35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
caffe wrote:może
No i zawsze można robić masło z awokado (ja uwielbiam zamiast tradycyjnych smarowideł) i miksować z dodatkiem wędlin czy pomidorów.efcia, dorbie, anna maria, kkisia, caffe, Dziobak lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Anna Maria Helcia jak księżniczka
ComeToMeBaby, efcia, iwcia77, anna maria, caffe lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ania cudna jest
i jaki wianuszek śliczny
Tak sobie pomyślałam, że dobrze, że niedługo urodzi się chrześniaczka męża. Będzie kogo stroićjuż panience pierwszego bodziaka kupiłam
efcia, macduska, anna maria, Simba, Sabina, kkisia, caffe lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
caffe wrote:Iwcia, a nie idziesz z nim do lekarza?
w nocy zaczal charczec i sie dusic a rano juz mial katar ale bez goraczki, od 2 godzin ma 38,3 . po 38,5 mam mu dac paracetamol w czopku dla noworodkow. -
zakazenie od laparo- 1 przypusczenie ze od usg w pt, ale w sumie wczesniej mnie pobolewalo pod pepkiem- zawsze rano- myslalam ze dlatego ze spanie na brzuchu, z zewnatrz wsio ok,
w pt wyszedl krwiak w tkance podskornej , zdesynfekowane, dodatkowo po powroce do domu i w niedziele wyciek....
z kliniki - zaktualzowac FSH i LH reszta ok dostalam na wyciszenie visanne- podobno okropne - mam nadzieje ze jakos zniose
te badania pozostale od endo
wizyta pozytywnie do konca lpca wyciszanie i reszta badan i startujemyefcia, macduska, anna maria, Sabina, kkisia, Mega, caffe, moremi, ania.g, Arwena lubią tę wiadomość
gretka -
Daj mu ten Paracetamoliwcia77 wrote:dopiero dzis wieczor dostal temperature , jutro rano zadzwonie do lekarza
w nocy zaczal charczec i sie dusic a rano juz mial katar ale bez goraczki, od 2 godzin ma 38,3 . po 38,5 mam mu dac paracetamol w czopku dla noworodkow.iwcia77, Mega, caffe lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Iwcia a maly jest przeziebiony czy moze dopadal go alergia ,bo takie objawy mial moj syna jak mial 2 ,5 roku .
anna maria, Mega, Sabina, Aasiula, caffe lubią tę wiadomość