35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dorbie wrote:O, to zobaczę, dzięki.
Tak , przy pierwszej ciązy nic nie było widac do 4mca. A teraz wiadomo, od razu działaja hormony i więzadła i mięsnie obwisaja od razu. Ja zawsze burzchy intensywnie trenowałam, a teraz od stycznia odpuściłam z łezką w oku, ale wiadomo jak trza to trzaefcia, Simba, kkisia, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
Ja dzisiaj tak piszę prawie sama do siebie bo w chałupie siedzę hehehehehe, nie kłamię, ale trochę poprasowałam.... Chłop ma tacierzyński w końcu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 14:42
Sabina, efcia, moremi, Simba, kkisia, stara.krycha, Mega, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:A teraz nie jestem tu dlatego, że się staram, tylko jestem tu dla "lajków" hahahaha
pojebało mnie dzisiaj
Laktator... to takie odległe jest... I co to za ustrojstwo?
Dobra, ja zbieram się z kwiatkiem do mamy. Może na obiad coś dobrego będziecaffe, Sabina, Simba, kkisia, efcia, BISCA lubią tę wiadomość
-Jack, jestem w ciąży!
-Nie przypominam sobie, żebyśmy...
-Byłeś pijany!
-Aż tak - nigdy! -
moremi wrote:Sorry, ale drugi raz sztuka pięciokrotnego polubienia jednego postu mi się nie uda
Laktator... to takie odległe jest... I co to za ustrojstwo?
Dobra, ja zbieram się z kwiatkiem do mamy. Może na obiad coś dobrego będziecaffe, kkisia, efcia, moremi, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Nie dosc ze idealna Pani Domu, to jeszcze dobry czlowiek. Czy Ty nie przesadzasz?
Choć przyznam, że jak czytam Krakonke, to czuję się zestresowanadziewczyno ja bym tak nie dała rady!
Simba, caffe, kkisia, efcia, moremi, Mega, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jestem
Caffe jak nie wezmą laktarota to ja wezmę
ale za jakiś czas
byłam wróciłam
incoś tam mam dopiero w sierpniu
receptę na 834 zł. dostałam
Sabina, caffe, efcia, Simba, moremi, kkisia, stara.krycha, gretka, Mega, ania.g, BISCA, macduska, beates, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyReni wrote:jestem
Caffe jak nie wezmą laktarota to ja wezmę
ale za jakiś czas
byłam wróciłam
incoś tam mam dopiero w sierpniu
receptę na 834 zł. dostałamcaffe, efcia, kkisia, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość