35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziobak wrote:Jak jest ciecierzyca po norwesku???
A nie znajdziesz pod Chick peas? To taka ogolna nazwa.
Dobry dobry.
Ja to bym chciala aby w przyszlym roku o tej porze juz sie zaliczac do tej grupy co dzis swieto obchodzi. O!
kkisia, stara.krycha, efcia, Simba, BISCA lubią tę wiadomość
Bedzie tak, jak chcesz zeby bylo. -
Magdala wrote:A nie znajdziesz pod Chick peas? To taka ogolna nazwa.
Dobry dobry.
Ja to bym chciala aby w przyszlym roku o tej porze juz sie zaliczac do tej grupy co dzis swieto obchodzi. O!
i tak bedziekkisia, stara.krycha, BISCA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnycaffe wrote:Chciałabym sama sobie lajkować, ale aż tak to się system nie spierniczył
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:01
kkisia, efcia, Mega, Simba, BISCA, megan8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczynki jeszcze tylko jutro, pojutrze i pol piatku i koniec nauki. W pn maly egzaminy zaczyna. Bedzie luuuz!
Dzis sie o silach uczylam. Ze jak kubek stoi to dwie sily nan dzialaja. Grawitacja i podpora (support) w przeciwne strony i te sily sa rowne i z tego wniosek, ze kubek sie nie rusza.kkisia, stara.krycha, efcia, Simba, BISCA, macduska, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
kkisia, stara.krycha, BISCA, ComeToMeBaby lubią tę wiadomość
Magdala wrote:Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
chceta
ze zdjeciem proszeWiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 16:28
kkisia, stara.krycha lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMagdala wrote:Ciasto moje. Sernik na zimno z truskawkami jest takie syte, ze idealne dla gosci. Nie da sie zjesc wiecej niz jeden kawalek wiec jedno ciasto z 12 osob obleci. W smaku dobre. Robi sie w tri miga. Chceta przepis?
to się nie zgubi
kkisia, stara.krycha, efcia lubią tę wiadomość
-
stara.krycha wrote:Pacz pani, Duda ino wybory wygral i juz nas na celownik wzieli. Zaczynaja od blokady lajkow, strach pomyslec, co dalej bedzie
kkisia, stara.krycha, efcia, Mega, Mala79, ania.g, Simba, caffe lubią tę wiadomość