35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
moremi wrote:Spodnie dostałam od Iwci, ale w h&m kosztują od 149 wzwyż. mają sklep on-line, więc możesz sprawdzić. Ja kupiłam na allegro używane za 25 zł i one są takie szersze do łażenia po domu, czy do warzywniaka.
http://allegro.pl/spodnie-ciazowe-happy-mam-roz-s-i5368858221.html
Koszulki na razie mam zwykłe bawełniane.
Tylko w happy mum kupiłam właśnie http://www.happymum.pl/sklep3/j347,outlet,11496-2-in-1_jeans_jacket_sale!.html, bo tak jest jak się ma wszystkie ciuchy w miarę dopasowane. Później kurtki się na biuście nie zapinają.
Faktycznie ceny kosmos , chyba kupie tez używane, ale musiałabym najpierw w H&M sprawdzić rozmiar. W pierwszej ciąży kupowałam dużo ciuchów happy mum, były drogie ale zawsze bardzo ładnie leżały-szczególnie bluzki koszulowe. Żadnego ciucha oczywiście sobie nie zostawiłam, bo ja jestem z tych osób które nie lubią magazynować.kkisia, iwcia77 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja mam spodnie ciążowe jeansowe
rozmiar 36 jeśli któraś chce
Chyba, że Ola ma ten rozmiar, to odstąpiękkisia, dorbie, iwcia77 lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak coś to ja
Chyba, że Ola ma ten rozmiar, to odstąpię
bo były wpierniczone w kąt
Mało w nich chodziłam, bo wygodniej mi było w innych spodniach, ktore tu polecałam teżSimba, moremi, kkisia, iwcia77, Arwena, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:To ja bym zrobiła coś w stylu hummus z mango i awokado.
No i zawsze można robić masło z awokado (ja uwielbiam zamiast tradycyjnych smarowideł) i miksować z dodatkiem wędlin czy pomidorów.
Bry i wszystkiego najlepszego mamom! Tym ci juz nimi sa i tym, co dopiero beda!
Milego swietowania!Margolcia88, kkisia, Sabina, macduska, efcia, gretka, Mega, Arwena, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dawaj mnie tu przepis, ale juz! Adas kocha awokado, mango jeszcze nie jadl.
Milego swietowania!kkisia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:
moremi, caffe, kkisia, Aasiula, macduska, efcia, iwcia77, Mega, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
Dziobak wrote:Dawaj mnie tu przepis, ale juz! Adas kocha awokado, mango jeszcze nie jadl.
Milego swietowania!
Awokado możesz przecież mieszać z czym tylko chcesz i zawsze jest boskiekkisia, Simba, Dziobak, caffe, efcia, iwcia77, Krakonka, Arwena lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Jak dla dziecka, to zakładam, że bez czosnku i innych dodatków, więc wzięłabym ciecierzycę z puszki, albo ugotowaną, awokado i mango i wszystko do blendera. To powinno być takie słodkawe.
Awokado możesz przecież mieszać z czym tylko chcesz i zawsze jest boskiemoremi, kkisia, efcia, iwcia77, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kradne. Moze awokado sie lepiej spiera niz ta w dupe kopana marfewka
Mama mi z Niemiec przywoziła takie mydełko na plamy , zapierałam tym mydełkiem odkładałam na dobę i marchewka ładnie schodziła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 11:53
Simba, kkisia, efcia, iwcia77, Arwena lubią tę wiadomość
-
moremi wrote:Jak dla dziecka, to zakładam, że bez czosnku i innych dodatków, więc wzięłabym ciecierzycę z puszki, albo ugotowaną, awokado i mango i wszystko do blendera. To powinno być takie słodkawe.
Awokado możesz przecież mieszać z czym tylko chcesz i zawsze jest boskiemoremi, moremi, moremi, moremi, moremi, Simba, kkisia, caffe, Sabina, efcia, gretka, iwcia77, BISCA lubią tę wiadomość