35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Reni ja oprócz stałych klientek mam nowe bo mam salon na głównej ulicy dużego osiedla (drugie centrum) i zawsze ktoś wejdzie...
Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Sabina wrote:Tak wiem, moja koleżanka mówi, że to główny powód takiego jeżdżenia - kosmiczne ceny wynajmu
a po za tym mamy jeszcze kosmetyczkę, która wynajmuje całą górę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2015, 21:24
Krakonka, Mega, kkisia, caffe, moremi, efcia, megan8 lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ja u fryzjera w salonie nie byłam od 18 lat. Moja fryzjerka przyjeżdża do mnie
Widzisz! A ja nie pomyślałam... I to mimo że szukałam paznokciary takiej. Zaćmienie jakieś.
Jak mi się przewali, co ważniejsze, to sobie znajdę jakąś polecaną i poproszę, żeby przyjechała. Luksusik! Będzie mi robiła włosy, a ja sobie serial zapuszczę
Tipsistkę też zaproszę na serial:) Borze, co za miła perpektywa. Tipsy to też ze dwie godzinykkisia, caffe lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Witam ,chrzciny Helki sie udaly
,pogoda troche nie dopisala od rana padalo ale popoludniu juz bylo ladnie
Mega, kkisia, Sabina, malgos741, beates, macduska, Parka, ania.g, Zofia8, iwcia77, Aasiula, Magdala, moremi, gretka, caffe, ComeToMeBaby, efcia, megan8, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Mój mąż pojechał z Młodym na ryby. Dawno już.
Jest kurcze ciemno, zimno i grzmi jak cholera a oni nie odbierają.
Przechodzę na tryb Matki Panikary.taka nasza rola niestety
macduska, anna maria, kkisia, Aasiula, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
oglądam you cand dance, co ten Piróg nałożył na czerep to śmiać mi się z niego chce
Aasiula, ComeToMeBaby, Arwena lubią tę wiadomość
kariotypy ok
mutacja MTHFR
Duska wczoraj paste Twojego przepisu podalam goscia do grila ,ale sie zachwycali ,myslisz ze im powiedzialm ze to Ty mnie nauczylas jej robic
,machnelam reka i powiedzialam :a nic wielkiego :-)dzieki duska
Bozia3, macduska, malgos741, ania.g, Sabina, Mega, iwcia77, Aasiula, caffe, ComeToMeBaby, moremi, efcia, Simba, kkisia, Arwena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanna maria wrote:Duska wczoraj paste Twojego przepisu podalam goscia do grila ,ale sie zachwycali ,myslisz ze im powiedzialm ze to Ty mnie nauczylas jej robic
,machnelam reka i powiedzialam :a nic wielkiego :-)dzieki duska
anna maria, Mega, moremi, efcia, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry wieczór!
Zaczęłam nadrabiać dzisiejszy dzień, ale Wy o polityce i kościele, więc spadam, bo już dawno sobie obiecałam, że nie będe się mieszac w te tematy.
Znalazłam fajną wypowiedź Marcina Mellera dla wszystkich przerażonych wizja prezydenta Dudy.
Dziewczyny głowy do góry i do prasowania!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/5cc3dc11ecce.jpganna maria, Mega, iwcia77, macduska, gretka, Simba, kkisia lubią tę wiadomość
-
Sabina wrote:Iwcia jak sie czujesz? I Ivo? Lepiej?
A bez zaraz zmienię, bo juz przekwita, ale piwonie juz maja pąkiJe też uwielbiam
Choć moja największa miłością są róże
Sabina lubi tę wiadomość
-
iwcia77 wrote:tutaj w italii sa dobre z oliwek i karczochow
al to sa bardzo zdecydowane smaki, nie wiem jak dzieci sie na nie zapatruja
zapomnialam napisac ze bobovita wyslala mi jakies probki...ksiazke w poniedzialek mi mama wyslejuz 12 czerwca zacznie sie przygoda z nowymi smakami dla Ivo
caffe- ty mi napisz jak ci sie sprawdzilo to ustrojsto do papek? bo jestem niezdecydowana czy kupic to co ty kupilas :
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/dc589fe5fa8d.jpg
czy to:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/6f24635dc4af.jpg
Ja polecam. Tego drugiego ustrojstwa nie znam.
Może porównaj funkcje i czas przygotowywania posiłkow.iwcia77 lubi tę wiadomość