35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam
U nas kolejny dzień z chmurami i deszczem.
Gretka zdrowiej, Iwcia z synkiem też
Kkisia
Ania córkę masz jak malowana! Śliczna mała księżniczkazakochała się
A wszystkim przyszłym, obecnym i tym brzuchatym mamom wszystkiego najlepszegoefcia, Aasiula, Margolcia88, macduska, kkisia, gretka, Simba, caffe, anna maria, iwcia77, megan8, Mega, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySzukam ja tego zdjęcia nowego Helki , szukam, i mam - Śliczna !
GRetka, a to dopiero - te laparoskopie mogą i coś ubocznego przynieść.
Ale wykurują Cię.
ja sama w tydzień po laparo już drugi dzień mam jakieś dziwne kłucia pod prawym żebrem, i to na peweno nie żołądek, bo za wysoko. Takie kłucia łacznie z kłuciem w ramionach miałam przez 5 dni po laparo, potem dwa dni nic a nic, no i teraz drugi dzień tylko pod tym żebrem, jak się ruszam, odddycham w wyprostowanej pozycji, jak się zgarbię to nie. Poczekam jeszcze do piątku, jak nie minie, będę dzwonić i pytać co to, bo mnie niepokoi.efcia, macduska, kkisia, gretka, caffe, Aasiula, moremi, anna maria, Mega, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
Margolcia88 wrote:Szukam ja tego zdjęcia nowego Helki , szukam, i mam - Śliczna !
GRetka, a to dopiero - te laparoskopie mogą i coś ubocznego przynieść.
Ale wykurują Cię.
ja sama w tydzień po laparo już drugi dzień mam jakieś dziwne kłucia pod prawym żebrem, i to na peweno nie żołądek, bo za wysoko. Takie kłucia łacznie z kłuciem w ramionach miałam przez 5 dni po laparo, potem dwa dni nic a nic, no i teraz drugi dzień tylko pod tym żebrem, jak się ruszam, odddycham w wyprostowanej pozycji, jak się zgarbię to nie. Poczekam jeszcze do piątku, jak nie minie, będę dzwonić i pytać co to, bo mnie niepokoi.
Margolcia takie klucie po laparo jest czeste, tez tak miałam, to pozostały gaz drazni narządy wewnętrzne, mi przeszło dopiero po tygodniuSabina, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyefcia wrote:Margolcia takie klucie po laparo jest czeste, tez tak miałam, to pozostały gaz drazni narządy wewnętrzne, mi przeszło dopiero po tygodniu
Ja wiem, że normalne, ale zobacz, w sobotę miałam laparo, i potem kłuło mnie do czwartku, a w piątek i sobotę już nie - w ogóle nigdzie. I w nidzielę około 14.00 zaczęło tlyko pod żebrem i do dzisiaj trwa. Przecież już tydzień minał. O, a jeszcze teraz doczytałam że niby dźwigać przez miesiąc nie można, a ja wcozraj przyniosłam dwie reklamówy zakupów.efcia, moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
Dzien dobry i najlepszego! Oby grono matek sie szybko powiekszalo!
Helka BOOOOSKAAAAAComeToMeBaby, Sabina, efcia, gretka, caffe, peppapig, macduska, Aasiula, moremi, anna maria, iwcia77, kkisia, megan8, Arwena, Bozia3, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam, dziewczynki
U mnie dziś deszczowo, miałam trudności ze wstaniem...
Dla wszystkich mam
Zosia pięknie to ujełaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:12
Sabina, Margolcia88, Aasiula, gretka, Simba, iwcia77, kkisia, efcia, Bozia3 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
Ok, ogarnęłam się i wypiłam kawę. Teraz mogę myśleć trochę jakby ściślej
Wszystkiego dobrego mamy przyszłe i obecne
Już z samego rana dostałam wiersz napisany przez moją młodszą córkęSabina, Margolcia88, macduska, Aasiula, malgos741, gretka, moremi, Simba, Zofia8, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualnyCzesc ja z komórki..tragedia jak tu pisać! Chciałam mamo życzenia złozyc,wszystkim obecnym przyszłym i kocim mamom też
Miłego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:24
Aasiula, malgos741, Margolcia88, Sabina, gretka, moremi, caffe, Zofia8, iwcia77, kkisia, efcia, BISCA, Arwena, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
A propos kocim mamom. Dzisiaj dowiedziałam się, że rodzice nie dość, że nie wrócili w ostatnią niedzielę to i nie wrócą w najbliższą, jak planowali maksymalny pobyt na wyjeździe. Wrócą dopiero w następny czwartek...
Omg, ja szkodliwe powinnam dostać jakieś...gretka, moremi, kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
Dzien bry..Maliniak juz szaleje i odcina dostep do watku
, nigdy nie mialam awarii neta a dzis co ??A dzis neta niet od rana bo im przekaznik padl..
Macdu to chyba juz tak wiekszosc uczniow koncem maja ma..Moj rano jest wiecznie zmeczony , glowa , dupa i nie iwadomo co jeszcze boli
Wszystkim mamom tym ówczesnym i tym przyszłym najlepszego zycze!!!
Co ja tam jeszcze mialam..A juz wiem krolewna Hela piekna!! ,Iwcia zdrowia dla Was !!Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 09:37
macduska, Sabina, Aasiula, Margolcia88, gretka, ania.g, caffe, Simba, anna maria, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
peppapig wrote:Czesc ja z komórki..tragedia jak tu pisać! Chciałam mamo życzenia złozyc,wszystkim obecnym przyszłym i kocim mamom też
Miłego dnia
Mam tak od kilku dni ledwo widze te literki
Laptop w serwisie nie wiem kiedy naprawia
A reszta domownikow nie chce pozyczacegoisci hehe
Sabina, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość