X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Asiula, fote daway :-D

Aasiula lubi tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • kapturnica Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    To był jakiś fryzjerowy dzień! :-)
    Ja swoich chłopaków też zawiozłam do fryzjera.
    U mnie mlody tez poszedl .Ja mialam tez zamiar ale mi sie juz nie chcialo =D

kkisia, Sabina, Mega, caffe lubią tę wiadomość

V8GJp2.pngZtiMp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie wierz w to! Mi 2 lata temu tez siedzial na dachu domu taki właśnie bociek i co? Ano g.... ! :-O tylko blachę podrapal :-(

Nie wierzę, on siedzi tak co roku. Miałabym juz tabun dzieci do tej pory. :-)

Tak fajnie wygladał... To pomyslałam sobie, ze wam pokażę. :-D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:55

iwcia77, ComeToMeBaby, Zofia8, Sabina, kapturnica, Mega, Aasiula, caffe, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Nie wierz w to! Mi 2 lata temu tez siedzial na dachu domu taki właśnie bociek i co? Ano g.... ! :-O tylko blachę podrapal :-(
    a ja czuje zapach twojego bezu..uwielbiam :)

uwielbiam zapach bzu, konwalii, frezji i groszku...

Zofia8, Sabina, Mega, caffe, efcia lubią tę wiadomość

• iwcia77 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie wierzę, on siedzi tak co roku. Miała bym juz tabun dzieci do tej pory. :-)

bociek kojarzy mi sie banalnie z ciaza ale tez z Polska :)

caffe, efcia lubią tę wiadomość

• ComeToMeBaby Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    macduska wrote:
    Nie wierzę, on siedzi tak co roku. Miałabym juz tabun dzieci do tej pory. :-)

W końcu wysiedzi :-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 22:14

macduska, Zofia8, moremi lubią tę wiadomość

Kometowy Kosmita- lądowanie 21.10.2016 :-)
    c5e015d88e.png
  • Dziobak Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    Ja też byłam dziś z córką u fryzjera :-) obcielismy jej włoski na boba super wygląda :-)
    Ja też sobie skrocilam :-) zdrowiej wyglądają :-)
    Moja corka ma wlosy za pas i tez chce jakies krotkie pixie. Odwodze ja od tego, bo ma tych wlosow cala mase i nie da rady co rano stylizowac fryzurki. Do sportu tez takie wlosy nie sa fajne. Widze, ze troche mieknie, ale ma cisnienie, zeby obciac wlosy.

Sabina, iwcia77, Mega, Aasiula, caffe, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwcia i Kometa poprawcie mój błąd. Powinno być miałabym. :-\

Sabina, iwcia77, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:
    Moja corka ma wlosy za pas i tez chce jakies krotkie pixie. Odwodze ja od tego, bo ma tych wlosow cala mase i nie da rady co rano stylizowac fryzurki. Do sportu tez takie wlosy nie sa fajne. Widze, ze troche mieknie, ale ma cisnienie, zeby obciac wlosy.

Mój Pierworodny dał się przekonać i nie ostrzygł się tym razem na 5 mm, tylko pozwolił sobie zrobic fryzurę.

Jakiego mam teraz przystojnego syna! :-D

malgos741, Sabina, kapturnica, Krakonka, kkisia, Aasiula, caffe, moremi, efcia, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość

• Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam cierpliwości do fryzjerów. Włosy farbuję sama, podcinam końcówki też sama.
    Byłam dwa razy na pasemkach/balejażu, ale spędziłam w salonie tyle czasu, że mało nie uświrkłam. Parę razy miałam kręcone na takim żelazku ;) lokówce. Fajne to było, ale tez niemiłosiernie długo trwało.
    Poza tym nie lubię fryzjerów, bo mnie nie słuchają. Szarpią i nie robią tego, co im mówię. Chyba to jasne, że ja najlepiej znam swoje włosy, bo mam je ponad 40 lat :)

Uwielbiam natomiast masaże i gabinet kosmetyczny. Jeden. Ale na prawdziwe poprawianie urody chodzę do dermatolog :)

Ale marzy mi się fajny fryzjer, który by mi pokolorował włosy jakoś ciekawie. Nawet bym mu się nie wtrącała, gdyby wysłuchał moich uwag wcześniej :)

malgos741, Mega, caffe, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • Krakonka Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak wrote:

Szkoda by było. Długie włosy to wygoda. Żadnego układania, wiecznego obcinania, żeby uformować. Wystarczy spiąć, albo ładnie spiąć, albo rozpuścić i ma się różne fryzury na różne okazje. I nie trzeba żeli, lakierów itp :)
    Może niech sobie powczepia kolorowe pasemka? Jakieś odjazdowe? Zawsze to coś nowego, a to się ściąga potem bez problemu.

malgos741, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

Syn 16.08.99
    Córka 21.05.2013
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Krakonka wrote:
    Ja nie mam cierpliwości do fryzjerów. Włosy farbuję sama, podcinam końcówki też sama.
    Byłam dwa razy na pasemkach/balejażu, ale spędziłam w salonie tyle czasu, że mało nie uświrkłam. Parę razy miałam kręcone na takim żelazku ;) lokówce. Fajne to było, ale tez niemiłosiernie długo trwało.
    Poza tym nie lubię fryzjerów, bo mnie nie słuchają. Szarpią i nie robią tego, co im mówię. Chyba to jasne, że ja najlepiej znam swoje włosy, bo mam je ponad 40 lat :)

Uwielbiam natomiast masaże i gabinet kosmetyczny. Jeden. Ale na prawdziwe poprawianie urody chodzę do dermatolog :)

Ale marzy mi się fajny fryzjer, który by mi pokolorował włosy jakoś ciekawie. Nawet bym mu się nie wtrącała, gdyby wysłuchał moich uwag wcześniej :)
    To trafiasz na dziwnych fryzjerów ;) Moja jest super :) I ja lubię chodzić do niej i moja córka też ją uwielbia :) Ma dziewczyna podejście do dzieci :)

malgos741, kapturnica, macduska, Krakonka, kkisia, Aasiula, moremi lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moja mama ma kolejny antybiotyk, bo nie przeszło jej to zapalenie oskrzeli :(
    Na jutro ma zaplanowaną niespodziankę :) Zamówiłam dla niej kwiaty z dostawą (ode mnie i braci) i powiedziałam, że ma czekać, bo rano przyjdzie przesyłka dla Młodej ;) Że niby prezent na allegro zamówiony ;) Babcia będzie pilnowac kuriera :) Mam nadzieję, że niespodzianka się uda :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:13

kapturnica, macduska, iwcia77, Krakonka, kkisia, Bozia3, Aasiula, caffe, gretka, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Simba, Dziobak, BISCA lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja u fryzjera w salonie nie byłam od 18 lat. Moja fryzjerka przyjeżdża do mnie :-)

iwcia77, Krakonka, Aasiula, caffe, moremi, megan8, Simba, Dziobak lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:
    To trafiasz na dziwnych fryzjerów ;) Moja jest super :) I ja lubię chodzić do niej i moja córka też ją uwielbia :) Ma dziewczyna podejście do dzieci :)
    bo na tym polega dobry fryzjer ;)

Sabina, kapturnica, macduska, kkisia, caffe lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziobak nie dziwie się, że chce obciąć
    Są może za długie
    A takie długie są nudne i nie wygodne
    Nie może skrócić tak do polowy pleców?

Sabina, malgos741, macduska, iwcia77, Mega, kkisia, caffe, moremi, Dziobak lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 25 maja 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ja u fryzjera w salonie nie byłam od 18 lat. Moja fryzjerka przyjeżdża do mnie :-)
    To jakaś epidemia w stolicy ;) Moja koleżanka tez tak ma ;)
    A ja lubię chodzić do salonu :)

malgos741, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość

• malgos741 Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam nie lubię jeździć do klientek do domu bo w salonie mam wszystko pod ręką, jeźdzę w nagłych wypadkach np. do koleżanki w ciąży z bliźniakami której ciężko było przyjść albo do babci ledwo widzącej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:16

Sabina, iwcia77, Mega, kkisia, Bozia3, caffe, ComeToMeBaby, moremi, efcia lubią tę wiadomość

01.2015 iui :( invicta Gdańska
    10.2015 iui :( Artemida Olsztyn
    ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016 :(
    kariotypy ok
    mutacja MTHFR
    ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 :(
  • Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy ja wiem? Trafiłam dobrą fryzjerka, która ma rękę do moich włosów
    Kiedyś miałam miniaturowe i ona jedyna dawała radę, żeby mi fikoły na czubku nie sterczaly
    Założyła własną działalność i klientki z nią odeszły. Jest w moim wieku, wiec jak koleżanka.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:17

malgos741, iwcia77, kkisia, Mega, ComeToMeBaby, moremi, Simba lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 25 maja 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Małgoś ona ma wszystko pod ręką przyjeżdża z walizka haha
    A nie płaci za lokal prąd wodę ;-)

moremi lubi tę wiadomość

‹‹ 9506 9507 9508 9509 9510 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ