35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam dzisiaj gościa na dachu...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57a11d58363e.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 19:41
kkisia, ania.g, Zofia8, malgos741, ComeToMeBaby, iwcia77, kapturnica, Aasiula, Arwena, Mega, Sabina, SolarPolar, beates, Bozia3, Parka, Magdala, caffe, gretka, moremi, megan8, Simba lubią tę wiadomość
-
SolarPolar wrote:Przechodzimy na kuchnie - wymysl co dla niemlecznego adasia na kanapki dawac.
A on moze juz pomidorki jesc?macduska, kkisia, Mega, SolarPolar, ComeToMeBaby, Bozia3, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziobak wrote:Co dawac niemlecznemu dziecku na kanapke?
Adas chce juz gryzc bule, ale z czym dawac? Teraz je z pasta kawiorowa i bardzo mu lezy, ale to slone strasznie.
Wedliny nie potrafi jeszcze pogryzc, moze jaki pasztecik?
Jakies pomysly?
hummus,awokado-z tego co sklepie dostaniesz
masło migdałowe,słonecznikowe-dokupienia badz zrobienia
pasty straczkowe-do zrobienia w domu najlepiej
iwcia77, Krakonka, Dziobak, SolarPolar, ania.g, moremi, Simba lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Jadłam w knajpie do chlebka. Mi smakowała.
al to sa bardzo zdecydowane smaki, nie wiem jak dzieci sie na nie zapatruja
zapomnialam napisac ze bobovita wyslala mi jakies probki...ksiazke w poniedzialek mi mama wyslejuz 12 czerwca zacznie sie przygoda z nowymi smakami dla Ivo
caffe- ty mi napisz jak ci sie sprawdzilo to ustrojsto do papek? bo jestem niezdecydowana czy kupic to co ty kupilas :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc589fe5fa8d.jpg
czy to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f24635dc4af.jpg -
nick nieaktualny
-
Dziobak wrote:Co dawac niemlecznemu dziecku na kanapke?
Adas chce juz gryzc bule, ale z czym dawac? Teraz je z pasta kawiorowa i bardzo mu lezy, ale to slone strasznie.
Wedliny nie potrafi jeszcze pogryzc, moze jaki pasztecik?
Jakies pomysly?
Moja miała skończone 9 miesięcy, jak zaczęły jej się wykluwać jedynki, ale jadła już dawno wszystkie warzywa i mięso (na początku w kostkę,a potem w większym kawałku). Klopsiki i inne sznycelki w 6 miesiącu, a chlebek jadła jak miała 4 miesiące, jabłko w kawałkach też, ziemniaka do ręki... Z wędliną nie było zadnego problemu, tyle że myśmy nie dawali sklepowej.
iwcia77, Dziobak, macduska, kkisia, caffe, moremi, Simba lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
nick nieaktualnyComeToMeBaby wrote:No właśnie chyba się Odzwyczaiłam. Jeszcze rok temu tylko w szpilach biegalam. Chyba że potem dyskretnie zmienię na jakie koturny
wysokość nie jest dla mnie problemem, chyba o chybotliwość chodzi. Planowałam 10, ale może zejdę do 8.
Jeśli już planujesz przetańczyć noc w szpilach to zainwestuj w buty dobrej firmy.iwcia77, ComeToMeBaby, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
Nie chodzi mi o nieumiejetnosc gryzienia, ale rozgryzienia. Adas kilka razy mial juz wiekszy kawalek owoca w gardle u nie bylo to fajne. Raczej nie bede ryzykowac z wedlina, wole pasty. Pieczywo samo w sobie jest dobre do zucia, ciagnace sie i gumowe.
iwcia77, moremi lubią tę wiadomość
-
Acha, sorki, nie doczytałam, że bezmleczne.
To ja nie wiem, bo moje wszystko jadło. Ale te pasty typu avocado hummus, strączkowe, jajeczne to fajnie, jeśli chcesz papki.
Małgosia nie jadła papek wcale. Przez 3 tygodnie jej usiłowałam wmuszać papkowate zupki i było ciężko. Dopiero zaczęla jeść, jak rozgniatałam widelcem na grudki, a potem szybko zaczęła dostawać do ciamkania. Według kalednadarza od 3 miesiąca jabło, marchew, ziemniaka i resztę po kolei, w 6 mięsko.
Ale ona była na sztucznym od początku, może to ma znaczenie.Dziobak, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Bry wieczor
Bylam u fyzjera ,przyciemnilam wlosy troche
Ostatnio jak robilam to już za jasne byly
Fajny kolor wyszedl:)
I zesral mi sie laptop , z fona już 3 dzien czytam o pisze masakra
Mega, kkisia, malgos741, Sabina, iwcia77, macduska, ComeToMeBaby, ania.g, caffe, gretka, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Miałam dzisiaj gościa na dachu...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/57a11d58363e.jpgtylko blachę podrapal
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 20:44
malgos741, kkisia, iwcia77, macduska, Mega, Aasiula, caffe, moremi, efcia, Simba lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Nie wierz w to! Mi 2 lata temu pidrapal dach taki właśnie bociek i co? Ano g.... !
tylko blachę podrapal
malgos741, kkisia, macduska, ComeToMeBaby, Mega, caffe, moremi, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAasiula wrote:Bry wieczor
Bylam u fyzjera ,przyciemnilam wlosy troche
Ostatnio jak robilam to już za jasne byly
Fajny kolor wyszedl:)
I zesral mi sie laptop , z fona już 3 dzien czytam o pisze masakraobcielismy jej włoski na boba super wygląda
Ja też sobie skrocilamzdrowiej wyglądają
macduska, kkisia, kapturnica, Mega, ania.g, Aasiula, caffe, moremi, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Ja też byłam dziś z córką u fryzjera
obcielismy jej włoski na boba super wygląda
Ja też sobie skrocilamzdrowiej wyglądają
To był jakiś fryzjerowy dzień!
Ja swoich chłopaków też zawiozłam do fryzjera.kkisia, kapturnica, Sabina, Aasiula, caffe, moremi, Simba lubią tę wiadomość