35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
pamietacie, ostatnio pisałam o tej dziewczynie z trojaczkami, sa jednojajowe
szacuje się że na świecie żyje ok 10 tysięcy trojaczków jednojajowych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 13:40
iwcia77, macduska, caffe, gretka, moremi, Krakonka, Mega, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMorka, Ola, fajne te ciuszki ciązowe.
Ja jeszcze się mieszczę, chociaż brzuch mi wywaliło, szczególnie to widac jak jestem po jedzeniu. Szwagierka zauwazyła, syn zauważył, to juz coś. Musze się lużniej ubierać, w pracy mają nie wiedzieć.
Na razie nic nie kupuję, aby nie zapeszyć, cały czas jestem niepewna, kurde, kiedy to sie skończy. Dziś się wkręciłam, że wydzielina po luteinie to może plamienia, a ona przecież taka żółtawa jest, szczególnie jak biorę 2x100, ta 100 ma mniej masy tabletkowej, jest inna niż ta 50tka. chcę iść w piątek do tej mojej ginki w przychodni, musze się jej pokazać w końcu, bo głupioiwcia77, efcia, moremi, Krakonka, ola_35, kkisia, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
witam i wszystkiego najlepszego dla wszystkich mamus tych co juz sa i za chwile badz w dalekiej przyszlosci nimi beda
u nas mokry kaszel ,inhalacje i paracetamol...Ivek marudzi troszke ale jest slabiutkidzwonilam do pediatry, dostalam wytyczne i mamy uslyszec sie jutro.
efcia, dorbie, kkisia lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Kradne. Moze awokado sie lepiej spiera niz ta w dupe kopana marfewka
Plamy po marchewce wystaw na słońce. Za 3 godziny znikną.
Sprawdzałam. Działa. I tylko to działa.iwcia77, efcia, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
efcia wrote:pamietacie, ostatnio pisałam o tej dziewczynie z trojaczkami, sa jednojajowe
szacuje się że na świecie żyje ok 10 tysięcy trojaczków jednojajowych.
Ja pamiętam, bo polecialam jej szukać. Ale znalazłam tylko wykres, prawie żadnych postów. A jestem okropnie ciekawa
Doczytałam tylko, że może być nawet 4. Czyli że ostatecznie są trzy, tak?
To jak wygrana w totkaCo zresztą pewnie by im się przydało...
Ale oby wszystkie były zdrowe i dadza radę.
efcia, caffe, iwcia77, kkisia lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
dorbie wrote:Morka, Ola, fajne te ciuszki ciązowe.
Ja jeszcze się mieszczę, chociaż brzuch mi wywaliło, szczególnie to widac jak jestem po jedzeniu. Szwagierka zauwazyła, syn zauważył, to juz coś. Musze się lużniej ubierać, w pracy mają nie wiedzieć.
Na razie nic nie kupuję, aby nie zapeszyć, cały czas jestem niepewna, kurde, kiedy to sie skończy. Dziś się wkręciłam, że wydzielina po luteinie to może plamienia, a ona przecież taka żółtawa jest, szczególnie jak biorę 2x100, ta 100 ma mniej masy tabletkowej, jest inna niż ta 50tka. chcę iść w piątek do tej mojej ginki w przychodni, musze się jej pokazać w końcu, bo głupiou mnie pod koniec trzeciego miesiąca też się już spodnie nie dopinały. Na przejściówkę proponuję promod. Mają eleganckie spodnie na gumce.
efcia, Simba, Sabina, iwcia77, dorbie, ola_35, kkisia lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
Krakonka wrote:Ja pamiętam, bo polecialam jej szukać. Ale znalazłam tylko wykres, prawie żadnych postów. A jestem okropnie ciekawa
Doczytałam tylko, że może być nawet 4. Czyli że ostatecznie są trzy, tak?
To jak wygrana w totkaCo zresztą pewnie by im się przydało...
Ale oby wszystkie były zdrowe i dadza radę.
tak jednak sa trzy i jedno łożysko, wykresu na belly jeszcze nie ma, wiec tez za wiele nie wiem -
moremi wrote:Patrz, że to Twoja trzecia zdrowa ciąża, dlatego szybciej widać
u mnie pod koniec trzeciego miesiąca też się już spodnie nie dopinały. Na przejściówkę proponuję promod. Mają eleganckie spodnie na gumce.
Juz 17 tydzien
iwcia77, moremi, kkisia, BISCA lubią tę wiadomość
-
Moremi, to daj namiary na priv, to wyślę spodnie
wyślę jednak po niedzieli, bo po pierwsze muszę je uprać i muszą wyschnąć - to jeden dzień, potem prasowanie - .... dni, a w piątek wyjeżdżam na komunię, także tak jak napisałam wyśle po niedzieliWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:21
moremi, kkisia lubią tę wiadomość
-
U mnie armagedon. Okazało się, że chcą dodatkowe zaświadczenie (na 3 dni przed podpisaniem umowy!), a zaświadczenie mogę zdobyć raz w tygodniu we wtorek rano, czyli dzisiaj za późno a następny wtorek to już w ogóle za późno.
Coś mi się wydaje, że cała sprawa skończy się w sądzie, niezaleznie od wyniku.
Telefon nadal wyłączony, bo księgowy nie zapłacił - "pomyliło" mu się.
Nerki mnie bolą tak, że nawet po pbólowych ledwie się ruszamI już dwa razy się załamałam.
Ale się zbieram za każdym razem. Zrobiłam pranie i gotuję obiad. Jeszcze zakupy dzisiaj i gotowanie.
Praca najważniejsza, ale odpuściłam - i tak nic bym nei zrobiła, tylko sobie dołożyła nerwów.
Dobrze, że jest M dzisiaj w domu. Czasami się sprawdza
caffe, iwcia77, Sabina, efcia, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:U mnie armagedon. Okazało się, że chcą dodatkowe zaświadczenie (na 3 dni przed podpisaniem umowy!), a zaświadczenie mogę zdobyć raz w tygodniu we wtorek rano, czyli dzisiaj za późno a następny wtorek to już w ogóle za późno.
Coś mi się wydaje, że cała sprawa skończy się w sądzie, niezaleznie od wyniku.
Telefon nadal wyłączony, bo księgowy nie zapłacił - "pomyliło" mu się.
Nerki mnie bolą tak, że nawet po pbólowych ledwie się ruszamI już dwa razy się załamałam.
Ale się zbieram za każdym razem. Zrobiłam pranie i gotuję obiad. Jeszcze zakupy dzisiaj i gotowanie.
Praca najważniejsza, ale odpuściłam - i tak nic bym nei zrobiła, tylko sobie dołożyła nerwów.
Dobrze, że jest M dzisiaj w domu. Czasami się sprawdzaKrakonka, efcia, Simba, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Dzięki
Pomaga mi, jak się wygadam/wypiszę
Dlatego przepraszam, ze tak marudzę.
Ale to już niedługo. A jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek, więc na trochę przestanę się ekscytować na forum
Ach, mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności staną się nowe ciążeSabina, caffe, moremi, efcia, Simba, kkisia, Mala79, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Syn 16.08.99
Córka 21.05.2013 -
Krakonka wrote:Dzięki
Pomaga mi, jak się wygadam/wypiszę
Dlatego przepraszam, ze tak marudzę.
Ale to już niedługo. A jutro wyjeżdżam i wracam dopiero w poniedziałek, więc na trochę przestanę się ekscytować na forum
Ach, mam nadzieję, że podczas mojej nieobecności staną się nowe ciążemacduska, efcia, kkisia, ComeToMeBaby, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien dybry wita sie czasowa rencistka...
Właśnie odetchnelam po komisji i juz mi zeszło ciśnienie jakie miałam jeszcze rano..
Zajrze do Was później teraz uczymy się z Mlodym bo nadrabiaja jak zwykle na końcu roku szkolnego co się da ech...
Milego popoludnia
No i musze Was nadrobićSabina, efcia, Arwena, Simba, kkisia, gretka, Mega, ania.g, BISCA, macduska, Krakonka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymoremi wrote:Patrz, że to Twoja trzecia zdrowa ciąża, dlatego szybciej widać
u mnie pod koniec trzeciego miesiąca też się już spodnie nie dopinały. Na przejściówkę proponuję promod. Mają eleganckie spodnie na gumce.
Tak , przy pierwszej ciązy nic nie było widac do 4mca. A teraz wiadomo, od razu działaja hormony i więzadła i mięsnie obwisaja od razu. Ja zawsze burzchy intensywnie trenowałam, a teraz od stycznia odpuściłam z łezką w oku, ale wiadomo jak trza to trzamoremi, ola_35, Sabina, efcia, Simba, kkisia, BISCA, ComeToMeBaby, megan8 lubią tę wiadomość
-
Mala79 wrote:Dzien dybry wita sie czasowa rencistka...
Właśnie odetchnelam po komisji i juz mi zeszło ciśnienie jakie miałam jeszcze rano..
Zajrze do Was później teraz uczymy się z Mlodym bo nadrabiaja jak zwykle na końcu roku szkolnego co się da ech...
Milego popoludnia
No i musze Was nadrobićefcia, Simba, kkisia lubią tę wiadomość