy halloumi tez mnie zawiedzie....Simba, efcia, moremi, Aasiula, kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
gretka wrote:a w ogole to lidl dostosowuje sie do kraju w ktorym jest, generalnie przyzwyczajona jestem w pl do roznego rodzaju machloj ale moj ulubiony jogurt grecki ( zgadza sie tu typu greckiego- zakadalam ze gestosc oszukana zelatyna)nie przypomina niczym tego ktory zazwyczaj kupuje- i tu zamiast greckiego figowego z prawdziwymi kawalkami fig- jakis badziew z pulpa na wierzchu typu jablkowa marmolada!!!!!
ciekawe ze ulubiony ser grillowy halloumi tez mnie zawiedzie....
Pamietam ze w lidlu w portugalii byly w sloikach takie pyszne platy tunczyka w oliwie.macduska, Aasiula, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny