35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySabina wrote:Nie wierz w to! Mi 2 lata temu tez siedzial na dachu domu taki właśnie bociek i co? Ano g.... !
tylko blachę podrapal
Nie wierzę, on siedzi tak co roku. Miałabym juz tabun dzieci do tej pory.
Tak fajnie wygladał... To pomyslałam sobie, ze wam pokażę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:55
iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, kapturnica, Mega, Aasiula, caffe, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie wierz w to! Mi 2 lata temu tez siedzial na dachu domu taki właśnie bociek i co? Ano g.... !
tylko blachę podrapal
uwielbiam zapach bzu, konwalii, frezji i groszku...Zofia8, Sabina, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Nie wierzę, on siedzi tak co roku. Miałabym juz tabun dzieci do tej pory.
Tak fajnie wygladał... To pomyslałam sobie, ze wam pokażę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:14
macduska, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Ja też byłam dziś z córką u fryzjera
obcielismy jej włoski na boba super wygląda
Ja też sobie skrocilamzdrowiej wyglądają
Sabina, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Moja corka ma wlosy za pas i tez chce jakies krotkie pixie. Odwodze ja od tego, bo ma tych wlosow cala mase i nie da rady co rano stylizowac fryzurki. Do sportu tez takie wlosy nie sa fajne. Widze, ze troche mieknie, ale ma cisnienie, zeby obciac wlosy.
Mój Pierworodny dał się przekonać i nie ostrzygł się tym razem na 5 mm, tylko pozwolił sobie zrobic fryzurę.
Jakiego mam teraz przystojnego syna!malgos741, Sabina, kapturnica, Krakonka, kkisia, Aasiula, caffe, moremi, efcia, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość
-
Ja nie mam cierpliwości do fryzjerów. Włosy farbuję sama, podcinam końcówki też sama.
Byłam dwa razy na pasemkach/balejażu, ale spędziłam w salonie tyle czasu, że mało nie uświrkłam. Parę razy miałam kręcone na takim żelazkulokówce. Fajne to było, ale tez niemiłosiernie długo trwało.
Poza tym nie lubię fryzjerów, bo mnie nie słuchają. Szarpią i nie robią tego, co im mówię. Chyba to jasne, że ja najlepiej znam swoje włosy, bo mam je ponad 40 lat
Uwielbiam natomiast masaże i gabinet kosmetyczny. Jeden. Ale na prawdziwe poprawianie urody chodzę do dermatolog
Ale marzy mi się fajny fryzjer, który by mi pokolorował włosy jakoś ciekawie. Nawet bym mu się nie wtrącała, gdyby wysłuchał moich uwag wcześniejmalgos741, Mega, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Dziobak wrote:Moja corka ma wlosy za pas i tez chce jakies krotkie pixie. Odwodze ja od tego, bo ma tych wlosow cala mase i nie da rady co rano stylizowac fryzurki. Do sportu tez takie wlosy nie sa fajne. Widze, ze troche mieknie, ale ma cisnienie, zeby obciac wlosy.
Szkoda by było. Długie włosy to wygoda. Żadnego układania, wiecznego obcinania, żeby uformować. Wystarczy spiąć, albo ładnie spiąć, albo rozpuścić i ma się różne fryzury na różne okazje. I nie trzeba żeli, lakierów itp
Może niech sobie powczepia kolorowe pasemka? Jakieś odjazdowe? Zawsze to coś nowego, a to się ściąga potem bez problemu.malgos741, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyKrakonka wrote:Ja nie mam cierpliwości do fryzjerów. Włosy farbuję sama, podcinam końcówki też sama.
Byłam dwa razy na pasemkach/balejażu, ale spędziłam w salonie tyle czasu, że mało nie uświrkłam. Parę razy miałam kręcone na takim żelazkulokówce. Fajne to było, ale tez niemiłosiernie długo trwało.
Poza tym nie lubię fryzjerów, bo mnie nie słuchają. Szarpią i nie robią tego, co im mówię. Chyba to jasne, że ja najlepiej znam swoje włosy, bo mam je ponad 40 lat
Uwielbiam natomiast masaże i gabinet kosmetyczny. Jeden. Ale na prawdziwe poprawianie urody chodzę do dermatolog
Ale marzy mi się fajny fryzjer, który by mi pokolorował włosy jakoś ciekawie. Nawet bym mu się nie wtrącała, gdyby wysłuchał moich uwag wcześniejMoja jest super
I ja lubię chodzić do niej i moja córka też ją uwielbia
Ma dziewczyna podejście do dzieci
malgos741, kapturnica, macduska, Krakonka, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoja mama ma kolejny antybiotyk, bo nie przeszło jej to zapalenie oskrzeli
Na jutro ma zaplanowaną niespodziankęZamówiłam dla niej kwiaty z dostawą (ode mnie i braci) i powiedziałam, że ma czekać, bo rano przyjdzie przesyłka dla Młodej
Że niby prezent na allegro zamówiony
Babcia będzie pilnowac kuriera
Mam nadzieję, że niespodzianka się uda
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:13
kapturnica, macduska, iwcia77, Krakonka, kkisia, Bozia3, Aasiula, caffe, gretka, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Simba, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:To trafiasz na dziwnych fryzjerów
Moja jest super
I ja lubię chodzić do niej i moja córka też ją uwielbia
Ma dziewczyna podejście do dzieci
Sabina, kapturnica, macduska, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Dziobak nie dziwie się, że chce obciąć
Są może za długie
A takie długie są nudne i nie wygodne
Nie może skrócić tak do polowy pleców?Sabina, malgos741, macduska, iwcia77, Mega, kkisia, caffe, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nie lubię jeździć do klientek do domu bo w salonie mam wszystko pod ręką, jeźdzę w nagłych wypadkach np. do koleżanki w ciąży z bliźniakami której ciężko było przyjść albo do babci ledwo widzącej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:16
Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, caffe, ComeToMeBaby, moremi, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Czy ja wiem? Trafiłam dobrą fryzjerka, która ma rękę do moich włosów
Kiedyś miałam miniaturowe i ona jedyna dawała radę, żeby mi fikoły na czubku nie sterczaly
Założyła własną działalność i klientki z nią odeszły. Jest w moim wieku, wiec jak koleżanka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:17
malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Simba lubią tę wiadomość