35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Jak jest ciecierzyca po norwesku???
A nie znajdziesz pod Chick peas? To taka ogolna nazwa.
Dobry dobry.
Ja to bym chciala aby w przyszlym roku o tej porze juz sie zaliczac do tej grupy co dzis swieto obchodzi. O!
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A nie znajdziesz pod Chick peas? To taka ogolna nazwa.
Dobry dobry.
Ja to bym chciala aby w przyszlym roku o tej porze juz sie zaliczac do tej grupy co dzis swieto obchodzi. O!
i tak bedzie
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPacz pani, Duda ino wybory wygral i juz nas na celownik wzieli. Zaczynaja od blokady lajkow, strach pomyslec, co dalej bedziecaffe wrote:Chciałabym sama sobie lajkować, ale aż tak to się system nie spierniczył

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:01
nick nieaktualny, efcia, Mega, Simba, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jeszcze tylko jutro, pojutrze i pol piatku i koniec nauki. W pn maly egzaminy zaczyna. Bedzie luuuz!
Dzis sie o silach uczylam. Ze jak kubek stoi to dwie sily nan dzialaja. Grawitacja i podpora (support) w przeciwne strony i te sily sa rowne i z tego wniosek, ze kubek sie nie rusza.
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Simba, BISCA, nick nieaktualny, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
nick nieaktualny, nick nieaktualny, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
chceta
ze zdjeciem prosze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:28
nick nieaktualny, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDawaj! I od razu do przepisów cudnychMagdala wrote:Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
to się nie zgubi
nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia lubią tę wiadomość
-
Ty sie nie smiej Mi rano neta awaria zainfekowala.Tera lajki nie dzialajOM na ovu..Zaczyna sie inwigilacja i infiltracjastara.krycha wrote:Pacz pani, Duda ino wybory wygral i juz nas na celownik wzieli. Zaczynaja od blokady lajkow, strach pomyslec, co dalej bedzie

nick nieaktualny, nick nieaktualny, efcia, Mega, nick nieaktualny, ania.g, Simba, caffe lubią tę wiadomość

Nie widac wogole lajkow u nikogo a pokazuje 6lubie