35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
No i dzis przyszedl mi pierwszy wylicytowany wozek 3w1chicco .Wstyd sie przyznac ale w cholere czasu zajeło mi zatrybienie co do czego w tym wszystkim słuzy bo nie miałam żadnej instrukcji niestety.Ale teraz juz jak ekspert wszystko wiem
. No i wózek idealny na beton czyli do miasta , stelaz po złożeniu zgrabny i malutki bez problemu miesci sie w malym bagazniku mojego modusa.Fotelik tez raz dwa sie montuje i w samochodzie i na stelazu wiec pewnei mimo tego ,ze nie bylam rpzekonana do wozenia dziecia w foteliku jak we wózku to pewnei sie od czasu do zcasu do tego przekonam bo to bardzo praktyczne.Gondola jest z tego co widze dość mala ale z racji ,że bede miec drugi wózek z dośc duża gondola to ta akurat sie mi mieści tez do auta. Wszystko mozna w nim sciagnac łatwo i wyprac .Gdybym miala polecic jako drugi , dodatkowy wózek to jak najbardziej ale jako główny i to na zime pewnie nie ,bo z gondoli dziecko wyrosnie dośc szybko (zwl w zimie) no i z racji malych kółek chyba nie wyobrażam sobie go pchac w śneigu lub breji .A ,że drugi mam na pompowanych kołach to chicco jako dodatejk mysle ,że sprawdzi sie idealnei i nie trzeba sie bedzie męczyc z wiecznym wkładaniem i wyciaganiem wózka z bagażnika ( a pamietam ,że wózek syna był duży i ciezki i mimo dużego auta były z nim problemy jak chciało sie go gdzies przewieźc )
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 maja 2015, 17:09
kkisia, iwcia77, efcia, Magdala, Arwena, Mala79, ania.g, dorbie, Simba, caffe, macduska lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykkisia wrote:Drogie brawo
czy to mozliwe ze po 2 dniach stymulacji
czuje jajniki ?
Czy juz mam schizykkisia, efcia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-