35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypatrzaj pani, a mój mąż bardzo lubi zakupy
ma więcej siły do latania po sklepach niż ja
a jeszcze jak trzeba coś dla Mileny? Ma niespozyte siły i budżet bez dna
muszę go hamować
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 10:50
Simba, Aasiula, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, iwcia77, Mega lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Juz Cie zapisuje!
A Ty pisz - ja wszystkie Twoje posty wylapuje i lajkuje. Jeszcze 28 i bedzie te 30 000
I Sabinka z polskiegoSimba, kapturnica, macduska, kkisia, efcia, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Aasiula wrote:Morka Ja nam pytanie do Cieeee
Jak oduczyc kota gryzienia w stopy
Codziennie rano Daktyl atakuje nasze stopy
Łapami zebami czym tylko sie da
Dzisuaj tak zlapal M że sie wkurwil az na niego
Bo wiesz spisz smacznie I raptem ciach
On to robi w formie zabawy tak mysle
Co nie zmienia faktu że wkurzajace to jest
Jak zamknelam drzwi to wyl przy drzwiachAasiula lubi tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Cześć
Ja po kawie.
Dzień okropny:/
Miałam pracować, bo się nie wyrobię. Teoretycznie powinnam ugotować coś dla siebie na wyjazd i dla pozostających. Znów mi Orange telefon wyłączyło - nie obcinają się, utrudniają, jak się da. Naliczyli mi w zeszłym miesiącu 600minut!!! Biorąc pod uwagę, ze dwa tygodnie miałam wyłączony (bo mają jakiś bajzel i nie mogą odpowiednio zaksięgować wpłat) i że głównie odbieram, bo rozmawiać przez telefon nie lubię i zwykle kończy się na 3 minutach z mają i tatą, ew 1 min z M i raz na tydzień 10 min z przyjaciółką, to niemożliwe. Poza tym w ogóle nie wyobrażam sobie przegadania 10 godzin w miesiącu - chyba musiałabym nie spać...
Ach, jeszcze muszę odbrać ważny dokument...
A siedzę i nic nie robię. Mam podpisać umowę za 3 dni, dałam pozwolenie, zeby to odłożyć na za 5 dni i nadal nie mam od drugiej strony umowy terminu u notariusza... Od wczoraj stres mnie paraliżuje fizycznie i umysłowo.
Od dwóch tygodni znów sypiam różnie, głównie nie sypiam, znów mam mdłości i zaliczyłam dwa ataki paniki (czego nienawidzę).
Jeszcze trzy tygodnie.
I 5 tygodni do oddania 2 zleceń dużych.
Chodzenie przestało działać. Tabletek nie będę brała, bo się staram, a to ponoć źle wpływa.
Tylko czy ja przeżyję te 3 tygodnie, a potem kolejne 2? Wątpię.
Ale jeśli przezyję, to sobie zrobię tipsyI w ogóle dużo przyjemności sobie zrobię. I dziecko sobie zrobię
I uszyję sobie 6 sukienek i 4 tuniki(kompulsywnie kupuję w stresie tkaniny ). Pójdę także do Zoo.
Wszystkiego najlepszego z okazji Dnia Matki, również dla Matek In SpeAasiula, moremi, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, ania.g, macduska, efcia, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
moremi wrote:Proszę Pani, proszę Pani, a Simba potrzebuje korepetycji z matematyki
I Sabinka z polskiego
Poparzylam sobie oczy zelazkiem w ten weekendSabina, kapturnica, moremi, kkisia, macduska, efcia, iwcia77, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:patrzaj pani, a mój mąż bardzo lubi zakupy
ma więcej siły do latania po sklepach niż ja
a jeszcze jak trzeba coś dla Mileny? Ma niespozyte siły i budżet bez dna
muszę go hamować
Sabina, Aasiula, peppapig, kkisia, macduska, efcia, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dobry pada ,zimno 11 stp.milego dnia .Dziekuje za wszystkie mile slowa dla Helenki ,przekazalam jej a ona sie usmiechnela szczegolnie reaguje na slowo piekna wtedy usmiech od ucha do ucha
Simba, Aasiula, Sabina, gretka, Margolcia88, moremi, kapturnica, peppapig, kkisia, ComeToMeBaby, megan8, ania.g, macduska, efcia, iwcia77, Mega, Krakonka, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 11:09
efcia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Moremi a orientujesz się może ile kosztują w sklepie np. w H&M spodnie ciążowe jeansy, najlepiej rurki bym chciała ? Nie mam kiedy tam pójść, na razie czuję w normalnych spodniach lekki dyskomfort i odpinam sobie guzik, bo cały dzień spędzam w samochodzie, a jak ide do klienta zapominam go zapinać
Stroje fajne są też, ale chyba bym wolała jakąś koszulkę kupic do zwykłego stroju. Obiecałam córce wyjazd pod namiot na początku wakacji i kurcze mnie to nie ominie. Dasz zdjęcia co kupiłaś?
moremi, kkisia, efcia, dorbie, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
ola_35 wrote:Moremi a orientujesz się może ile kosztują w sklepie np. w H&M spodnie ciążowe jeansy, najlepiej rurki bym chciała ? Nie mam kiedy tam pójść, na razie czuję w normalnych spodniach lekki dyskomfort i odpinam sobie guzik, bo cały dzień spędzam w samochodzie, a jak ide do klienta zapominam go zapinać
Stroje fajne są też, ale chyba bym wolała jakąś koszulkę kupic do zwykłego stroju. Obiecałam córce wyjazd pod namiot na początku wakacji i kurcze mnie to nie ominie. Dasz zdjęcia co kupiłaś?
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-happy-mam-roz-s-i5368858221.html
Koszulki na razie mam zwykłe bawełniane.
Tylko w happy mum kupiłam właśnie http://www.happymum.pl/sklep3/j347,outlet,11496-2-in-1_jeans_jacket_sale!.html, bo tak jest jak się ma wszystkie ciuchy w miarę dopasowane. Później kurtki się na biuście nie zapinają.ola_35, kkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Drogie Mamy i przyszłe Mamy, wszystkiego naj naj.
Ja od najmłodszego dostałam najpiękniejszego i najdłuższego przytulańcamoremi, Margolcia88, Simba, gretka, kkisia, anna maria, megan8, efcia, iwcia77, Mega, Arwena, stara.krycha, Bozia3, BISCA lubią tę wiadomość