35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Aasiula wrote:Doskonalej CIe rozumiem
Mam tak od kilku dni ledwo widze te literki
Laptop w serwisie nie wiem kiedy naprawia
A reszta domownikow nie chce pozyczacegoisci hehe
macduska, Aasiula, Zofia8, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualnykapturnica wrote:Dzien bry..Maliniak juz szaleje i odcina dostep do watku
, nigdy nie mialam awarii neta a dzis co ??A dzis neta niet od rana bo im przekaznik padl..
Macdu to chyba juz tak wiekszosc uczniow koncem maja ma..Moj rano jest wiecznie zmeczony , glowa , dupa i nie iwadomo co jeszcze boli
!!
Cholera ale to jest bardzo męczace dla niego.
Od razu mu niedobrze, nie chce jesć, płacze...
Jak nie zje to jak mu dać lek przeciwbólowy?
Martwię się.
Ot matki los.
kapturnica, Sabina, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
Cześć
Niech sie wszystkim słowa Zosi spełnia, najlepszego mamy!
Musze porządnie was nadrobić bo mam tyły i trochę sie nie ogarniam co u kogo ale trzymam kciuki za wszystkie potrzebujące
Wczoraj minęło 10dni od badan prenatalnych- jeśli pappa wyszłaby złe to mieli dzwonić od 7 do 10 dni od pobrania wiec chyba jest wszystko ok, nie??
Miłego dnia!!macduska, Aasiula, gretka, kapturnica, moremi, Sabina, caffe, Simba, kkisia, ania.g, efcia, Bozia3, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bry
Słońce piękne, koty nakarmione, ja się zbieram na pobranie krwi (ciekawe czy dzisiaj się uda), na balkonie czekają na przesadzenie pomidory, papryka, truskawki i poziomki. No i mam kwiatek do wręczenia mamie od siebie i brata
Sabinki pomysł superw tamtym roku tak zrobiliśmy na imieniny. Mama dostała kosz fiołków
Wczoraj się obkupiliśmy trochę. Zmusiłam męża do zakupu nowych klapek basenowych, bo poprzednie zabrał do pracy, oraz klapek do chodzenia po domu. Kupowanie mu czegokolwiek to istna męczarnia. Nie wiem jak udało mu się ostatnio kupić dwie pary butów. Teraz po 5 minutach zakupów padał na twarz, a ja jeszcze robiłam prezenty dla chrześniaczek (i brata jednej, bo jego chrzestna już dawno nie przyjeżdża) i przyszłej chrześniaczki męża
Ale najbardziej mnie ta zielenina ucieszyła na balkon.
Zaraz jeszcze jakieś zakupy na happy mum
A wczoraj wylicytowałam dżinsy ciążowe i dwa stroje kąpielowe
I nakupowałam patelni i różnych gadżetów do kuchni.
I tak się kończy zabranie mi tabletu. Taniej chyba byłoby kupić nowymacduska, Margolcia88, Aasiula, caffe, Simba, ComeToMeBaby, kapturnica, Sabina, kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, Mega, Bozia3, BISCA, beates lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Morka Ja nam pytanie do Cieeee
Jak oduczyc kota gryzienia w stopy
Codziennie rano Daktyl atakuje nasze stopy
Łapami zebami czym tylko sie da
Dzisuaj tak zlapal M że sie wkurwil az na niego
Bo wiesz spisz smacznie I raptem ciach
On to robi w formie zabawy tak mysle
Co nie zmienia faktu że wkurzajace to jest
Jak zamknelam drzwi to wyl przy drzwiachComeToMeBaby, Sabina, kkisia, efcia, Mega lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoremi bo zakupy to jest to co tygryski lubią najbardziej
Ja już tyle ubranek na dziecia nakupowałam,że na pół roku będzie z głowya faceci,no może do baru na piwo w tym czasie,hehe
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:24
Aasiula, macduska, kapturnica, Sabina, moremi, kkisia, efcia, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorek mój ma to samo z zakupami.
Wolami do sklepu nie wyciagnie a jak juz musi cos kupić to przebiera jak dziad w ulęgałkach.
Zawsze się kłócimy bo mnie strasznie wkurza.
Hi hi. Ostatnio chodzilismy po sklepach z garniturami.
A to kolor nie taki, a to spodnie maja za wąskie nogawki, a to stębnówka zbyt widoczna... No a ten juz prawie idealny okazał się mieć guziki z białą obwódką, nie do przyjęcia...
Szlag mnie trafił.
Poszlismy do ostatniego, największego stoiska a tam zza wieszaków wyszło- STRASZYDŁO... Babka w wieku balzakowskim na niebotycznych szpilach, zasuszona jak rodxynek w solarium i w takim mniej więcej kolrze, ubrana w neonowy róż...
Omal nie krzyknęłam ze strachu. Spierdzielilismy stamtąd czym prędzej...
I tak się zakończyły nasze zakupy. Na wesele poszedł w starym garniturze.peppapig, Aasiula, Simba, ComeToMeBaby, Sabina, moremi, caffe, kkisia, ania.g, efcia, iwcia77, Mega, Arwena, BISCA lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Simba, zapisz mnie do Klubu Poparzonych Nadgarstków. Mam pięknego, długiego pęchrza na lewym.
A Ty pisz - ja wszystkie Twoje posty wylapuje i lajkuje. Jeszcze 28 i bedzie te 30 000macduska, Aasiula, Sabina, ComeToMeBaby, moremi, caffe, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
macduska wrote:Morek mój ma to samo z zakupami.
Wolami do sklepu nie wyciagnie a jak juz musi cos kupić to przebiera jak dziad w ulęgałkach.
Zawsze się kłócimy bo mnie strasznie wkurza.
Hi hi. Ostatnio chodzilismy po sklepach z garniturami.
A to kolor nie taki, a to spodnie maja za wąskie nogawki, a to stębnówka zbyt widoczna... No a ten juz prawie idealny okazał się mieć guziki z białą obwódką, nie do przyjęcia...
Szlag mnie trafił.
Poszlismy do ostatniego, największego stoiska a tam zza wieszaków wyszło- STRASZYDŁO... Babka w wieku balzakowskim na niebotycznych szpilach, zasuszona jak rodxynek w solarium i w takim mniej więcej kolrze, ubrana w neonowy róż...
I tak się zakończyły nasze zakupy. Na wesele poszedł w starym garniturze.
Normalnie widze jamacduska, ComeToMeBaby, kkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Juz Cie zapisuje!
A Ty pisz - ja wszystkie Twoje posty wylapuje i lajkuje. Jeszcze 28 i bedzie te 30 000
Ale podobają Ci się choć trochę?
Czy tylko tak z wdzięcznosci klikasz?Simba, Sabina, moremi, kkisia, efcia, iwcia77, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymacduska wrote:Ha ha ha!!!
I tak się zakończyły nasze zakupy. Na wesele poszedł w starym garniturze. -
nick nieaktualny
-
doznalam szoku normalnie- wzgl. visanne- w pl dostalam recepte ale musze placic 100% to 1 op- ok 180 z (x3)
w akcie desperacji napialam do gina mego w ch- bez wielkich nadziei bo pt wieczorem na adres szpitala- czy przepisze mi tam i czy badania ew.- dzos zadzwonil- przyjelam do wiad- ze taka procedura- bo sie juz ciagnelo- walnal mi kazanie ze powinni mi wycinek pobrac i visanne na 6 mcy- inne procedury- ale uwaga pytanie- recepte wyslac Pani do domu czy apteki ?
Badania zrobi
w szoku jestem
tylko pytanie teraz kiedy @ i gdzie to robic i kiedy jechac jak szybko transport.....ComeToMeBaby, macduska, moremi, Simba, Aasiula, caffe, kkisia, efcia, iwcia77 lubią tę wiadomość
gretka -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA ja dziś dostałam furę owoców i sałatke owocową wielką michę na Dzień Matki od moich chłopaków. Sami kupili kosz owoców i sami raniutko pokroili. Ale mam dobrze, nareszcie to co lubię
I w końcu się zdecydowałam na ten budyń z proszku gorący kubek, mączny, ale dobrze mi zrobił. No i co? po godzinie znowu mnie muli....Sabina, moremi, Krakonka, gretka, Aasiula, caffe, kkisia, megan8, efcia, iwcia77, Mega, Arwena, stara.krycha, BISCA, ania.g lubią tę wiadomość